M-am gandit ca de ziua mea sa va ofer aceasta floare, o stare de constienta extinsa, care a trecut prin mine in aceasta noapte. An de an dupa varsta de 30 de ani…. starea aceasta de sarbatoare incepe cu trei zile inainte culminand cu 7 noiembrie cand simt cel mai aproape uneori fuzional, Triunghiul Divin. Nadajduiesc ca aceasta tesatura sa va atinga sufletul si impreuna sa rodim in aceasta toamna chistica. Fie ca rugaciunea-meditatia-contemplatia sa fie indrumatorii vostri subtili in Tot si Toate!!! Cititi cu atentie fiecare rand, simtind bucuria Gratiei dar si invitatia de a fi sustinatori, deschizatori de porti, stalpi de lumina pentru o noua etapa, o Prefacere care se face prin noi si cu Noi in Impreuna-Una! Teseti cu fire de lumina chipul radiant al Ramaniei! Fiti incredere, iubire, putere de Sine!!!!

…….

Atunci cand rugam ocazional nu ne ridicam mai mult de cerul 6, 2, cand ne rugam constant pasim in cerul 7 maxim 7, 3 insa atunci cand cunoastem starea de rugaciune, starea de meditatie, starea de contemplatie adica tripla fuziune cu Cerul ne mutam in cerul 9 ( dupa cum spun si bunicile..ne simtim ca in al noualea cer) si de aici Caiii Gratiei, Bucuria Inspiratiei, Starile Inaltatoare ne aduc revelatii, salturi de intelegere, inovatii, initieri, raspunsuri la intrebari, minuni, lucrari inaltatoare, idei frumoase si radiante, fapte pline de talc.

Ce se intampla cand ne impletim cu rugaciunea? La inceput rugaciunea este a mintii, apoi a mintii si a inimii apoi de la Sine. In rugaciune nu e important sa parcurgem n acatiste ci sa ne unim cu o fraza inaltatoare, sa lasam divinul sa patrunda in noi, sa fuzionam cu energia pe care ne ne-o dezvaluie acea hora de virtuti sau acele cuvinte-sfera care se dezarhiveaza in sufletele noastre.

De la cerul 8 in sus rugaciunea se uneste cu meditatia si contemplatia nascand in centrul nostru, bucuria intoarcerii Acasa.

Daca ar fi sa privim cu ochi ceresti ce se intampla in timpul rugaciunii-meditatiei-contemplatiei am observa cum triunghiul cu varful in sus devine con de lumina, varful constiinta treimica dupa care mai jos se activeaza maestrii inaltati apoi sfintii si protectorii nostri si mai jos mosi si stramosii rodicati. Cu totii vin sa ne sustina chemati de lucrarea noastra triunica. Pe masura ce inaintam conul se mareste, se extinde, sferele virtuti activandu-se pe langa noi, imbracand hainuta noastra cereasca cu globuri-luminescente. Cand am incheiat lucrarea copacul-Graal activat in treimea de drept este inconjurat de un con imens de lumina.

Vizualizati cum fiecare Om isi extinde conul de lumina varful fiind Constiinta Treimica. Acelasi varf e la toti doar baza e diferita mai mica sau mai mare. Daca ati privi de sus ati vedea o floare cu un miez radiant ale carei petale sunt conuri frumoase mai mici sau mai mari din centrul Sinele Divin radiind catre Tot si Toate. Aceleasi petale cu totii sau aceleasi brate venind din aceasi constiinta triunica. Un unic glas!!!

Exista un moment celest in care acest conuri devin sfere de lumina care fuzioneaza cu sferele ceresti din aceste contopiri nascandu-se idei inaltatoare, fapte de lumina, sentimente radiante!!!! Iluminari!!!! Pot dura cateva secunde sau mai mult!!!!

Atunci cand ne intoarcem din aceste stari de Gratie aici…..simtim ca am trait mai mult decat o transformare adica o trecere dincolo de forma, mai degraba o Transmutare, o Transfigurare, O Unire cu Totul-Una! Sufletul zburda, suntem luminosi iar privirea e radianta. Si vedem totul altfel. Ca si cum am fi iesit dintr-un ou plin de ceata.

Aceasta stare de christicizare pe care o putem cunoaste cu totii depinde de capacitatea noastra de jertfa, de bucuria de a ne uni cu adevarurile divine, de daruirea pe care o avem in a impleti Cerul cu Pamantul.

Si cand nu vrem sa meditam sau sa ne rugam sau se meditam incercati macar sa ConSacrati tot ceea ce Faceti!!!!

Atunci cand mancati multumiti ingerilor iubirii, ingerilor aerului, ingerilor apei, ingerilor pamantului tututor ingerilor care au paricipat la aceasta declaratie de bucurie prin care Cerul a imbratisat Pamantul, cand faceti dragoste binecuvantati acele momente de contopire, fuziune, unime, cand spalati rufe…..spuneti in voi: Fie ca si sufletelul meu sa se limpeasca in apele iubirii, blandetii, rabdarii!!!!

