Intalnesc din ce in ce mai multi copiii cu elemente de autism in camp conceputi in amantlac/ adulter cu nase care sunt amante, neimpartasiti, purtand pe gat si in structuri multe nespuse, negraite, neridicate la Ceruri. Si cand te uiti cu ochi de lumina la aceste minuni poti vedea sufletelele lor extrem de afectate de pacatele parintilor, la fel chipul lor, graiul. De aceea multi dintre ei nu vorbesc nici la 5 ani, centrii lor superiori fiind impachetati in plase, intunecati de cercuri negre, impovarati.

Si cand parintii isi spala chipul cu lumina si aceste pacate sunt spuse, negraitele care ii apasau se ridica si gura lor se dezleaga…..capatand putere, radianta, unicitate.

Copiii ne aleg de Sus traducand prin legea oglindirii, faptele noastre. Oare de ce nu graiesc? Ce nu am spus in Templul Divin? Ce am ascuns, am bagat sub pres, am ignorat?

Pregatiti-va in Ceruri pentru a-i concepe, imbracati-va cu fapte inaltatoare, impartasanii, sentimente radiante deschizand prin curatenie-iubire-intelepciune, portile pentru a veni un copil de Cer Mare.

Primul pas ca sa va eliberati copilul este spovedania curata, postul, rugaciunea in centrul acestui triunghi fiind 9 dezlegari. De ce dezlegari? Pentru a va recupera mai intai ca mama bucatelele de suflet pierdute in acel pacat si apoi pentru a reface sufletul copilulului vostru. Fara aceasta refacere de suflet, urmata de cresterea radiantei, integritatii, curateniei, nici copilul dvs nu va radia, nu va vorbi, nu se va bucura de unicitate, radianta, putere in viata.

O alta greseala pe care o fac parintii este legata de tehnologie si mai cu seama de mobilul pe care il pun in brate copiilor de la varsta de un an cand el mananca sau cand parintii nu au chef de el si e mai simplu in felul acesta sa ai o felie de liniste. Cumparam putin timp ca parinti insa cu ce cost? Foarte multi dintre acesti copiii devin agitati, razvrati, agresivi sau apatici si cu cat stau mai mult in vraja desenelor sau jocurilor cu atat vor refuza mai mult natura, oamenii, sporturile fiind LEGATI din ce in ce mai mult de mobil/ calculator/ tableta. Si aceste copiii tehnologizati incep sa piarda cu fiecare dependenta ….bucatele de suflet, le scade discernamantul, clarul, intelepciunea pentru ca centrii lor superiori sunt afectati in asa fel incat in timp ii veti descoperi ca automate impietrite sau ca brute ratacite ranind in cuplu pentru ca limbajele lor de iubire sunt seci sau mergand pe spirala descendenta cu triunghiul format din droguri-sex-bautura catre un suicid lent dar sigur.

Am venit aici pe aceasta planeta ca sa ne indumnezeim de aceea fiecare trecere peste o tentatie si fiecare eliberare de jugul unui dependente ne apropie mai mult de soarele christic, de fuziunea cu divinul treimic.

Un prim pas pentru parintii care au facut aceasta greseala( si au pus mobilul in brate copiilor de la un an) este sa ii impartaseasca cat mai des, sa mearga impreuna cu el la dezlegari, curatari, sa le directioneze energia copiiilor catre preocupari inaltatoare oricat de mult s-ar opune ei iesirilor in natura, mersului pe bicicleta, drumetiilor etc

Ganditi in consecinte, privind la Cerul copiilor vostri. O mama si-a incheiat misiunea pe langa copilul ei atunci cand l-a asezat pe Cale.

……

Acum putin timp rasfoiam cartea vietii unui copil care nu vorbea la 5 ani avand inteligenta emotionala si cognitiva situata undeva in jurul varstei de 1 an. Fusese conceput intr-un apartament in care un fiu isi omorase mama si o aruncase de la balcon, parintii nu se spovedira si nu se impartasisera niciodata, sotia nu-si iubea sotul si de aceea fusese implicata si intr-un amantlac chiar cand copilul era conceput…… si multi copiii avortati tipau din ambele neamuri.

Iertarea pacatelor a mamei si a tatalui pe tema copiiilor, pe toate vietile era foarte mica, adica existau pacate care veneau si din alte vieti. Rezultatul? Copilul nu vorbea traducand nespusele mamei iar celelalate pacate ii afectasera campul mental dar si pe cel emotional.

Cum putem atrage un copil de cer mare daca noi nu ne spalam sufletele, casele, vietile?

Copiii ne privesc de sus, 3, 5, 7, 12 ani si ne aleg. Legea rezonantei, legea, atractiei, legea meritelor decid in acord cu temele nefacute dar si cu darurile ce se pot activa din mici sau mari suferinte. Copiii nostri exprima chipul meritelor noastre si fiecare alegere inaltatoare pe care o facem in noi pregateste timpul in care va cobora un….sfant sau un maestru sau un om frumos.

