sunt daruri care va ajuta sa decriptati mesajele care vin de la Univers catre voi.

Un fel de radar interior care va sustine in a interpreta corect cine este in structurile voastre, rostul lui, ce porti urmeaza sa se deschida, ce teme s-au activat, ce chemari au aterizat, ce roluri joaca colegii vostri s.a.

Ei se activeaza pe masura ce va deschideti si va acordati la Marea Simfonie.

Metasenzorii sunt legati de Centru si se desfac in Clar.

Dupa ce ati primit unitati de cunoastere pe care le-ati impartasit in Impreuna-Una si s-au inchis anumite cercuri de intelegere, incep sa apara acest senzori care iti dezvaluie circuitul divin.

Metasenzorii se pot inchide atunci cand sunt incalcate legile divine.

De aceea va sfatuiesc ca in bratele apusului in triunghiul iertarii sa va limpeziti sufletul in asa fel incat senzorii vostri sa straluceasca.

De multe ori folositi cuvinte ca….miros, simt, intuiesc, percep descriind tocmai acesti decriptori invizibili.

Darul metacunoasterii vine insotit de acesti ochisori interiori pe care ii veti intalni si in urmatoarele triunghiuri: Recunoastere de Sine-Bucurie-Intelepciune, Reamintire-Integrare-Stralucire, Iubire-Elan-Implinire, Vocatie-Cunoastere-Dezvaluire, Intuitie-Iubire de Tot si Toate-Puterea care esti etc

Acesti receptaculi stiu si ei traduc in registrele vizibile ceea ce noi primim de la Sinele Divin.

Folositi aceste antene in decriptarea mesajelor care se repeta in viata voastra si veti mirosi bulevardul divin si rostul vostru in marele puzzle.