Atunci cand rugam ocazional nu ne ridicam mai mult de cerul 6, 2, cand ne rugam constant pasim in cerul 7 maxim 7, 3 insa atunci cand cunoastem starea de rugaciune, starea de meditatie, starea de contemplatie adica tripla fuziune cu Cerul ne mutam in cerul 9 ( dupa cum spun si bunicile..ne simtim ca in al noualea cer) si de aici Caiii Gratiei, Bucuria Inspiratiei, Starile Inaltatoare ne aduc revelatii, salturi de intelegere, inovatii, initieri, raspunsuri la intrebari, minuni, lucrari inaltatoare, idei frumoase si radiante, fapte pline de talc.

La inceput rugaciunea este a mintii, apoi a mintii si a inimii apoi de la Sine. In rugaciune nu e important sa parcurgem n acatiste ci sa ne unim cu o fraza inaltatoare, sa lasam divinul sa patrunda in noi, sa fuzionam cu energia pe care ne ne-o dezvaluie acea hora de virtuti sau acele cuvinte-sfera care se dezarhiveaza in sufletele noastre.

De la cerul 8 in sus rugaciunea se uneste cu meditatia si contemplatia nascand in centrul nostru, bucuria intoarcerii Acasa, insasi Graalul, Cupa Unimii.

Daca ar fi sa privim cu ochi ceresti ce se intampla in timpul rugaciunii-meditatiei-contemplatiei am observa cum triunghiul cu varful in sus devine con de lumina, varful constiinta treimica dupa care mai jos se activeaza maestrii inaltati apoi sfintii si protectorii nostri si mai jos mosi si stramosii rodicati. Cu totii vin sa ne sustina chemati de lucrarea noastra triunica. Pe masura ce inaintam conul se mareste, se extinde, sferele virtuti activandu-se pe langa noi, imbracand hainuta noastra cereasca cu globuri-luminescente. Cand am incheiat lucrarea copacul-Graal activat in treimea de drept este inconjurat de un con imens de lumina.

Vizualizati cum fiecare Om isi extinde conul de lumina varful fiind Constiinta Treimica. Acelasi varf e la toti doar baza e diferita mai mica sau mai mare. Daca ati privi de sus ati vedea o floare cu un miez radiant ale carei petale sunt conuri frumoase mai mici sau mai mari din centrul Sinele Divin radiind catre Tot si Toate. Aceleasi petale cu totii sau aceleasi brate venind din aceasi constiinta triunica. Un unic glas!!!

Exista un moment celest in care acest conuri devin sfere de lumina care fuzioneaza cu sferele ceresti din aceste contopiri nascandu-se idei inaltatoare, fapte de lumina, sentimente radiante!!!! Iluminari!!!! Pot dura cateva secunde sau mai mult!!!!

Atunci cand ne intoarcem din aceste stari de Gratie aici…..simtim ca am trait mai mult decat o transformare adica o trecere dincolo de forma, mai degraba o Transmutare, o Transfigurare, O Unire cu Totul-Una! Sufletul zburda, suntem luminosi iar privirea e radianta. Si vedem totul altfel. Ca si cum am fi iesit dintr-un ou plin de ceata.

Aceasta stare de christicizare pe care o putem cunoaste cu totii depinde de capacitatea noastra de jertfa, de bucuria de a ne uni cu adevarurile divine, de daruirea pe care o avem in a impleti Cerul cu Pamantul.

Si cand nu vrem sa meditam sau sa ne rugam sau se meditam incercati macar sa ConSacrati tot ceea ce Faceti!!!!

Atunci cand mancati multumiti ingerilor iubirii, ingerilor aerului, ingerilor apei, ingerilor pamantului tututor ingerilor care au paricipat la aceasta declaratie de bucurie prin care Cerul a imbratisat Pamantul, cand faceti dragoste binecuvantati acele momente de contopire, fuziune, unime, cand spalati rufe…..spuneti in voi: Fie ca si sufletelul meu sa se limpeasca in apele iubirii, blandetii, rabdarii!!!!

Consacrand totul adica activand conurile de lumina peste ceea ce faceti veti fi protejati de otravurile din mancaruri dar si de toate atacurile energetice.

Triunghiul format din rugaciune-meditatie-contemplatie este un vehicul celest minunat ca sa intram cu totii in Cerurile Unimii fiind conuri de lumina sau altfel spus adulti treimici, intelepti radianti conectati prin varf la Unul-Una!!!!

