Sunt fascinata de acupunctura spirituala la care viata ne invita folosind acele-provocari. Fara ele memoria cosmica nu s-ar activa si nici filmul divin al parcursului nostru nu s-ar developa in ochii sufletului pentru a ne fi indrumator in marile decizii ale vietii.

Inainte de initieri, ateliere conective, calatorii spirituale apar mai multe provocari si va marturisesc ca nu sunt putine si uneori deloc dragalase insa stiu ca ele deschid portile intelegerii si aduc unitati de Sens rodind in mine-noi astfel ca le las ca apa sa ma slefuiasca, ca focul sa imi arda colturile, ca pamantul sa ma improspateze.

Imi amintesc cu mare bucurie de un moment situat in jurul varstei de 27 ani cand dupa 6 luni in care ma chinuiam sa materializez o realitate am hotarat sa cer indrumare de la Sf Ana astfel ca am pornit la drum insa nu am ajuns la ea ci la Sf Grigore Decapolitul, unul din protectorii mei si dupa ce i-am atins mainile, am simtit o puternica descarcare in mine si filmul vietii mele s-a derulat in sens invers cu paginile lui in care nu raspunsem in Gratie dar si cu viurile in care ma sincronizasem cu Cerurile lasandu-ma sa inteleg ca sunt la o rascruce de drumuri si ca e timpul sa invat sa folosesc Cartea Vietii si sa cer Indrumare pentru a accesa Bulevardul divin care imi fusese harazit.

In cele trei zile de gratie petrecute la manastirea Bistrita m-am simtit imbunatatita de Ceruri, rescrisa in vers divin, initiata astfel ca intorcandu-ma in lume alte decizii am luat si de fiecare date cu o unitate mai inspirate.

Incercati sa nu va grabiti in hotararile voastre. Lasati-le in centrul unui triunghi format din protectorii vostri sau in centrul unui cerc alcatuit din entitati de lumina si cereti indrumare ma multe zile prin meditatie, rugaciune, somn. In Gratie, cel mai frumos raspuns va ajunge la voi. Si daca nu vine udati drumul catre Marea Decizie cu initieri.

Apropiindu-ma de momentul acesta si de sederea in Nepal va marturisesc ca fiecare pas in aceasta tara a reprezentat o reala provocare si pentru simturile mele dar si pentru memoria mea cosmica.

Cand am ajuns in Katmandu, mizeria mi-a blocat pentru cateva secunde intuitia iar  tristetea mi-a inchis porii reamintirii. Scaldandu-ma insa pe chipurile locuitorilor, am simtit fericirea lor simpla, nesofisticata, naiva astfel ca din nou m-am deschis, asezand pe siragul reamintirii, darurile mele pentru Acum.

In templul Pashupatinath, vechi din secolul 5 si inchinat zeului Shiva un spatiu trist care gazduieste si un fel de azil de batrani dar si crematoriul astfel ca vezi tot timpul fum si mirosurile iti racolesc tot interiorul am simtit ca tara aceasta numita Nepal traieste rupta si ca spiritualitatea care inseamna in adevar sa vezi divinul din tot si sa-l cresti este separata de strada. Ritualul a mancat inaltimea, cutuma a subrezit largimea.

La templul maimutelor am simtit cum vechiul vrea sa fie spalat si inaltat si confirmarea a venit prin terapia sunetului facuta cu boluri cand am simtit cum fiecare punct energetic din reteaua templului cere ajutorul, tot locul tipa, tot spatiul cerea acupunctura spirituala.

In al treilea templu pe care l-as numi al reamintirii, cartea Nepalului si vietile mele din aceasta tara s-au deschis cu usurinta  ajutandu-ma sa vad ce am de facut aici si voi alaturi in Impreuna-Una!

Va marturisesc ca sunt destul de olfactica si ca mirosurile sunt reale provocari pentru memoria mea cosmica.

Insa ceea ce a tasnit din mine odata cu greva nepalezilor este faptul ca ei nu locuiesc in Centrul lor ci in cutuma, nu-si vad Cartea Vietii lor ci se lasa condusi de instincte, pulsiuni, frici, nu sunt constienti de Divinul din ei astfel ca doar anumite parti radiaza.

Va invit sa asezati Nepalul in centrul unei cruci de lumina si sa chemati pe cercuri concentrice ghizii dvs si protectorii acestei tari si ca, canale sa lasati daruri pentru acest spatiu si sa ancorati unitati de constienta in asa fel incat si aceasta tara sa se trezeasca impreuna cu locuitorii ei.

Cei care au initierea numita Sf Graal sunt invitati sa activeze aceasta energie in tot Nepalul rugand ghizii locului sa va indrume.

Sunt multe porti de lumina configurate pe harta Noului Nepal insa vechiul a amanat aceste deschideri de Sens astfel ca vendeta, razboiul, dezintegrarile deocamdata au castigat.

Trimiteti lumina ingerasilor pacii acestei tari, activati sferele iubirii, armoniei, intelepciunii.

Impreuna suntem Una!