Cea mai mareata meditatie este de a intra in comuniune cu Dumnezeu de a ne supune lui, de a vrea sa-l servim pentru a nu deveni decat un instrument in mainile lui. In aceasta fuziune toate calitatile Domnului, puterea, iubirea, intelepciunea si imensitatea vor navali puternic in noi si intr-o buna zi vom deveni o divinitate.

Nemurirea se afla in inalt, lumina se afla tot in inalt, pacea, armonia, frumusetea se afla tot in inalt …..iar ce se afla sus trebuie sa se incarneze jos in planul fizic.
Cereti sa deveniti niste servitori ai Domnului si in acelasi timp lucrati sa va formati un alt corp…corpul luminii, corpul de slava, corpul nemuririi, corpul lui Hristos.

In plan spiritual nu e necesar sa facem cercetari….este suficient sa ne concentram gandul pentru ca el sa ne duca acolo unde vrem. Ne gandim la sanatate…suntem deja in regiunea sanatatii…..ne gandim la iubire suntem deja in regiunea iubirii
Gandul se ocupa sa gaseasca acele elemente conform legii afinitatii.

Incepeti prin a medita asupra unor subiecte accesibile si inaintati progresiv catre subiecte din ce in ce mai abstracte..

Nu uitati…cea mai inalta meditatie este de a intra in comuniune cu Dumnezeu.

Sursa: Omraam Aivanhov