Orice carte din lumina imi activeaza memoria spirituala si orice initiere pe care o daruiesc sau o primesc mai da jos niste valuri.

Si de la un simplu cuvant, restul povestii se dezvaluie de la Sine.

Memoria spirituala ne da accesul la Bibliotecile Divine, la ceea ce suntem dintru Adevar, la trecutul umanitatii, la darurile dintru Inceput, de Altadata, din Acum, la Unime.

Pasind pe pietrele Piramidelor de la Caral, valuri de informatii si trairi imi invadau fiinta de lumina. Si toate glasuiau in viul interior, reamintindu-mi acele vremuri in care eram acolo, glasuind, imbratisand, fiind.

Ascultati arheologii, ghizii, istoricii, geografii si apoi retrageti-va in Templul Sufletului. In cupa care sunteti, totul invie, dezvaluind in Unime, rostul fiecarei pietre, povestea fiecarui loc, bucuria de a fi.

Nu marsaluiti spiritual, colectionand initieri sau bifand locuri frumoase ci opriti-va si imbratisati maretia clipei…In dansul regasirii, veti sti….

In situri, meditati pe iarba, atipiti, pe munti, ascultati pasarile, priviti Cerul, in initieri, curgeti….

Exista un fir divin care le insaileaza pe toate si care le deapana in clarul sufletului cu noi in frumusetea recunoasterii de Sine.

Memoria Spirituala poate fi accesata in meditatie, initieri, calatorii initiatice, contemplatii, trialoguri, bucurii, chemari.

Ea se dezvluie sufletelor aerisite, spiritelor luminoase si mintilor deschise…