După ce Matei a murit în urma unui accident de maşină, mama sa a solicitat ajutorul unor mediumuri, pentru a obţine informaţii despre fiul său. Toţi i-au spus că „la vremea potrivită” ea şi Matei vor comunica direct. La aproape 14 ani după moartea lui, Matei a intrat în legătură telepatică cu mama sa.

Scopul acestui contact a fost mai presus de schimburi de mesaje personale. Matei, împreună cu surse pe care i le-a prezentat mamei sale în timpul „întâlnirilor”, au adus informaţii convingătoare şi concludente, care să fie date publicităţii.

Astfel au apărut Cărţile lui Matei. Prima este Matei, vorbeşte-mi despre rai, al doilea volum este Revelaţii pentru o nouă eră, al treilea volum este Iluminări pentru o nouă eră, iar volumul al patrulea se intitulează Vocile Universului.

Suzanne Ward, mama lui Matei, este jurnalistă, carieră care a pregatit-o pentru mesajele permanente ce vin in urma legaturilor ei telepatice.

……….

Da, dragă familie, cu siguranță vă veți putea bucura de toate sărbătorile din acest sezon, fără restricții și cerințe obligatorii, astfel că sărbătorile de iarnă vor putea fi minunate.

Posibilitatea redresării umanității a apărut acum aproape 90 de ani, când Dumnezeu a autorizat unele civilizații puternice să trimită Lumină către Gaia, astfel încât ea să-și poată scoate corpul planetar din cea de a treia densitate și să se angajeze pe drumul ascensiunii spre dimensiuni superioare. După cum mulți dintre voi își amintesc, Gaia a preferat să nu ascensioneze de una singură ci împreună cu omenirea întreagă, căreia i s-au creat condițiile de creștere spirituală conștientă.

Pe atunci, cea mai mare parte a civilizației umane se afla într-o adâncă stare de somn spiritual, stare din care, treptat, a început să iasă datorită în primul rând muncii voluntarilor din lumi evoluate spiritual, aceștia alegând să se încarneze din ce în ce mai mulți pe Pământ, pentru a-și putea radia Lumina. În același timp, Lumina a fost trimisă pe planeta voastră și de la distanță. Aceste acțiuni au făcut ca multe suflete umane să se „trezească”. În ultimii ani, tot mai mulți oameni au trecut într-o stare de conștiință mai avansată.

Cu toate acestea, un mare număr de suflete au refuzat categoric Lumina.

În final, Gaia a înțeles, cu tristețe, această realitate, adică faptul că suficient de multe ființe umane preferă să continue  pe calea întunericului, deși permanent au fost încurajate să îmbrățișeze Lumina și să avanseze spre cea de a cincia dimensiune.

În același timp, sistemul planetar și-a continuat deplasarea, planeta propulsând succesiv în planuri mai înalte. În această situație vă aflați voi de vreo doi ani încoace.

Vreau să vă spun că ceea ce se întâmplă pe Pământ afectează întregul univers și că ceea ce Gaia și popoarele ei au îndurat a generat vibrații scăzute și a avut un impact negativ asupra altor lumi.

Recenta acțiune a Illuminati a fost ultima picătură, ca să spunem așa, care a determinat civilizațiile iubitoare ale universului să hotărască trimiterea unor cantități masive de Lumină către Pământ, astfel încât „trezirea” și înaintarea să se poată produce mai repede.

Finalizarea lecțiilor karmice, noile adevăruri care apar, soluționarea conflictelor, acțiunea de dezrădăcinare a corupției, această plagă a civilizației umane, facilitarea apariției unor circumstanțe favorabile, toate concură la îndepărtarea accelerată de pe planetă a tuturor rămășițelor întunericului.