Consacrand totul adica activand conurile de lumina peste ceea ce faceti veti fi protejati de otravurile din mancaruri dar si de toate atacurile energetice.

Triunghiul format din rugaciune-meditatie-contemplatie este un vehicul celest minunat ca sa intram cu totii in Cerurile Unimii fiind conuri de lumina sau altfel spus adulti treimici, intelepti radianti conectati prin varf la Unul-Una!!!!

Si nu trebuie sa va ganditi ca va rugati doar ne nota 3. Incepeti cu bucurie acea rugaciunea care va cheama sau cea proprie( gasiti pe www.frecventaom.ro cateva articole interesante despre invocatii, rauriri divine, mantre ale Unimii) si adanciti un vers sau o fraza sporitoare. Repetati-o de 21 sau 40 de ori pana cand in traire christica veti simti cum rugaciunea devine meditatie vie si contemplatie fuzionala. Opriti-va cand simtiti trairea…..lasati-o sa va imbrace si multumiti. Intr-o zi veti trai un moment fuzional cu Cerurile in alta trei stari fuzionale in alta zi …sapte pana cand starea de meditatie, rugaciune contemplatie va fi modul vostru de viata chiar daca sunteti traineri sau oameni de afaceri sau profesori.

Pentru ca in aceste vremuri contractul nostru colectiv la nivel de tara contine trei linii de destin toate active si toate importante insa doar doua apartin Arhistrategiei de Lumina, ar fi minunat daca am indrazni cu totii sa crestem aceste conuri de lumina transformand Ramania intr-o floare a Maicii Domnului. Linia de destin pe care au pasit deja multi frati de-ai nostri este cea a controlului, fricii, nesigurantei. Cu lumina christica mica acest drum se poate activa in viata fiecaruia dand grai spiralei descendende a supararilor sau a razvratirii sau a bolilor sau a suicidelor. Nu este linia de destin care ne uneste cu Cerul, nu este vrerea Domnului sa ne lasam credinta, puterea si iubirea si sa ne imbracam cu frica zilei de maine, cu frica de boala si cea de moarte. Indrazniti sa recunoasteti in voi Christul interior si prin rugaciune-meditatie-contemplatie sa activati linia dreptei masuri, un drum frumos de lumina unde calauzirea va vine prin intuitie, cumpatare, bun simt sau chiar spirala ascendenta unde toti traitorii de Sens sunt chemati noaptea la 12 00 sau la 3 00 sau la 5 00 sau la 3 33 sa se roage, sa mediteze,sa contemple pentru oras, tara, planeta si in bratele zilei sa faptuiasca inaltator, aducand Cerul pe Pamant.

Preaminunatilor va invit la ore multiple de 3 cum ar fi 9 ziua sau 21 seara sau 12 ziua sa asezam in frecventele Unimii zi de zi, pentru cei mai harnicuti si noaptea…..o rugaciune pentru tara, fratii nostri, intreaga planeta! Si daca va simtiti chemati de un triunghi de sfinti cititi trei acatiste iar daca simtiti sa fie o rugaciune simpla, contemplativa si meditativa atunci lasati miezul vostru sa radieze!!!

Pentru aceste vremuri in care mari provocari vin din triunghiul cu varful in jos format din corona virus-criza mondiala-razboiul nevazut va recomand Acatistul Sfintilor Mihail si Gavriil si Acatistul Maicii Vindecatoarea sau Acatistul Sf Gheorghe-Acatistul Sf Andrei-Acatistul Maicii Grabnic Ajutatoarea. De ce? Pentru ca toamna este pastorita de Arhanghelul Mihail dar si pentru faptul ca acum Arhanghelii si Sfintii care au sabii de lumina… lupta si acest razboi se da intre anticerurile -7,4 si +7, 4 de la cerul 7, 5 in sus, opera de intregire, christicizare si inaltare dezvelind Omul cu O mare, Adultul triunic, Inteleptul care vede razboiul dar nu este atins de el stapanirea lui de Sine, lumina christica, radianta lui proprie ajutandu-l sa simta Unimea, Patria Graalului, bucuria Fiului intors Acasa.

Sa unim Cerul cu Pamantul spiritualizand acest timp!!! Sa ne impletim cu iubirea, jertfa si increderea pentru a contribui la marea Prefacere!!! Sa sustinem cu rugaciune-meditatie-contemplatie aceasta Ramanie frumoasa si acest popor minunat, radiant, plin de daruri!!!!

Pe 19 nov la 18 30 in cadrul atelierului dedicat divinului feminin vom face din nou o meditatie pentru tara activand in felul acesta Trena Maicii, darurile ei in Noi. Cine nu poate sa vina se poate conecta ca o sferuta frumoasa, radianta ce isi da mana cu toate celelalte sfere in Impreuna-Una!

Va imbratisez!!! Sa fiti Iubire, Bucurie, Intelepciune in tot si Toate!Triunghiul divin sa va deschida Drumul si Soarele Christic sa va fie Aproape

Astrologie Crestina pages.frecventaom.ro/astrologie-crestina

Terapie bowen pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice