1. Cand primiti o suma de bani activati un triunghi de lumina(Ex: Sf Mina- Maria Magdalena-Sf Ilie sau alte triunghiuri) si cereti indrumare. Lasati graiul divin sa va ghideze. Ce chemari va anima? ce doruri va deschid sufletul? ca va spune Calea?Ce tara vi se dezvaluie?cui e de dorit sa daruiti si cat?
 2. Doar cheile spiritului pot descuia comorile materiei si elibera puterile ei ascunse. Cautati trei sfinti sau trei luminatori la care sa va rugati pentru a da glas abundentei in viata voastra.
 3. Cand nu este adoptata atitudinea-Graal fata de Mama Divina, ea refuza sa-si mai dezvaluie puterile sale. Greselile fata de bani aduc plati. Verficati triunghiurile limitative care stau in spatele absentei banutilor: rapacitate-minciuna-fatarnicie sau zgarcenie-agresivitate-rigiditate sau amanare-refuz-orgoliu etc
 4. Gresindu-se fata de Mama Divina pot aparea dezechilibre ale balantei. Constant verificati iertarea pacatelor fata de bani, profesie, bunuri, case, fata de sfera mama, sfera tata, sfera copil. Cum va comportati cu sotia? In perioada in care ati avut o amanta cu cat a scazut dreptul divin in bani? Cum onorati in ceruri dar si pe pamant Mama, Sotia, Femeia( toate fatetele divinului feminin)? Asa cum o onorati in suflet, la fel e si raspunsul Tarei in portmoneul dvs.
 5. Atunci cand lipsesc din viata voastra creatiile tangibile ( case, bunuri, copiii) corectati in voi cu ajutorul triunghiului iertarii, prin rugaciuni, reiki, prin triunghiuri dar si prin comportamente, fapte de lumina tot ceea ce tine de relatia voastra cu Mama Divina. Echilibrand Sus relatia cu Sfera-Mama, materia se va inmulti Jos. Adoptati o atitudine blanda-ferma in ceea ce faceti fata de Tot si Toate respectand Balanta.
 6. Daca admirati doar femeia-barbat si actionati in concordanta, balanta se poate dezechilibra. Valsati cu toate atributele divinului feminin.
 7. Materializarile in Unime respecta urmatorii pasi din geometria sacra: triunghiul, crucea, spirala, sfera. Echilibrand balanta si fiind perfect acordati la Unul-Una, multumind si pentru un leu si pentru 5 mil de eur, urmarindu-va in acelasi timp idealul(varful triunghiului)crucea va va calauzi in cerurile interioare in asa fel incat sa faceti alegeri in Unime.. Sus (ma impac cu sotia si o sustin sa faca hand made )care sa se traduca in materie jos si astfel sa apara sentimentul de intregire( sfera) si valsul pe Spirala Inaltarii.
 8. Atributele divinului femin sunt: iubirea, compasiunea, caldura, empatia, suportivitatea, blandetea etc
 9. Nu e suficienta mintea si spiritul in creatie. Doar mama da nastere la prunci. Cu ajutorul sferei mama apar proiecte unimice, bani, rodire.
 10. Casatoria la nivel de profesie cu intelectul nu duce la creatii secoliste, mileniste si nici la implinire.
 11. Ca sa fiti in echilibru financiar respectati balanta( baza a triunghiului), crucea, sfera, spirala.
 12. Contemplati seara acest simbol. Il gasiti si pe frecventaom si puneti-va urmatoarele intrebari. Ce pot aseza in balanta cosmica ca sa ma bucur de o casuta cu trei camere? Dar de o calatorie in Thailanda? dar de o carte scrisa in Ceruri?
 13. Tot ceea ce va cheama se poate realiza foarte rapid daca activati legea efortului indirect. Daca va doriti copiii, botezati. Altfel spus asezati in balanta cosmica fapte in linia copiiilor( voluntariat, sustinere dezinteresata a unor copiii gifted, botezuri, adoptii etc) si vor veni si copiii vostri.
 14. Karma are la baza dezechilibrul balantei. Daca stiti sa puneti in taler, fapte de lumina, rugaciuni, posturi, lucrari ..rezultatele vor apare nesperat de repede. Si cand nu apar ….verificati, gandurile, emotiile, atitudinea, rasfoiti poate rolurile in care v-ati priponit ca victima sau calau etc.
