Postul complet sau negru cum ii spunea Valeriu Popa este unul din mijloacele cele mai puternice si eficiente pentru a invinge bolile feroce.

Prin postul negru se obtine o purificare fizica, mentala si spirituala a corpului omul putand beneficia astfel de sanatate si vitalitate.

In timpul postului trebuie sa va rugati, sa va abandonati resentimentele si gandurile negative si sa-i iertati pe toti cei ce v-au ranit, pentru ca iertarea inseamna vindecare.

Toate necazurile pe care le aveti, le-ati atras din cauza incalcarii constiente sau inconstiente a legilor universale. Fiecare pacat sau greseala comisa si-a lasat urma in voi, conform legii actiunii si reactiunii sau care poate fi rezumata prin zicala: Ce semeni, aia culegi.

Valeriu Popa a promovat postul negru ca forma de tratament, avand rezultate spectaculoase. De altfel, el insusi a practicat postul negru, cel mai lung post pe care l-a tinut fiind de 52 de zile.

Celor aflati in situatii limita le spunea pe sleau: Omule fizic esti mort, energetic mai ai inca sanse. Lupta, fa ce ti-am recomndat si poti scapa.

Pe parcursul postului se vor elimina atat impuritati fizice cat si din aura energetica iar lumina interioara se va manifesta din ce in ce mai pregnant in noi. Deveniti astfel mai usori si mai fericiti.

 

Sursa: Valeriu Popa