Atunci cand coboram in tesatura fiecarei vieti ne asteapta o anumita configuratie geometrica pe care o cunoastem din Ceruri si pe care o putem vizualiza exact ca un covor pe care pasim lumeste si cereste dand glas din aproape in aproape Caii si Unicitatii noastre.

In viata dintre vieti cu Domnii Destinelor sau Sfatul Inteleptilor am pregatit ( exact ca in teatrul vietii) cu multe repetitii scenariul cel mai inalt format din alegeri in Unime.
Si alte variante ( sa spunem fundaturile formate din bucle existentiale si stradutele inguste) ne-au fost prezentate insa ghizii nostri au insistat asupra pregatirii noastre pentru Cale aratandu-ne bornele de Sens, rascrucile de drumuri, temele care se vor activa in fiecare etapa, darurile fiecarei treceri, salturile si varfurile de munte atinse, repetitiile din care e de dorit sa iesim, pragurile, meritele de Sine si cum pot fi construite, faptele de lumina pe care e de dorit sa le facem, felul in care ne vom recupera aripile de lumina, pierderile si felul in care e de dorit sa ne raportam la ele, contractele sufletesti cu oamenii cu care ne vom intalni si cum e de dorit sa le onoram, uneltele divine pe care le putem accesa, colacul de salvare format din aur spiritual care se va activa in momente de cumpana atunci cand vom cere ajutorul, cununitele pe care le vom primi pe merite la timpul potrivit, evenimentele de impact si felul in care e de dorit sa accesam divinul din ele, triunghiurile cuvantatoare din viata noastra si modul in care ele vor interveni.

Si fiecare pasire a noastra deschide probabilitatea numita bucla existentiala sau cea intitulata straduta ingusta sau cea plina de chemari, numita Bulevard Divin sau Cale.

Pasirea constienta si conectata ne dezvaluie sub raurire divina Calea, pasirea inconstienta, victimizanta sau asupritoare ne arunca in bucle emotionale sau pe stradute neluminoase unde mazga si tipatul dau drumul nefericirii, angoasei, indepartarii de Marele Plan.

Cand va aflati la rascruce de drumuri si e de dorit sa alegeti un pretendent din 3 sau un job din 4 oferte sau un atelier conectiv din 5 care au loc in aceeasi zi incercati sa va opriti un pic din toata fuga zilei sa vizualizati ca sufletul devine o cupa de lumina, sa meditati sau sa va rugati cu mare drag ceresc pentru ca in urmatoarele 3 minute, 3 ore, 3 zile sa culegeti alegerea din Unime care va sustine cel mai bine pe Cale.

Nu va grabiti sa luati o decizie sub impuls sau sa lasati triunghiul cu varful in jos( cel format din mintea lumeasca-inima-corp) si care glasuieste prin ego sa scrie el, pasirea voastra.

Alegeti constient sa mergeti in triunghiurile de lumina, potentatoare, trezitoare, ascensionale, ale Unimii pentru ca la centru cu ghizii vostri alaturi sa alegeti inaltator dand glas Bulevardului Divin care va cheama.

In procesul de rescriere a unui pas stangaci facut, construiti cu bucurie, merite de sine sau altfel spus monezi divine sau fapte de lumina care sa echilibreze balanta divina dand voie minunii, rescrierii, dezlegarii sa se activeze.

Toate drumurile pot fi rescrise cu lumina nu si bornele de Sens.

Ele sunt stabile si nu pot fi negociate cu Domnii Destinelor. Tot ce putem face este sa avem o atitudine Graal cu care sa traversam provocarea, transformat-o in vers divin in tema de viata-dar-salt de intelegere.

Cand deznadejdea va atinge aripile de lumina si ceva din voi se frange, incercati sa chemati in grai divin triunghiurile de pastori la care ati fost conectati prin taina botezului, in viata dintre vieti, in alte intrupari, sfinti, maestrii ascensionati, protectori pe care i-ati primit prin initieri sau acordaje precum si triunghiuri formate din sfere-virtuti.

Trinitatea din mine saluta Trinitatea din Tot si Toate.

Aceasta este o cheie a Unimii cu care puteti vizualiza si pasi pe Cale cand ceata va cuprinde si entuziasmul vostru se frange.

Menitul este rezultanta a multor vieti si chiar daca el este cenusiu, urat, putin agreeabil poate fi spalat, luminat, retesut in toate triunghiurile de lumina in care Graalul cuvanta transformand covorul neprimitor in destin frumos sau Cale boltitoare.

Dupa cum v-am spus bornele de Sens nu pot fi rescrise insa ele nu trebuie percepute ca oprelisti ci mai degraba ca deschideri in Lumina. Oprindu-ne si contemplandu-le borna devine coloana de lumina in care primiti sub raurire divina invitatia de a merge la o initiere reiki sau la un trialog sau intr-o calatorie spirituala, aceasta interventie divina ajutandu-va sa aveti vizibilitatea pentru alegerea celui mai bun drum pentru evolutia voastra. Borna poate fi perceputa ca un luminator, far, spatiu de cernere, activare, deschidere de porti.

Doar cand ignoram borna si tipam la destin-Dumnezeu-Oameni, acest loc unimic ne va tintui pentru un timp anume pana cand alegerea noastra se va comtura.

Borna nu decide in locul nostru insa luminand-o in noi ea poate sa ne dezvaluie stralucirea fiecarui drum limpezind Pasirea noastra.

Cat despre colacul de salvare( am scris mai mult pe frecventaom, reveniti asupra Comunicarilor cu Tata) si va veti reaminti ca aceasta tesatura e formata din fire de aur si de argint, o primim dupa cernerea faptelor noastre in viata dintre vieti si poate fi mica, mijlocie, mare dupa cum ne este pasirea in fiecare intrupare, unii oameni avand acest colac divin foarte puternic astfel ca in momente de muchie se pot simti salvati de la inecul in droguri, tigari, bautura altii au un colac mic si vechile pantere revin, transformarea-transmutarea-transfigurarea facandu-se mai lent.

In sine acest coloc se activeaza doar cand il cerem cu tot sufletul si el se traduce prin interventie divina in viata noastra facuta desigur prin intermediul oamenilor.

Daca ar fi sa va intoarceti pe firul timpului in toate momentele de cumpana ati descoperi usor acest coloac divin si felul in care v-a salvat din apele sinuciderii sau din alte ape…poate chiar din apele unei tulburari emotionale.

Ca sa reteseti drumul cu fire de lumina conectati-va la ghizii vostri, darurile voastre si toate tringhiurile unimii.

La Centru se face rescrierea cu Domnii Destinelor alaturi in Graimi Treimice, Iubind Totul.