Ne aflam cu totii la scoala vietii pe Geea, o scoala care ne invita sa-i parcurgem toate clasele adica mai multe vieti pana cand o vom putea absolvi cu totii. Si iata ca dupa 2000 s-au accelerat trecerile si masa unimii ne cheama cu toate vietile limpezite in chip christic, frumos intorcandu-ne Acasa ca fii de Dumnezeu, sarbatorind  in Impreuna-Una un drum lung, frumos, plin de talcuire. E greu sa accepti ca iti moare copilul la 6 luni pentru cauze ce vin din alta vieti sau ca nu te poti apropia de nici un barbat din cauza unei traume pe care codul de memorie al sufletului tau il tine minte din alte intrupari sau ca esti intr-un arest de putere pentru ca ai abuzat de ea candva cand erai lider in Atlandida.

Si chiar daca nu iti amintesti ce experiente ai asezat cu ghizii tai in contractul tau spiritual pentru aceasta viata rezolvand datoriile vechi pentru a imbratisa prezentul…. provocarile vin, durerile capata grai si toate pentru a-ti activa varful de triunghi( opera de indumnezeire, christicizarea) si de acolo incepand sa-ti asezi baza triunghiului, sa aduci radianta acestui Acum.

Daca vei vrea sa rezolvi in dualitate anumite situatii mergand catre medicina alopata sau luand rolul victimei-salvatorului-distantului ingropand durerea sub un Prozac  sau sub mai multe acuzatii e posibil sa nu te intalnesti cu triunghiul cauzelor decat cand vei trece dincolo si vei putea din nou sa accesezi contractul tau prenastere.

Suntem intr-un bacalaureat colectiv cu totii pe Geea si multe valuri se ridica calatorind in interiorul nostru iar vietile interioare se intorc in mod natural, se desarhiveaza fie ca esti in Franta sau acasa sau te uiti la un film sau intr-o regresie sau cu iubitul tau pe o banca. Cereti si vi se va da-cautati si veti afla-bateti si vi se va deschide.

Toata informatia se afla in voi, cartea vietii putand fi rasfoita in toate momentele de pace, iubire, recunostiinta.

Daca va plac triunghiurile cultivati-le la nivel de gand-sentiment-fapta si ele va vor calauzi pe firul timpului catre acele vieti care tipa din spatele acestui Acum ajutandu-va sa vedeti unde ati gresit si cum puteti parcurge frumos o anumita tema de viata.

Pentru fiecare intrupare prin contracte prenastere sunt stabilite anumite teme de viata, pentru fiecare tema sunt mai multe praguri si inainte de fiecare prag exista anumite probe ale destinului. Cand aceste probe sunt active mai multe forte treimice intra in actiune sustinand Trecerea chiar si cand nu le vedem, nu le simtim insa ele nu ne obliga sa alegem Calea ci doar ne invita sa  o vedem. Putem ramane priponiti mai multe vieti intr-o bucla emotionala numita supararea pe barbati sau frica de a face copii sau furia pe viata insasi sau putem invata frumos indumnezeind fiecare pas.

Alegerea este a noastra in probele destinului, testele aducand la suprafata, traume, neintelese, neinvatate, nealiniate.

Nu va grabiti sa o luati la fuga sau sa va victimizati. Linistiti apele, cereti indrumare de la Ceruri pentru cauzele care au generat o situatie. Postiti 3 zile, folositi initieri Reiki, dati glas Triiunghiurilor. In situatii tensionate nu luati decizii. Spuneti te iubesc, iarta-ma, imbratisati.

Cautati varful triunghiului intrebandu-va ..Ce am eu de invatat?Ce vor sa-mi dezvaluie Inteleptii prin aceasta experienta? Ce perle se ascund in spatele acestei provocari? Care este aurul spiritual al acestei povesti? Ce mi se reveleaza?

Crescand in lumina, orice trauma se dezvaluie, aducandu-va in cununa vietii, multe intelegeri.

Cand lumina scade, corpul durere preia microfonul zgandarind durerea cu alte remuscari sau acuze.

Limpeziti sufletul in apele triunghiului cautand cel mai inalt raspuns.

Atunci cand cauzele nu sunt legate de viata aceasta, cereti indrumare pentru a afla de unde vi se trage o frica sau o retinere sau un refuz?!….. Va poate ajuta un metaconsilier, un regresionist, un dezvelitor, un deschizator de porti, un vindecator, un ghid, un stalp de lumina, un maestru, un om frumos.

Limpeziti in voi chipul vietilor anterioare multumind pentru toate exact asa cum vin. Recunostiinta, intelepciunea, discernamantul spala trecutul, aurind prezentul, luminandu-l.