Faptul că multe civilizații îndepărtate intervin acum într-un proces care le va aduce beneficii nu înseamnă negarea dreptului popoarelor Pământului de a manifesta genul de lume pe care și-l doresc. Este răspunsul Divinității la cererea Gaiei, ca transformarea lumii să vină mai repede, astfel încât popoarele ei să poată trăi liber, cu bucurie, pașnic și armonios, să fie hrănite în trup, minte și spirit și toate nevoile lor să fie satisfăcute din abundență. Asta se va întâmpla.  

Revărsarea Luminii va încuraja masele, care au crezut minciunile sfruntate despre „pandemie”, să înțeleagă că aceasta este o sinistră acțiune a întunecaților. Lumea voastră se va lumina tot mai mult și se va alătura celor care țin seama de recomandările adevăraților și oneștilor specialiști medicali.

Tot mai mulți oameni vor refuza să fie vaccinați sau să poarte măști, care slăbesc imunitatea, și vor protesta împotriva blocajelor și izolării impuse de autoritățile puternic manipulate de forțele întunericului.

Pierderea drepturilor constituționale va aduce lumea la punctul de fierbere, iar ceea ce urmează va putea fi numit pe bună dreptate revoluția popoarelor împotriva răului.

În pofida planurilor și dorinței întunecaților, acest virus produs în laborator de către Illuminati, nu a reușit să provoace miliarde de decese, așa cum se dorea, însă, din păcate, a contribuit la creșterea exponențială averilor frauduloas obținute din cumpărarea testelor și al soluțiilor numite fals vaccinuri.

Ajutați și încurajați de mass-media, în marea ei majoritate obedientă, politicienii și oamenii de știință trădători susțin că variantele covid au devenit parte din viață, așa că sunt programați pentru vaccinare chiar și bebelușii.

Cu toate acestea, agenda lor întunecată a cerut întotdeauna mult mai mult decât satisfacerea avariției și a puterii asupra populației, astfel că recent au răspândit un alt virus, mai puternic (omicron; n.m.), un produs de laborator, pentru a face ceea ce variantele anterioare de coronavirus nu au reușit.

Mesajul nostru din septembrie 2020 include informații transmise de esența unui virus unui suflet foarte evoluat pe care noi îl cunoaștem bine. Iată ce mesaj a primit acest suflet de la noul virus:

8 noiembrie 2021

Interlocutorul: Buna ziua! Mulțumesc că ai acceptat să vorbim astăzi. Te-am așteptat, deoarece am primit apelul tău pentru această conversație. Declari că este unul foarte important.

Virusul nou creat: Vreau să spun că sunt aici și acum, lansat în acest sezon ca următoarea variantă de virus, creat după imaginea întunericului. Forțele întunecate sunt disperate să-și păstreze controlul asupra lumii voastre. Întunecații vor să-și păstreze intactă dominația asupra planetei și asupra oamenilor de pe ea. Eu, virusul, am fost creat să cobor adânc în întuneric. Rolul pentru care am fost creat este să rănesc, să ucid o mare parte din umanitate. Dar, încă o dată, vă promit că acest lucru nu se va întâmpla. Lumina va pătrunde încă o dată în structura mea, și rezultatul va fi la fel ca și la celelalte tulpini de virus create până acum.

Pe măsură ce Valurile Lumii s-au revărsat peste planurile și structura mea întunecată, am primit lumină și m-am schimbat și alchimizat.

Cu toate acestea, sunt încă destul de puternic astfel că unii oameni nu vor rezista și vor „pleca”, dar aceasta se va întâmpla numai ființelor umane care aveau prevăzut în programul lor de viață acest deznodământ; însă nu voi provoca decimarea în masă cu care am fost prevăzut atunci când am fost creat. Scopul meu actual, după ce am fost modificat de Lumină, este altul. Aceasta pentru că semnătura mea energetică a fost modificată de forțele Luminii.

