Sicilia m-a intampinat cu larghete, caldura, zambet cu multe curcubeee si un verde pastos care parca ti se agata in suflet cu tot cu mandarinele care te priveau sprintar de pe marginea drumului.

M-am lasat atinsa de ingerii aerului savurand din plin vremea aceasta blanda, aurita, frumoasa.

Am inceput ziua de sambata imbratisand Etna cu viurile ei albe si multe povesti scrise de lava si usor intr-un vals parca desenat de entitati invizibile ne-am apropiat de megalitii de la Argimusco mergand in spirala, parca pregatind aceasta intalnire in vers divin, in versul nostru.

Scrisesem noaptea astfel ca inca mai eram in auriul tesaturilor ceresti fiind destul de atenta sa limpezesc Graalul interior pentru ca istoria sacra sa cuvante.

Cand am ajuns… am simtit Sfatul Batranilor asezat in piatra, o intalnire tainica ce cuvanta prin insasi contractul nostru dintru Inceput. Am inceput sa-mi fac iertarile fata de Sfera Tata, Sfera Mama, Sfera Copil asezand in interior Triunghiul divin de jur imprejurul caruia Inteleptii se intalnisera sa atinga vremurile cu cerneri, intelegeri si binecuvantari pline de Talc.

Am inceput sa ating trei dintre ei percepand n raze care tasneau din fiecare conectandu-ma la timpuri indepartate de pe aceasta planeta precum si viurile altor planete si sfere ceresti, acesti transformatori universali fiind asezati aici pentru a intelepti taina lui Acum aducand in ograda prezentului, toate vremurile, contractele dintru Inceput, povestea noastra in Impreuna-Una.

Mai multe civilizatii isi asezasera chipul aici daltuind aripa timpului.

Usor am patruns in sala cristalelor ascultandu-l pe AraN. Tehnologiile vor atinge un varf de triunghi in care vei simti puterea Inceputului, Deciziile ceresti, insasi Trecerea. Hartile Unimii au coborat insa voi nu ati facut pasii potriviti pentru a aseza in pasirea voastra, voia Trinitatii. AraN mi-a aratat pagina la care ne aflam. De jur imprejur 12 entitati s-au activat vorbind direct in sufletul meu parca prin toate vremile. O energia frumoasa aurie mi-a asezat o intrebare….De ce aici in Sicilia se deschide fila tehnologiilor? Cand ati venit pe Geea ati stabilit cateva locuri ce descriu steua cu 8 colturi, fiecare triunghi activand la Centru, unitati de Sens pentru voi Toti.

Megalitii deschid un astfel de triunghi( din stea) sustinand reteaua Unimii. Aici in Centrul transportor poti coresponda cu fratii tai. M-am asezat in mijloc si am simtiti coloana de lumina purtandu-ma in Atlantida. Aran mi-a aratat cristalul argintat iar cele 12 entitati l-au incarcat asezandu-l apoi in ch 6, ch 7, ch 8. Sa-l duci peste Tot a spus entitatea imbracata in albastru purtand un brau aurit cu semne ce le stiam cumva insa acum parca le uitasem. Aran mi le-a adus aproape… erau toate desenate in Triunghi urmand insa o linie din ce in ce mai complexa. La al 7 lea simbol AraN mi-a aratat cele 7 zone cu megaliti de pe planeta si mi-a desenat o linie care le unea intre ele. Activeaza Triunghiul. Vei putea vedea Legaturile.

Timpurile isi dau mana. Tehnologiile Unimii bazate pe cristale va vor ajuta sa dati glas Omului Indumnezeit. Insa nu uitati valsul cu Triunghiurile de Lumina. AraN m-a apropiat de o entitate minunata imbracata intr-o energie roz-mov. M-am simtit imbratisata calduros, iubitor, minunat. Mi-au dat lacrimile… Mi-e dor de Acasa, de voi. Reamintirea a tasnit ca o lana pura. Mai e putin spuse, entitatea-fiica aratandu-mi ce am facut impreuna pana acum si borna aceasta de Sens unde megalitii functionau ca un buton cosmic. Trebuia sa ajungi aici si sa primesti cristalul, semnele si acest inel al iubirii. Le-am luat in mana si am simtit sa ating cu lacrimi aceasta rodire. Deodata un miros jucaus mi s-a strecurat in suflet. Alunis-Nucu-Bozioru! Ce frumos!!! Pot coresponda cu voi mergand in locul nostru. Cata limpezire!!! Toate sunt Una! Apoi AraN m-a condus la entitatea imbracata in verde lasand ceva din aripa timpului sa se descarce in mine, apropiindu-ma de versul naturii. Apele vorbeau, la fel muntii, codrii, florile. Deodata am simti-o pe Adina. Aici?
Aproape de Verde, urcand Muntele, clipoci Adina. Priveste. Impreuna cu entitatea imbracata in verde, trei munti-arhivari isi deschisera portile. In primul Shasta am simtit forta, curajul, deschiderea in Unime, urmatorul Bucegii, Sfinxul am simtit intelepciunea, maretia, bucuria de a fi iar urmatorul fara sa stiu numele, aici am perceput clarul, verticala cereasca, graiul divin. Simteam ca aceste trei triunghiuri sunt foarte importante astfel ca entitatea verde mi-a aratat tesatura cereasca 2017-2026 si toate raurile care veneau prin aceste Triunghiuri. Suneti Munti si voi, zambi Adina ….si in sfarsit veti simti stralucirea pe care o aveti, frumusetea, curajul.

Deoadata…mi-a venit trei intrebari…De ce aici? Pentru ca se deschid filele timpului si putem coresponda iar megalitii sustin curgerea. Ce va fi cu povestea strazii in RaMaNia? Pastrati Unimea si Triunghiurile vor grai. Ce vrea sa ne spuna acest an unu? Ca Impreuna suntem Una.

Apoi entitatea verde mi-a aratat chipul unimic al megalitilor….batrani, femei, copiii fiecare daruind cate ceva Planetei exact acolo la mijloc in acea coloana de lumina. O tasnire de raze s-a asezat in palme in suflet….in ch 7 si in ch 8.

O ploaie calduroasa mi-a atins chipul…si Stefan hranit de Ceruri m-a luat de mana si m-a dus atingand putin pamantul la locul de unde pornea Intoarcerea.

Uitandu-se in ochii mei …i-am simtit puterea, versul lui Acasa, raurirea.

Impreuna, mami, Impreuna!