Privind sfera mama, sfera tata, sfera copil cu ochii bucuriei lui Acum veti simti cum raurirea divina va atinge deschizand in voi triunghiul ceresc si in centru, soarele christic.

Vin la tine Tata, Mama, Fiu si Fiica
Impreuna-Una!

Si da, uitandu-ne la pasirea noastra e posibil ca sufletul sa scanceasca dezvelindu-ne neiubirea, neincrederea, neiertarea sau dispretul, furia, neacceptarea sau refuzul, fuga, orgoliul sau alte triunghiuri limitative care se dezvaluie ( ies de dupa val) in fata luminii divinului trinitar.

Limpeziti pasul iertandu-va si dezlegandu-va, cerand de la Sfanta Trinitate, iertare si dezlegare, unindu-va cu Iertarea.

Orice conflict inchis in voi cu recunostiinta, iubire, intelepciune sau intr-un alt triunghi de lumina va invita in valsul sferelor apropiindu-va de varful vostru de munte, cristicizand chipul relatiei in Impreuna-Una.

Priviti triunghiul divin asumandu-va ca ceea ce culegeti este ceea ce ati semanat si veti simti cum norii emotionali dispar, calea adevarul, viata fiindu-va prin Isus, Acum si in acelasi timp Totul.