Structura mea este diferită de cea a celorlalte variante de virus, deoarece la crearea și eliberarea mea au fost alese momente diferite ale evoluției planetei, comparativ cu momentele în care au fost create variantele anterioare. Câmpurile electro-magnetice universale în care am fost creat eu au fost complet altele, comparativ cu ceea ce era doar cu câțiva ani în urmă. Acum există mai multă Lumină, mai mulți oameni care o poartă, și asta face ca munca mea, ca parte a întunericului, să fie mult mai dificilă, căci numărul ființelor care se „trezesc” este mult mai mare.

Astfel modificat de Lumină, eu, virusul, voi curăța corpurile și câmpurile de vechile lor modele, voi șterge ardezia, astfel încât ele să poată deveni ca noi. Știu că nu este un proces ușor, și că, oh!, corpul uman al unora va suferi într-adevăr din cauza spălării în forță pe care o voi practica eu asupra lor. Totuși mulți vor experimenta o doză mai ușoară de curățare prin atingerea mea.

Vor fi desigur și unele suflete dragi care vor alege să-și părăsească trupurile de carne. Însă, chiar la plecarea lor, vor fi încărcate cu Lumină. Totul se va petrece cu acordul fiecărui suflet și spre binele lui.

Cei care vor trece prin procesul îmbolnăvirii din cauza prezenței și manifestării mele în corpul lor de carne, nu vor mai fi niciodată la fel. Evoluția lor va progresa pe măsură ce vor accepta mai multă Lumină! Și asta nu le va face de loc plăcere întunecaților. Planul întunecat a fost schimbat încă o dată de Lumină. Cu ajutorul meu, acești oameni, căzuți sub influența prezenței mele, vor suferi modificări, se vor schimba căci vor fi curățați de tot ceea ce este vechi; fiecăruia dintre ei le voi atribui o coroană de lumină. Trecerea lor prin boală va fi ca o inițiere, o cale către un adevăr superior.

Deși, cu siguranță, nu va fi un moment ușor (deoarece energia mea o vor suporta cu greu), cei care vor trece prin această experiență (boală) nu vor ajunge în planurile întunecate. Intențiile întunecaților care m-au creat pe mine nu vor da roadele pe care ei le așteaptă. Acele planuri otrăvite nu se vor realiza. În cele din urmă, toate otrăvurile vor dispărea din experiența sistemului planetar al Pământului; va fi doar Lumină!  

Eu, noul virus, vă mulțumesc pentru că m-ați ascultat ! Să țineți minte că indiferent de ceea ce vedeți că se întâmplă astăzi la voi, în acest sezon, lucrurile nu sunt așa cum par. Celor care intră sub influența mea, trimiteți-le Lumină! Trimiteți-le Iubire ! Trimiteți-le curcubeie. Ei și eu vom simți această Lumină. Este atât de necesară ! Este întotdeauna nevoie de IUBIRE, mai cu seamă acum, când vă aflați în mijlocul acestei Inițieri Mondiale. Ție, dragă suflete care ai stat de vorbă cu mine, îți mulțumesc pentru lucrarea ta în lumină! Acum îmi voi lua rămas-bun”

Iată cum un virus creat și trimis să distrugă, ajunge să anuleze intențiile întunecate ale creatorilor lui și să ajute evoluția omenirii Pământului.

Știind că ultima lor încercare de depopulare în masă va fi un nou eșec, Illuminati sunt disperați dar constatăm, că sunt, de asemenea, tenace.
Cel mai probabil, ei vor ordona slugilor lor să creeze haos în multe zone geografice prin intemperii, bulversarea economiilor, penurie alimentară, imposibilitatea de a munci etc. Rolul vostru însă, al fiecăruia dintre voi, în anul care stă să înceapă, va trebui să fie animat de cât mai multă dorință de activitate, și asta va fi posibil deoarece recenta intensificare a Luminii pe planetă va scoate la iveală lideri curajoși care se vor opune și vor pune capăt controlului întunecaților asupra omenirii.

Fiți calmi, încrezători, veseli pentru a vă menține nivelul de vibrație cât mai ridicat, în ciuda faptului că realitatea voastră cotidiană nu pare a justifica un prea mare optimism.

