Incepeti fiecare zi umpland Graalul care sunteti cu recunostinta. Marturisiti bucuria de a fi Una cu Tot ceea ce Este. Imbratisati clipa ca pe un DAR.

Desenati un triunghi de lumina in care puneti un dar ( sub forma unei figuri geometrice). Contemplati aceasta noua imagine si apoi asezati-o pe suflet. Puteti repeta exercitiul, 3, 7, 21, 28 de zile. In spatele fiecarui har exista o geometrie armonioasa.

Cautati un triunghi divin: ex: Maria Magdalena-Isus-Sarah si asezati in centrul lui un dar pe care vi-l doriti: ex: casatorie, iubire, copiii. Aprindeti lumanarele pentru cele trei entitati de lumina si puneti biletul cu afirmatia/ dorinta/harul in centrul triunghiului. Multumiti. Puteti pune acelasi dar in trei triunghiuri de lumina.

Ex: Pentru darul de copii, aprindeti lumanarele in urmatoarele triunghiuri: Sf Stelian, Sf Teodora de la Sihla, Maica ( primul Triunghi), Isus-Maria Magdalena-Sarah (al doilea triunghi), al treilea triunghi( iertarea fata de copii, iertarea fata de iubire, iertarea fata de barbati).

Pentru activarea scrisului conectiv aprindeti lumanarele in triunghiul: Arhanghelul Gabriel ( ingerul darului)-Ingerii creativitatii-Ingerii Scrisului

Nu uitati sa tineti postul de luni pentru activarea oricarui har, dar, potenta. Chiar daca nu ati stipulat in contractul spiritual apartinand acestei vieti, un dar pe care vi-l doriti, prin post, cu credinte potentatoare, cu rugaciune, lumanarele consacrate, pelerinaje initiatice, initieri, spovedanie, impartasanie etc, veti primi DARUL CERUT. Asezati aceste cuvinte atunci cand cereti ceva: DACA ESTE SPRE BINELE MEU SUPREM.

Dati lumina la nivelul chakrei 4, tuturor darurilor voastre.

Puneti intr-o sfera un triunghi de lumina si daruiti-l dusmanilor vostri. Triunghiul poate fi format din iubire-armonie-incredere. Oferiti acest dar cu mult drag.

Consacrati lumanarele pentru toate darurile voastre si pentru toti ingerasii vostri.Ex: Pentru clarvedere-discernamant-credinta sau pentru ingerii iubirii-ingerii frumusetii-ingerii intelepciunii. Orice dar este adus in structuri de entitati de lumina.

In orice triunghi trezitor se activeaza daruri. Cititi articolele legate de Triunghiurile Schimbarii.

Daca ceva nu este foarte bine aspectat in voi creati triunghiul de lumina care va dezleaga potentele, valentele, rotunjimile. Ex: Intelepciune-Iubire-Generozitate

Incercati sa daruiti la metrou, in firma, pe strada. Binecuvantati fiecare loc.Umpleti fiecare spatiu in care stati cu iubire, liniste frumusete. Ex: Binecuvantez acest loc cu liniste, bucurie, frumusete!

Daca va doriti copii, participati la taina botezului din biserica ortodoxa, botezati, faceti milostenie si daruri pentru copiii din orfelinate. Comunicati la nivel de suflet cu copilul pe care vi-l doriti. Cereti chiar indrumare de la el. Faceti-va iertarile fata de el, imbratisati-l, intrati in TRIALOG ( eu-copilul-SURSA). Despre Trialog gasiti mai multe pe site-ul FRECVENTA OM.

Puteti sa puneti pe ecrane de lumina in fiecare zi darul la care visati. Mentineti imaginea cateva secunde pe parcursul a cateva zile. Veti materializa harul, potenta,visul.

Practicati implicarea detasata. Setati intentia apoi lasa-ti-o in energia lui Faca-Se Voia Ta. Nu va atasati de DAR. Pe merite il veti primi la MOMENTUL OPTIM.

Dezbracati-va de ASTEPTARI, OBSESII, DEPENDENTE. Ele ne sufoca potentialul. Activati in fiecare clipa energia lui Faca-se Voia Ta.

Prin chakra 4 cu simpla intentie va puteti scoate sufletul si puteti desena cu lumina urmatoarele AFIRMATII: Aleg sa fiu tot ce pot sa fiu, Aleg sa fiu sanatoasa, frumoasa, bucuroasa, Aleg sa ma iubesc asa cum sunt etc. Nu uitati sa va mangaiati sufletul , sa-l umpleti cu drag, sa desenati simbolurile la care ati fost conectat acum si altadata si apoi sa asezati in gradina sufletului, noile alegeri. Repetati exercitiul 21 de zile. Adevarata programare se face pe suflet.

Mergeti in TEMPLUL DARURILOR si alegeti harurile de care aveti nevoie ca sa CRESTETI SPIRITUAL.

Rescrieti CONTRACTUL SPIRITUAL in termini de ALEG SA. Stipulati toate darurile care sunt optime pentru EVOLUTIA VOASTRA.

In orice baie de SENS( initieri, ateliere conective, pelerinaje) cautati sa aflati ce DARURI ATI PRIMIT. Gradinariti-le cu RECUNOSTIINTA, GENEROZITATE, BUCURIE.