Scriind am aflat in jurul varstei de 10 ani ca voi fi un fel de adancitor de sens, om de legatura, ghid, scriitor, pelerin, canal, alchimist, muza, catalizator, purtator de mesaje, traducator al lumilor subtile. Am lasat lucrurile sa curga si am ales Liceul Pedagogic, o facultate in aceasi linie si multe specializari, acreditari, training-uri de dezvoltare personala si transpersonala. Din aproape in aproape am inceput sa manifest rolurile si darurile care mi s-au revelat in varstele timpurii chiar daca ele purtau un alt nume in mediul organizational,- coach, trainer, diagnostician, coordonator schimbare si dezvoltare.

Exista daruri initiale la care avem acces in aceste vremuri prin deschiderea contractului initial, potente activate pe merit in aceasta viata si haruri din alte vieti care si ele pot fi unse cu lumina si manifestate in misiunea personala. Am vazut aceasta hora a cadourilor divine si am inteles ca oricine poate avea acces la ele daca e sincer, increzator si recunoscator. Voia divina si motivatia evolutiva activeaza potentialul nostru, transformand manifestul pitic in bucuria celestiana a regasirii, intregirii si inaltarii.

Drumul meu trasat in ceruri si articulat pas cu pas in cateva sute de vieti, s-a desfacut miraculos si coplesitor incepand cu varsta de 23 de ani cand ma jucam la SNELLING citind esantioane de un rand grafiate propria manu si facand profiluri inspirate, scanand apoi fizionomii si vazand in ele daruri, vieti anterioare, viitoruri la IRECSON, crosetand mai tarziu diagnoze si seminarii conective, scriind automat  in SOFTWIN si BITDEFENDER….

 Mi-am dat seama ca drumul m-a ales si eu l-am ales si ca acum, in vremuri finale-initiale, culeg cu mare drag -ceea ce am semanat candva pentru a eleva.

Destinul nostru e desenat in mai multe vieti de toate alegerile, meritele, darurile noastre.

 Aici si Acum in aceste varste ale regasirii va invit sa cautati in paginile obisnuite ale clipei, specialul unor Potente si cel mai inalt Viitor al vostru. Cu simpla intentie veti activa tot ce ati adancit in multe intrupari.

LA CAT MAI MULT EVRIKA IN CEL MAI FRUMOS ESEU DE VIATA!