Frumusetea, iubirea, bucuria, adevarul, armonia sunt alinieri ale spiritului, sufletului, mintii, inimii si corpului nostru la Voia Divina.

Nu putem accesa fatetele adevarului divin daca ne lasam imbacsiti de stiri negative, de neiubiri, de neincredere, de atasamente, de obiective pitice, de mancare gustoasa dar moarta. Alinierile sunt pregatite de efortul nostru constient de a ne elibera de balast si a ne inalta. E de dorit doar sa exprimam intentia si ghizii nostri de lumina vor face impreuna cu noi urmatorii pasi.

Atunci cand invitam spirala de lumina sa lucreze in noi, multe rufe murdare sunt trimise la spalat in masina divina. Astfel clarul si limpezimea patrund in interiorul nostru si odata cu ele, marile virtuti. Nu trebuie decat sa deschidem usa catre marea lucrare a lumilor subtile. Dar oare o facem?

Apropierea de centrul nostru divin care se face prin fiecare gand, cuvant, fapta atrage dupa sine alinieri care activeaza in noi virtuti ajutandu-ne sa trecem pe un alt palier de constienta.

Pentru ca noi sa nu mai atragem ganduri negative e necesar ca in fiecare clipa sa alegem nucleul de gandire cu care vom lucra in interiorul nostru. Este o optiune pe care o avem la bordul masinii noastre. Pe langa acest aspect, postul, initierile, rugaciunea, traseele initiatice, meditatia si orice atingere de sens facuta cu ajutorul unei terapii, seminar sa cu un ghid, ne ajuta sa gandim benefic, sa spunem cuvinte potrivite si sa actionam optim in registrul divin.

Gratia sa fie cu voi si noi-UNUL!!!!
Camelia Radu