 15. Atentie la triunghiul format din Bine-Rau-(Unul-Una). Dumnezeu nu trebuie asociat cu binele asa cum il vede mintea noastra. El este deasupra binelui si raului. Raul pare a fi incercarea insa daca stim sa vorbim cu varful muntelui vom descoperi ca printr-o digestie divina facuta cu iubire provovarea se trasforma in Intelepciune. Ati lansat cu siguranta in anumite etape, cereri ( il vreau pe Georgica si doar pe el pentru casatorie) si binele acesta s-a transformat in altceva. Activand energia unimii in provocare( ex: Ma predau Tie-Una si slujesc in Sfant Numele Tau) veti urca rapid muntele bucurandu-ma de sus de felul in care ati transformat experientele din viata voastra in intelepciune, rabdare si iubire. Deci ce este raul? Ignoranta, indepartare, refuz, evitare, cantonare etc. Intrand in triunghiul cauta si vei afla-bate si ti se va deschide- cere si ti se va da, atentie la ceea ce cereti. Cine materializeaza? Trinitatea inferioara sau trinitatile radiante?Doar triunghiul cu varful in sus aduce implinire. Trinitatea inferioara creaza in dualitate conducandu-ne catre fericire si nefericire, bucurie si tristete.
 16. Balanta cosmica ne ajuta sa intelegem ce sunt meritele de Sine si cum le putem aseza pe unul din talere pentru a primi la timpul potrivit, un dar, o bucurie etc
 17. Acolo unde in viata voastra credeti ca lipseste ceva….acolo o balanta plange.
 18. Pentru a echilibra balanta, incepeti cu Acceptarea dupa care asezati faptele de lumina care va cheama urmand legea efortului indirect( daca vreau iubire daruiesc iubire, daca vreau intelepciune daruiesc eu mai intai intelepciune).
 19. Atentie la toate triunghiurile limitative: suparare pe viata-suparare pe oameni-suparare pe bani sau neacceptare-orgoliu-judecata sau dispret-furie-meschinarie, care pot dezechilibra balanta chiar daca faptele voastre par impecabile. Justitia divina stie ce ati pus alaturi de fiecare actiune. In acord cu ea vine si plata si rasplata.
 20. Multumiti, multumiti, multumiti pastrand credinta, iubirea, bucuria de a fi chiar si cand va este foarte greu. Continuati sa urcati muntele. In cupa unimii, visul, dorul, chemarea vor deveni realitate la timpul potrivit.
  21 Lucrati zilnic sa echilibrati balanta cu sfera mama, cu sfera tata, cu sfera copil. Doar in Centru apare Implinirea.
 21. In valsul cu sporul apare si roata cresterii in Unime: reamintirea, dezvelirea, constructia, sincronizarea/ desincronizarea, reconectarea, limpezirea/purificarea, intelepciune. Pentru a limpezi relatia cu banii, postiti, daruiti, puneti simboluri reiki pe carduri si pe bani, intrebati-va: cat este in dreptul vostru sa daruiti?
 22. Folositi simboluri reiki in materializare dar si triunghiuri de lumina care va pot sustine proiectul.
 23. Una din legile date de cei 24 de intelepti suna exact asa: Oricine va primi tot ceea ce merita si doar ceea ce merita. Puneti pe cardul divin cat mai multe merite de Sine.
 24. Impartiti si impartasiti cu ceilalti din rodirile de care va bucurati. Doar astfel copacul unimii straluceste.
 25. Oferiti la fiecare trei initieri, trei diagnoze, trei consilieri una cu discount sau una gratis. In felul acesta trinitatea interioara va va raspunde, cautarilor, cererilor, dorurilor voastre.
 26. Cititi cu atentie pilda talantilor. Talantii sunt calitatile, pasiunile, dorurile, chemarile pe care e de dorit sa le inmultim.
 27. Iubiti ceea ce este asa cum este. Atitudinea influnteaza evenimentele.
 28. Orice rescriere se face cu lumina.
 29. Cresteti-va drepturile divine, daruind, impartasind, dezvelind
 30. Refaceti drumul interior, spaland fiecare pas in triunghiul iertarii, activant mantra unimii, stralucind in versul recunoastiintei
 31. Trimiteti sferele abundentei de la niv ch 4 pe toata planeta pe o spirala a unimii care sa atinga Totul
 32. In opera de christicizare, pastrati vie relatia cu Sfanta Trinitate si cand cheltuiti si cand primiti si cand daruiti
 33. Creati contul lui Dumnezeu pentru fapte de suflet
 34. Toate provocarile financiare sau de alt gen ne sunt trimise de catre Sfatul Inteleptilor. Totul e drept. Totul e perfect. Atitudinea noastra in furtuna poate activa soarele interior mai rapid si rescrie tot drumul.