Observ la multi dintre parintii care vin cu copiii cu sindrom down, autism, malformatii, boli severe ca le este foarte greu sa se intoarca la radacina copacului care sunt, la cauze. Nu exista un Dumnezeu nedrept ci doar un cules aspru sau o recolta amaruie.

E mai simplu ca si pentru urmatorul copil sa mearga la inseminari, sa se mai chinuie cu injectii, sa caute vinovati decat sa rescrie, greseala lui sau a neamului, pacatul lui sau al familiei. Insa orice ati cumpara prin inseminari, tot chipul meritelor voastre il va avea, pentru ca Inteleptii, Domniii destinelor nu pot fi mituiti, pacaliti cu bani, influentati de aceste eforturi la nivelul formei. Ei vor trimite si al doilea si al treilea copil ……cu chipul faptelor voastre trecute.

Intrebati-va ca parinti: Ce parti din mine au atras aceste boli? Ce fapte nespuse, nespovedite intuneca chipul neamului meu? In ce amantlacuri am intrat si ele imi ingreuneaza sufletul? Ce legaturi am facut acum sau altadata? Ce pacte de intuneric afecteaza viata copilul pe care l-am primit? Cum pot evolua? Care este cauza pentru care copilul meu a venit cu boala X? Cum il pot dezlega? Ce triunghi de virtuti pot activa pentru a-mi ajuta copilul sa evolueze? De ce m-a ales acest copil? Care este darul lui pentru mine? Pentru noi? Cum imi pot inchide facturile karmice cu el? 

Conectandu-va la forta treimica si la adultul inteleptit veti sti de ce ati fost ales de un copil bolnav sau de un geniu si care este misiunea comuna pe care o aveti. 

In general oamenii se feresc de intamplari, momente pe care nu le pot controla, neplanificate insa lasand copiii sa vina dupa spovedanie, impartasanie dupa ce ati activat taina iubirii, ei va vor umple sufletele si buzunarele chiar daca nu aveti job, colaborari, un drum al vostru, o poveste. Copiii de cer mare vin cu  daruri ceresti si cu plinuri pamantesti. 

Imi amintesc cu drag de un cuplu care cauta sa se aseze profesional, sa-si ia casa, masina si dupa toate aceste achizitii ar fi urmat sa faca si un copil. I-am privit si le-am spus: un copil v-a ales, nu mai asteptati, primiti-l. Dupa el vor veni si serviciile, casa, masina si tot ce va mai doriti. Initial au fost coplesiti de aceasta revelatie apoi au hotarat sa lasa curgerea divina sa-i ghideze. Si mamica a ramas insarcinata rapid si a gasit si un loc de munca care sa-i anime sufletul, la fel si tatal  apoi a venit masina, casa si toate s-au asezat intr-un mod minunat in doar un an desi …se straduiau de multa vreme sa faca anumite achizitii. Poate suna straniu insa am rasfuit multi copiii de cer mare care lasati sa coboare cresc drepturile noastre divine in bani, iubire, bucurie, intelepciune, fericire, case, servicii aducand in copacul vietii daruri la care nici nu visam. 

Primiti-i! si daca nu vin natural echilibrati balanta cosmica botezand, facand voluntariat, daruind, constientizand, iubind copiii, rugandu-va, spovendindu-va, adoptand pana cand vor veni acei copiii ai Domnului( nu ai nostri) care au ales de sus sa coboare in gradina voastra pentru a-si implini misiunea. 

Undeva in jurul varstei de 18 ani in urma unei dezveliri puternice, Maica mi-a aratat ca nu voi putea primi pe micutii maestrii( viitorii mei copiii) pana cand nu voi ridica un nor imens format din 22 de copiii avortati care cereau razbunare pentru cei intrupati, pentru mamele care le refuzasera dreptul divin de primire dar si pentru intregul neam. Am inceput cu spovedania, impartasania, pelerinajele spirituale, drumurile la Frasinei, scolile de spiritualitate, initierile, botezurile  si din aproape in aproape am simtit ca sunt aleasa de doua spirite frumoase care la timpul potrivit au coborat umpland gradina vietii…cu bucurie, intelepciune, iubire. 

Si chiar daca ati facut un singur avort, echilibrati balanta cosmica, cu fapte radiante legate de copii. Daca ati dat afara un lider e posibil sa fii declansat mai multe avorturi spontane ale celor care l-ar fi urmat pe acel conducator insa luand acea decizie pripita, ei nu-si mai aveau rostul. Si pentru ca ati amanat planul divin cu un an sau trei ani, puteti sa nu mai faceti copiii 10 ani sau 30 de ani sau pot veni copiii cu probleme chiar daca mergeti si faceti inseminari. Caci nu putem sti ce copil ne-a ales: un geniu sau un sfant sau un maestru?! Si acel avort poate intarzia venirea urmatorului copil sau poate afecta sanatatea lui.  Limpeziti pasii pentru a fi alesi de copiii din Ceruri Mari, copiii benefici planetei. 

Terapie bowen pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice

Astrologie Crestina pages.frecventaom.ro/astrologie-crestina