Cei care au provocat „pandemia”, sau au comis numeroase alte crime împotriva umanității, sunt acum progresiv arestați și, pe baza unor probe irefutabile prezentate la procese, vor fi găsiți vinovați, de sistemele voastre de justiție. Deși nu se publică (căci, în marea ei majoritate, media voastră este complet aservită și coruptă), trebuie să cunoașteți că unii au fost executați, iar alții își vor petrece restul vieții în închisoare. Aceste proceduri vor continua până când toți acești criminali răspândiți în întreaga voastră lume vor fi aduși în fața justiției.

În baza Legii universale a Justiției (nota C.M.: Legea Cauzei și Efectului) se efectuează revizuirea amprentei vieții într-o lume a spiritelor. Acestea sunt ca niște filme în care fiecare individ trece prin aceleași stări precum cele pe care, prin comportamentul lui, le-a creat altor suflete. Legea aceasta dură dar dreaptă nu poate fi eludată de niciun suflet.

 Acum să ne întoarcem la spiritul acestei perioade a dăruirii de cadouri și al sărbătorilor. Totdeauna a fost, dar mai ales în această perioadă este, cazul să vă bucurați de viață. Lăsați iubirea să fie fundamentul pe care vă petreceți toate momentele acestei experiențe care vă îmbogățește și vă apropie de starea de maestru.

Fiți neînfricați căci nu este nimic de care să vă temeți!  

Trăiți în armonie cu întreaga Natură!!

Vizualizați Pământului ca fiind scufundat într-o lumină alb-aurie care cuprinde totul, dar și pe fiecare dintre voi. Trimiteți această lumină în întreaga voastră lume și însoțiți-o cu un zâmbet pornit din profunzimea inimii voastre.

Aveți încredere și luați în considerare mesajele sufletului vostru către conștiința voastră – Conștiință, Intuiție, Instinct, Inspirație și Aspirații.

În timpul singurătății tale, hrănește-ți sufletul ! Iubește muzica, iubește animalele, iubește copacul, iubește întreaga creație !

Nu-i judeca pe alții – căci tu nu știi ce contracte de suflet au ei; tu nu știi nici măcar ce conține contractul sufletului tău, cu care ai venit în această viață.

Fii iertător! Gândește-te că cei care simți că ți-au greșit, de fapt, te-au ajutat să-ți desăvârșești experiența și să faci încă un pas spre măestrie.

Iartă-te pe tine însuți, dacă trebuie să-ți ceri scuze față de cineva, fă-o cu toată convingerea căci astfel îți vei ridica vibrația și nu vei bloca în tine vinovății, ură sau ranchiună.

Prețuiește amintirile frumoase și eliberează-le pe cele care te-au rănit sau te-au durut.

Cuvintele au vibrații –deci: alegeți-vă cuvintele cu grijă, respectuos, amabil.

Fii ceea ce îți dorești în viață și în lumea ta: fii iubire, bucurie, bunătate, compasiune, respect, generozitate, ajutor, onestitate, iertare și recunoștință.

Fă altora ceea ce dorești să ți se facă ție. Trăiește din inimă! „Inima este scaunul sufletului”.      

Iubiți frați și surori, v-ați oferit voluntar să îndepliniți una dintre cele mai vitale misiuni ale acestui univers: SALVAREA SUFLETELOR CIVILIZAȚIEI PĂMÂNTULUI.

Pășiți în noul an cu bucuria misiunii împlinite ! Popoarele vor înflori în Epoca de Aur a Pământului.

Toate ființele de lumină din acest univers vă onorează și vă susțin cu puterea inegalabilă a iubirii necondiționate.

______________________________

IUBIRE și PACE !
Suzanne Ward

Notă de la Suzy: Mulțumesc din suflet tuturor celor care ați scris aprecieri pentru mesajele lui Matthew. Primiți, vă rog, cele mai calde urări de sănătate și fericire în noul an.