Daca va uitati la un om cu bratele deschise veti vedea o cruce care uneste Cerul si Pamantul, culege de Sus gandul pur si spiritualizeaza materia, primeste cunoasterea divina si prin experienta o transforma in intelepciune, asculta chemarea si urmand-o descopera aur celest si lumesc. Asa materializam in Unime.

Scoala vietii pe aceasta planeta se bazeaza pe triunghiul format din teme de viata, daruri, salturi de intelegere in centrul lui configurandu-se experientele venite pe caii emotilor pentru a ne cali dar si pentru a ne deschide noi porti de intelegere reveland varful triunghiului si muntele care suntem. Acesti artisti minunati trimisi de Domnii Destinelor sau Sfatul Inteleptilor pentru a ne face o tema de viata sau mai multe ne invita sa raspundem altfel decat am facut-o in alte vieti sau in alte etape adica acordati la arhistrategia de lumina, respectand legea divina, cu iubire, blandete, integritate, simtind consecintele gandurilor, emotiilor, faptelor noastre.

Si noi cum o facem in mod obisnuit? Urmand caile batatorite adica ascultand de servitorii casei ( minte, inima, corp) creand noduri existentiale, bucle emotionale, conflicte, nefericiri, dand grai spiralei descendete, alunecand sau cazand. Ascultand de impulsuri, frici, dorinte ne intalnim cu aceleasi fundaturi sau situatii repetitive neplacute in care acelasi tipar de manager ne mananca ficatii sau acelasi sot chiar daca are un alt nume ne abuzeaza.

In procesul decizional cand apare o situatie delicata in patratul materiei mergeti pe acoperis in triunghiul spiritului si postiti, meditati, plimbati-va in natura sau rugati-va, spovediti-va, impartasiti-va sau contemplati, multumiti, puneti-va intrebari. Cresteti lumina interioara. Nu cautati raspunsul acolo unde se manifesta provocarea.

Intrebati-va: Ce parti din mine au atras aceasta nenorocire? Care este diamantul acestei situatii? Ce am de invatat?Care sunt temele de viata care imi sunt revelate astfel? Ce daruri se ascund in aceasta poveste?Nu intrati in rolul de victima sau de calau sau de distant impietrit. Urmand spirala intrebarilor, Centrul va va conduce la tema de viata pe care n-ati facut-o dar care prin provocare s-a dezvaluit urmand sa o parcurgeti de pe un nivel mai mare de constienta.

Triunghiul cu varful in sus format din corpul atmic ( faptele inaltatoare), budhic ( sentimente frumoase) cauzal( idei inaltatoare) Sinele Superior ne poate ajuta accesand intuitia, contemplatia, meditatia, rugaciunea sa luam cele mai bune decizii pentru evolutia noastra. Aceste tasniri de Sens nu seamana cu ceea ce ati experimentat pana la un punct. Ele vin cand esti in trialog cu cineva, mergand pe strada, spaland vase, postind, intr-un moment de liniste in care poate iesi la suprafata acel insight, acea revelatie, aceea putere care va poate sustine sa faceti alegeri inaltatoare. Trezindu-ne adica in bratele constientiei, cele mai inalte raspunsuri ne vin cu simplitate, maretie, bucurie.

In triunghiul cu varful in jos materializam in dualitate obtinand fericire si nefericire, suparare si bucurie, liniste si neliniste in triunghiul cu varful in sus ascultand Centrul, materializarile se fac in Unime si ele aduc Bucurie, Implinire, Unime.

Incercati sa va puneti si alte intrebari: care sunt atractorii mei in materializare?Ce sabotori psi nu ma ajuta sa materializez? Care sunt drepturile mele divine? Cum onorez triunghiurile formate din cunoastere-putere-daruri? sau din bucurie-generozitate-daruri? Ce credinte limitative ma tin captiv in arest financiar? Ce parti din mine atrag provocari pe partea financiara? Care este relatia mea cu divinul feminin? Cand daruiesc? Cum onorez templul divin?

Puterile spiritului deschid comorile materiei. Cum este cardul vostru divin? Ce merite de Sine puteti aseza pentru a materializa cu bucurie? Va manifestati recunostiinta si cand aveti 0 lei si cand aveti 3?

Anul acesta fiind cifra 3( 2 plus 0 plus 9 plus 1 =12=3) ne pune fata in fata cu roadele gandurilor si faptelor noastre. Si da unii se vom intalni cu bucurii frumoase inaltatoare altii cu raspunsuri triste, angoasante, nefericite. Daca in interiorul nostru supararea-furia-nelinistea ne sustine in materializare sau dispretul-raceala-impietrirea sau egoismul-frica-zgarcenia atunci nu ne ramane decat sa rescriem aceasta ecuatie de atractori aducand in deciziile zilnice triunghiuri de virtuti care ne pot creste abundenta interioara si pe cea exterioara creind implinire, bucurie, unime.

….

Va invit la un curs dedicat materializarilor care isi propune sa atinga urmatoarele teme: atractori in materializare, credinte limitative, credinte potentatoare-trezitoare, triunghiul iertarii, arestul financiar-arestul de putere-arestul de cunoastere, comunicarea cu Geea, triunghiul calauza care ne ajuta in materializare, impacarea triunghiurilor in materializare, decizii in Unime, cum rescriem anumite experiente, ragazul de timp asociat greselilor, alegeri inaltatoare, materializari in Unime, graimea divina, triunghiuri limitative in luarea deciziilor, sabotori psi, povestea acestui an si cum ne ajuta el in materializare, drepturi divine

Cat costa? 160 ron ( el include si o plutire la samadhi, plutirile sustinand procesul decizional si materializarile) De ce? Pentru ca prin predare accesam Voia Divina si astfel putem materializa in Unime urmand chemarile, darurile, Calea nu dorintele pitici, fricile, atasamentele.

Acest cost include: un material insotitor, cafea, ceai, plutirea in samadhi si multe alegeri inaltatoare

Teme de reflectie pentru participanti: alegeti trei situatii de viata care va dau de furca si veniti cu ele, postiti lunea, miercurea si vinerea, fiti deschisi la raspunsuri neobisnuite, multumiti, practicati triunghiul iertarii( il gasiti pe www.frecventaom). Daca va aflati in orice tip de arest: financiar, de putere, de cunoastere, de daruri cunoasterea primita va va sustine sa aflati triunghiul cauzelor si sa iesiti intelegand din colivie

Unde? Vasile Stroescu nr 14 langa Foisor

Cand? 29 martie, de la 9 30 ( cursul poate fi un cadou minunat cu care puteti mangaia primavara interioara a prietenelor, iubitelor voastre).

Inscrierile se fac pe frecventaom@gmail.com. Avansul este 80 ron pana la data de 24 martie.