Orice triunghi trezitor va ajuta sa materializati si orice triunghi limitativ va invita la meditatie in centrul lui pentru a dezlega nodul emotional, mental, existential care nu va hidrateaza zborul.

Atunci cand ceva nu se aseaza in viata voastra, puneti-va urmatoarele intrebari:

Ce teme se repeta si eu inca nu le vad darurile? Care sunt cauzele care au generat aceasta intarziere in materializare? Ce refuz sa invat? Ce triunghiuri limitative ma cheama? Ce stiu in legatura cu materializarile? Ce imi spune sufletul despre aceasta situatie?

Ce emotii insotesc provocarea? Care sunt sabotorii interni? Ce imi vine sa fac? Ce triunghiuri trezitoare imi vorbesc? In clarul sufletului ce informatii primesc in legatura cu aceasta situatie?

Cand noi transformam neincrederea-neiubirea-neiertarea in iubire-incredere-iertare in centrul acestui triunghi de lumina se activeaza Crucea Christica din mijlocul careia pe raze de lumina noi emitem catre ceilalti din Minunea care suntem. In aceasta taina a innoirii, Sfera Initiala straluceste si odata cu ea valsul energetic pe Spirala Inaltarii, incepe.

Doar in Unime, devenim, doar in Unime materializam plini de recunostiinta, bucurie, drag.

Am fost obisnuiti sa ne urmam nevoile si sa ne folosim creierul pentru a obtine o casa, o masina, un seminar. Si am obtinut si fericirea si nefericirea si bogatia si saracia si zambetul si lacrima. Creierul creeaza si albul si negrul.

Doar stapanii casei, sufletul si spiritul recunosc proiectele pe care voi le-ati stipulat in Contractele voastre Spirituale si in taina unimii le transforma in realitate.

Ca sa materializam e de dorit sa facem urmatorii pasi: sa ne reintregim sufletul, sa il curatam, sa vorbim cu el, sa ne rasfoim Contractul Spiritual, sa transformam triunghiurile limitative in triunghiuri trezitoare, sa ne crestem Coeficientul de Lumina, sa unim a sti cu a face si a fi, sa manifestam bucurie, recunostiinta si iubire, sa-l marturisim pe Unul.

Va invit la o revarsare de SENS in frecventele Unimii. Temele abordate mai sus vor fi insotite de initieri in Templul lui Unu, Sf Graal, Sfera Initiala, Taina Unimii.

Unde? Omra, Occidentului nr 11, Piata Victoriei, ora 19.

Cat? 30 lei

Cand? 12 martie.

Gratia sa fie cu noi si Impreuna-Una!