Si nu trebuie sa va ganditi ca va rugati doar ne nota 3. Incepeti cu bucurie acea rugaciunea care va cheama sau cea proprie( gasiti pe www.frecventaom.ro cateva articole interesante despre invocatii, rauriri divine, mantre ale Unimii) si adanciti un vers sau o fraza sporitoare. Repetati-o de 21 sau 40 de ori pana cand in traire christica veti simti cum rugaciunea devine meditatie vie si contemplatie fuzionala. Opriti-va cand simtiti trairea…..lasati-o sa va imbrace si multumiti. Intr-o zi veti trai un moment fuzional cu Cerurile in alta trei stari fuzionale in alta zi …sapte pana cand starea de meditatie, rugaciune contemplatie va fi modul vostru de viata chiar daca sunteti traineri sau oameni de afaceri sau profesori.

A contempla sau a te scufunda in Dumnezeu este recunoastere de Sine, bucurie, contopire. 

Atata timp cat esti capturat de preocupari materiale sau mancat de dorinte si ambitii, mintea ta topaie, judecand, asezand in casetute, alimentand ego-ul fara a simti plutirea, caldura, radianta contemplatiei. Daca oamenii inseala, mint, se pacalesc pe ei si pe ceilalti contemplatia nu este posibila pentru ca gandirea lor este agitata, captiva in regiunile inferioare, mancata de viespile-ganduri.

Ca sa contemplati, eliberati-va de greseli, pacate, patimi de egoisme, judecati, dorinte pitice altfel subiectele spre care veti alerga vor fi legate de trecut, de afaceri, de o amanta. 

Contemplatia este sustinuta de purificare, clar. conectie. E de dorit sa fim liberi in interior pentru a recunoaste si trai largimea contemplatiei, un proces ce include cunoasterea divina dar nu cea abordata prin biblioteci lumesti ci aceea care vine din scufundare, bucurie, contopire. 

E nevoie de stapanire de sine pentru a te suprapune cu divinul din Tot si Toate mintea topaita putand transmite multe mesaje care va pot scoate din fluxul divin. 

Toate exercitiile spirituale ii permit omului sa se elibereze de piedici interioare, inchisori ale mintii, inlatuiri ale lumii subterane. Abordati Triunghiul iertarii inainte de a contempla divinul din Tot si Toate. 

In noi sunt multe subpersonalitati, chipuri nespalate de lumina care isi fac de cap: D-na Nemultumita, FiFi Ambitioasa, Soldatul rautacios, Piticul Moracanos, Tatal autocrat. Ca sa contemplam viata divina fiind in corp e important sa ne destindem, pastrand receptivitatea Graalului, a cupei interioare. Nu ne fortam sa fuzionam cu un anumit aspect al vietii practicand nonjudecata ci incepem sa ne apropiem de esente cu bucurie, blandete, caldura. Natura, copiii, o pasiune va apropie fara efort de contemplatie. Amintiti-va de chipul bebelusului care a iesit din pantecul mamei….L-ati privit cu duiosie, caldura, recunostiinta scufundandu-ma in maretia acestui act. Contemplatia pura este Gratie, caldura, impletire nu cu forma sau continutul ci cu esenta lui. Te ridici in regiunile sufletului si ale spiritului pentru a simti Cerul, pentru a trai bucuria, pentru a te scufunda in frumusete. 

Seara inainte de a va culca, desenati un triunghi de lumina si in centrul lui asezati un simbol….. sa spunem floarea vietii. Uitati-va la el fara judecata, unindu-va cu el. Ce simtiti?

Atunci cand sunteti intr-o biserica, legati-va de un chip ceresc sau de un element din geometria sacra. Fuzionati cu el. Ce aspecte din voi se trezesc? Putem contempla iubirea, frumusetea, blandetea insa cel mai frumos este sa ne unim cu Dumnezeu insusi. Exista grade ale contemplatiei ea fiind o spirala care te invita intr-un joc cosmic al sferelor in care esti inundat cu miresme ceresti, bucurii, frumuseti. Ati trait un moment de contemplatie in care n-ati mai putut sa va deplasati? In natura, langa un chip celest, in fata unei picturi sau a unei florii? In contemplatie se produce un transfer de energie intre entitatile din spatele florii, moastelor, copacului si voi. E o impletire de Ceruriri care contribuie la construirea corpului de slava. Lumina coborata va chriticizeaza chipul iar mimica si postura sunt invelite parca intr-o piele de lumina. 

Contemplatia pura, angelizeaza. Este revelatie, fuziune, iluminare. 

Incepeti prin a va scufunda in pasiuni, bucurii, lucruri simple, multumindu-le imbratisandu-le, iubindu-le. Lasati ochii ceresti sa coboare. Ce se activeaza in centrul vostru?