Cea mai buna acupunctura pentru memoria noastra spirituala o reprezinta initierile, optimizarile, calatoriile dezvelitoare, trialogul, terapia prin plutire, LuViOm-ul, spirala intrebarilor, meditatia, contemplatia, rugaciunea, bucuriile ceresti.

Asa se deschid ochii interiori …..tasniri de Sens activandu-se in gradina interioara.

Cu totii suntem invitati sa ne reamintim cine suntem, sa ne dezvelim darurile, sa construim in UNIME, sa experimentam sincronicitatile, sa ne reconectam la esenta noastra, sa ne limpezim si purificam, sa ne inteleptim.

Si chiar cand ies la suprafata anumite aresturi ce tin de daruri sau cunoastere sau bucurie…….cu triunghiurile de lumina poti deschide usa coliviei interioare eliberand omul cu aripi dezvelind insasi Muntele.

Cand ne zbatem prea mult in colbul memoriei logice sau mecanice……luminile memoriei spirituale se sting. Experimentati MindSinergy, Plutirea in Samadhi, Terapia Craniosacrala, Cristaloterapia, Bowen, Initierile pe lumina, Trialogul, LuViOm-ul si veti simti cum un teritoriu nou se trezeste aducand de pe alte planete sau din alte vieti, intelegeri, daruri, rasarituri….care va lumineaza drumul, valsul, povestea. Stand la LuViOm puteti curge cu aceasta raurire divina( ex Soare Christic primeste-ma, Imbratiseaza-ma, Iubeste-ma, Eu la triunghiul celest vin, Cu toate fortele treimice ma inchin, Coboara in mine, Sunt Una cu tine). E o tasnire diafana ce scoate la suprafata comori necunoscute.

Ori de cate ori ma cheama o tara ……cutia memoriei spirituale se deschide …dezvelindu-mi vieti sau cunoasteri care sunt in spatele unei probe a destinului sau care sustin petalele unui atelier, o noua initiere, un triunghi de lumina, un salt.

Si pentru ca ne pregatim de Egipt….as vrea sa povestesc de un moment amuzant, plin de talc, bucurie si zvacnire. Acum 11 ani in apartamentul din Aparatorii Patriei ( pe locul unde un fost schit arsese)…. o tanara m-a vizitat cerandu-mi sa ii ating sufletul cu Preotia lui Isis.

Am intrat in baia de lumina ….si deodata m-am trezit intr-un fel de cavou-camera, tanara sotie aruncata cu toti servitorii alaturi de faraonul-sot care doar ce murise….. Am simtit pentru cateva clipe ca se sting luniminile ….ca nu pot respira….ca totul se intuneca….. apoi am intrat in rugaciune si deodata am aterizat….in fata mea aflandu-se nu tanara care primea initierea ci vechiul faraon. Am zambit, am iertat si am imbratisat, initierea dezvelind …..triunghiul format din iubire, trecere, jertfa.

Cand ma gandesc la Egipt…..drumul include Sirius Trinitar, Atlantida, Egipt, Ramania. Sigur ca au fost mai multe statii si mai multe coborari insa acestea au cladit ceva in mine.

Dealtfel inainte de prima plecare in Egipt s-a activat initierea din Sarcofag care a venit ca un val de reamintiri si trairi intense ….cand am ajuns acolo am trait initierea din camera Regelui iar in 2016 primavara am primit in triunghiuri luminatoare descrise de post-meditatie-contemplatie, bucurie-scris conectiv-regasire, recunoastere-clar-intelepciune, initierea din camera Reginei.

In orice calatorie ati merge……cereti indrumare de la Triunghiuri pentru a afla daca ati mai fost acolo, ce daruri ati avut, ce misiune va cheama in acum? cum puteti onora locul? ce aveti de asezat in reteaua locului? ce initieri va cheama?

Pot aparea flash-uri, tasniri, mici filme, intelegeri stranii, fraze cu talc, abundente de trairi, cuvinte graitoare, legaturi, salturi de intelegere.

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie