Cea mai buna acupunctura pentru memoria noastra spirituala o reprezinta initierile, optimizarile, calatoriile initiatice, trialogul, terapia prin plutire, spirala intrebarilor, meditatia, contemplatia, rugaciunea, bucuriile ceresti.

Ea isi deschide ochii dezvelindu-ti arhivele atlante sau intelegeri talcuitoare sau lucruri ce tin de tine intr-un anumit loc numit Sinca Veche cand esti in Predare cu Iubire-Bucurie-Intelepciune scotand de prin rafturile ei incredibile aspecte ce se insotesc intr-un mod minunat alcatuind o hora sau chiar o spirala impreuna cu darurile radiante ale prezentului.

Cu totii suntem invitati sa ne reamintim cine suntem, sa ne dezvelim darurile, sa construim in UNIME, sa experimentam sincronicitatile, sa ne reconectam la esenta noastra, sa ne limpezim si purificam, sa ne inteleptim.

Si chiar cand ies la suprafata anumite aresturi ce tin de daruri sau cunoastere sau bucurie…….cu triunghiurile de lumina poti deschide usa coliviei interioare eliberand omul cu aripi dezvelind insasi Muntele.

Cand ne zbatem prea mult in colbul memoriei logice sau mecanice……viurile memoriei spirituale tac. Experimentati MindSinergy, Plutirea in Samadhi, Terapia Craniosacrala, Cristaloterapia, Bowen, Initierile pe lumina, Regresia, Trialogul si veti simti cum un teritoriu nou ce tine de ch 6, 7 si chakrele transpersonale se desteapta aducand de pe alte planete sau alte vieti de pe aceasta planeta….aspecte ale fiintarii de care ati uitat dar care fac parte din opera de reintregire. Memoria spirituala se hraneste cu rauriri divine( ex Soare Christic primeste-ma, Imbratiseaza-ma, Iubeste-ma, Eu la triunghiul celest vin, Cu toate fortele treimice ma inchin, Coboara in mine, Sunt Una cu tine) si are o graime care nu tine cont de context, oameni, moment. E o tasnire diafana ce scoate la suprafata comori necunoscute.

Invatati sa deschideti comunicarea cu ea cu aceasta cheie numita Triunghiul iertarii apoi sa dati drumul unei rauriri…..udand acest teritoriu cu multa recunostiinta.

Ori de cate ori ma cheama o tara ……cutia aceasta se deschide …dezvelindu-mi vieti sau cunoasteri care ma pot sustine in valsul cu ea.

Si pentru ca ne pregatim de Egipt….as vrea sa povestesc de un moment amuzant, plin de talc, bucurie si zvacnire. Acum 10 ani in apartamentul meu din Aparatorii Patriei acolo unde obisnuiam sa dau initieri o tanara m-a vizitat cerandu-mi sa o onorez cu Preotia lui Isis.

Am intrat in baia de lumina ….si deodata m-am trezit intr-un fel de cavou, tanara sotie aruncata cu toti servitorii alaturi de faraonul-sot care doar ce murise, noi vii, el trecand. Am simtit pentru cateva clipe ca nu pot respira apoi am intrat in rugaciune si am aterizat….in fata mea aflandu-se nu tanara care primea initierea ci vechiul faraon. Am zambit, am iertat si imbrtisat, am oferit initierea si apoi am povestit in bratele constientiei dand grai memoriei spirituale.

Impletirea cu Egiptul a fost plina de talcuire pentru mine pentru ca am urmat un drum interesant alaturi de alte spirite: Sirius Trinitar, Atlantida, Egipt, Ramania. Sigur ca au fost mai multe statii si mai multe coborari insa acestea au cladit ceva in mine in Impreuna-Una.

Dealtfel inainte de prima plecare in Egipt s-a activat initierea din Sarcofag care a venit ca un val de reamintiri si trairi intense cand am ajuns acolo am trait initierea din camera Regelui iar in 2016 primavara am primit in triunghiuri luminatoare descrise de post-meditatie-contemplatie, bucurie-scris conectiv-regasire, recunoastere-clar-intelepciune, initierea din camera Reginei.

In orice calatorie ati merge……cereti indrumare de la Triunghiuri pentru a afla daca ati mai fost acolo, ce daruri ati avut, ce misiune va cheama in acum? cum puteti onora locul?

Pot aparea flash-uri, tasniri, mici filme, intelegeri stranii, fraze cu talc, abundente de trairi, cuvinte graitoare.

Centrul Frecventa OM http://pages.frecventaom.ro/centrul-frecventaom

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie