Corpul nostru retine reziduri mentale si emotionale care se activeaza ori de cate ori ne intoarcem in trecut sau repetam o lectie sau deschidem usa unei experiente noi. Tiparul suferintei este retinut de incheieturile noastre dar si de anumite puncte de pe trupul nostru. El intervine sau interfereza cu ceea ce traim si se agata de noi pana cand il vom elibera nu doar de pe corpul subtil ci si din punctul corespunzator lui care se afla pe fizicul nostru.

Masajul facut in flow care atinge punctele noastre dureroase si implicit amintirile pe care le-am dosit este una din cheile schimbarii. Nu poti face salturi de intelegere si integrare daca trupul tau geme de apasari, resentimente, suparari, neasezari. Infofolit cu multe reziduri, el nu se poate alinia la frecventa cea mai inalta la care ne-am dori sa-l conectam in ACUM.

Trecerea in vibratia NOULUI PAMANT presupune alinierea tuturor corpurilor noastre la noile frecvente. Ascultandu-ne trupul vom primi acele mesaje prin care el ne cere sa-l detoxifiem in lunile de incheietura( februarie, mai, septembrie, decembrie) si constant sa-l eliberam de ciorchini gri, maro sau negri care infasoara ca niste bratari anumite zone de pe trupul nostru nelasandu-l sa respire.

Lunile de incheietura deschid porti ale subconstientului nostru profund aducandu-ne in ACUM, uitatele, neinvatatele, repetitiile, aspectele de care am fugit, granitele pe care ni le-am pus singuri. Si postul deschide aceste porti.
Aceasta corespondenta cu umbra noastra care nu este „ confortabila” poate fi transformata in dialog binecuvantat de un masaj bine facut in timpul caruia salturile de integrare se fac in clar si fara efort.

Nu minimalizati rolul acestei eliberari, deschideri a trupului nostru catre intelegere. El vrea sa comunice la fel de usor ca si spiritul nostru cu cerurile. Ajutati-l sa curga si el va va aduce cele mai limpezi, sopotitoare, ganduri, intentii, impresii, sentimente.

Nu uitati ca acest acordeon divin poate transforma in registrul sau, toate experientele voastre in asa fel incat melodia noastra, rezultat al intalnirii in lumina a inimii, sufletului, spiritului, mintii si corpului nostru sa fie unica. Trupul nostru ne ajuta sa ne schimbam daca il eliberam de catusele trecutului.

El poate mirosi a trandafir, mir, busoiuc si poate atrage prin emanatia sa cele mai frumoase coincidente, oameni, oportunitati.

Ne putem simti atrasi de mirosuri inchise, obeze, urate? Nu. Putem insa radia prin porii trupului eliberat si ai spiritul trezit, toate potentele noastre.

Orice aliniere care produce o atingere de sens aduce in fiiinta noastra, indumenezeire. Sa participam cu totul inclusiv cu trupul nostru la tot si astfel vom deveni UNUL.
Camelia Radu