Adeseori le reamintesc oamenilor cu care ma intalnesc sa nu uite de Triunghiul divin, Acoperisul casei, Treimea in Unime care ne sustine in evolutie, Liftul Ceresc.

E simplu sa construiesti in patratul materiei, sa faci o casa, o masina, sa tesi la propria ta cariera, sa dezvolti o competenta specifica insa cand vin cutremurele vietii si casa ta nu are acoperis……vantul provocarilor va sparge geamurile, va strica toata mobila, va spulbera toata agoniseala.

Cu totii avem chemari nemarturisite catre a medita sau a contempla sau a ne ruga…. in adevar ele fiind o treime in Unime, de la cerul 8 in sus rugaciunea contopindu-se cu meditatia si contemplatia.

A te ruga inseamna a renunta la cotcodaceala interioara, activand graiul divin in tine, unindu-te cu Cerul. Acest rug nears pe care se activeaza focul iubirii divine intretine in noi comuniunea cu Divinul prin cuvinte sau prin fuziune. Si putem sa ne rugam de trei ori pe zi dand glas Treimii interioare sau ori de cate ori simtim activand in noi, raul divin. La inceput mintea participa apoi sufletul apoi rugaciunea vine de la Sine ca un izvor care coboara din muntele divin luminand cararile vietii.

Meditatia este o curgere, o directionare a energiei catre Totul-Una iar contemplatia este o deschidere a Cerurilor in Tine, o bucurie unimica, o primire a aceea ce este asa cum este, o contopire cu divinul.

Incercati sa activati aceasta forta triunica intr-o calatorie cu talc. Spuneti o rugaciune de 3, 7, 9 ori apoi contopiti-va cu frumusetea locurilor. Ce simtiti?

Inlocuiti razvratirile zilei, nemutumirile, supararile cu acest triunghi. Puneti acoperis pe patratul materiei si observati.

Ce intelegeri, ce puteri, ce bucurii va viziteaza? Cum este noua zi? Dar casa interioara?