Eram in manutele Mariei cu sufletul vibrand si chiar ma gandeam de unde vine acest masaj energetic, cand am mai intalnit-o pe Maria, ce rol are ea in viata mea cand am vazut o sala circulara cu un ecran holografic rotund pe tavanul ei, multe paturi albe dispuse pe raze si entitati frumoase radioase care luau o energie aurie si impachetau sufletele ca si cum le-ar fi bagat in niste oua apoi se plimbau cu mainile ca si cum ar fi vorbit cu sufletul si dezactivau punctele de culoare inchisa.

Maria era unii dintre ei, lua energia si o modula in asa fel incat sufletul de care se ocupa sa radiaze.

Si fiecare entitate era conectata primind prin intermediul ecranului holografic, unitati de cunoastere. Privind sala aceasta alb radianta albastra am inteles ca am fost de multe ori acolo si ca o cunosc pe Maria din multe existente, din viata dintre vieti dar si din lucrarile de lumina pe care le facem impreuna in alte dimensiuni.

Spatiul acesta luminos era acum ocupat de sapte suflete care veneau sa fie refacute, limpezite, care isi recapatau stralucirea in acele oua aurii.

Si dupa ce lucrarea se incheia, fiecare vindecator mergea in centrul salii pe un cerc mai mic unde se incarca energetic in tacere apoi intindea mainile pe raza pe care lucrase si culegea unitati de cunoastere apoi se rotea lasand fiecare raza sa lucreze asupra lui dupa care mergea catre un alt suflet cu care era rezonant.

Am inteles ca de multe ori in timpul somnului mergem in astfel de sali si ca cel mai important lucru in masajul energetic este iubirea de Tot si Toate, conexiunea cu Sursa, bucuria de a fi.

Prin mainile energetice ale Mariei gaurile si punctele inchise la culoare dispareau iar oul incepea sa straluceasca refacand melodiile sufletului, acordurile lui.

La plecare am vazut ca fiecare suflet avea activate toate razele si Centrul varsa prin ele, unitati de Sens ca niste straluciri, radiante care te bucurau, te infrumuseteau, te intregeau.

M-am uitat la cele sapte suflete aflate acolo si am inteles ca nu veneau toate de pe Terra insa ne intalneam aici. Ceea ce m-a coplesit a fost urmatorul fapt:  in timp ce energia era modulata si Maria lucra, imagini pe care le stiam le vazusem si revazusem de n ori inainte de intrupare se derulau pe ecranul holografic reamintindu-mi verigi din misiunile mele pe aceasta planeta sau pe altele.

Si ceea ce a reprezentat pentru mine un vis initiatic si un desteptator a fost urmatorul tablou: oameni cu chipuri lucratoare in lumina pe peretii unui templu fara bolta, cerul radiind direct in sufletelor lor. Si templul se unea cu Cerul fara o linie de demarcatie si oamenii zambeau inrauriti de aceasta comuniune simpla fara tavan.

Si ceea ce am inteles atunci este ca voi uni Cerul si Pamantul in felul meu cu micile instrumente  pe care le-am adus din rafturile divine aici, Triunghiurile Schimbari, acordaje ca Sf Graal, Sfera Initiala, profiluri care deschid taina recunoasterii de sine etc si ceea ce inteleg acum este ca visul era pentru toti, o initiere, o revasare de sens, o reamintire a misiunii pe care o avem in Impreuna-Una si anume sa unim viata noastra cu Cerul sa nu le mai tinem separate si sa lasam Centrul sa ne picteze peretii interiori activand astfel Templul care Suntem, Stralucirea dintru Adevar, Omul Indumnezeit.