Adeseori le reamintesc oamenilor cu care ma intalnesc la cabinet sa nu uite de Triunghiul divin, Acoperisul casei, Treimea in Unime care ne sustine in evolutie, Liftul Ceresc.

E simplu sa construiesti in patratul materiei, sa faci o casa, o masina, sa tesi la propria ta cariera, sa dezvolti un talent insa cand vin cutremurele vietii si casa ta nu are acoperis……vantul provocarilor va strica toata mobila, va spulbera agoniseala, va rupe geamurile.

Cu totii aveti chemari nemarturisite catre a medita sau a contempla sau a va ruga. In adevar ele sunt o treime in Unime, de la cerul 8 in sus rugaciunea contopindu-se cu meditatia si contemplatia.

A te ruga inseamna a renunta la cotcodaceala interioara, activand graiul divin in tine, unindu-te cu Cerul.

Meditatia este o curgere, o directionare a energiei catre Totul-Una iar contemplatia este o deschidere a Cerurilor in Tine, o bucurie unimica, o primire a aceea ce este asa cum este, o fuziune cu divinul.

Incercati sa activati aceasta treime mergand spre serviciu. Spuneti o rugaciune simpla apoi indreptati-va energia catre o tema de viata( ce vi se dezvaluie din spatele unei provocari) apoi scufundati-va in Acum primind ceea ce vine asa cum este. Ce simtiti?

Inlocuiti razvratirile zilei, nemutumirile, supararile cu acest triunghi. Puneti acoperis pe patratul materiei si observati.

Ce intelegeri, ce puteri, ce bucurii va viziteaza? Cum este noua zi? Dar casa interioara?