In ziua in care am implinit 26 de ani ma certam cu iubitul meu de atunci, in toiul acelei discutii mi-am dat seama ca motivul pentru care ne certam nu era cauza ci doar un efect, mi-am dat seama ca nefericirea mea de atunci nu avea nici o legatura cu el, cu mine cea de atunci, cu discutia noastra si cu ceea ce invocam…Cauza era mult mai indepartata insa la fel de actuala in mintea mea prin reciclarea gandurilor, prin nevindecarea unor rani si doar prin pansarea lor, acoperirea lor…Insa ranile sangerau si se cereau vindecate. Si asa a inceput totul, prin constientizarea faptului ca nimeni nu este responsabil pentru viata mea si ca daca vreau sa se schimbe ceva va „trebui” sa fac eu ceva. Bineinteles ca au aparut oamenii ce m-au ghidat pe acest drum, drumul spre mine. Caci intentia de vindecare a unui om este foarte puternica si o data ce faci alegerea constienta chiar daca nu sti exact cum se va intampla sau ce te asteapta, simti ca este spre binele tau… sa te afli intr-un anumit loc, langa un anumit Om. Si de atunci tot simt ceea ce este spre binele meu.
Acum este o curgere, o binecuvantare, Bucuria ce a fost menita sa fie aceasta Viata, acest Dar. Chiar daca uneori ma mai impotmolesc stiu ca Viata curge doar inainte, spre Centru.
Triunghiurile schimbarii…sunt Porti spre noi insine, spre eliberare, spre bucurie, adevar…Activand triunghiurile din noi, triunghiurile potentatoare, suntem martori la propria transformare, la transformarea credintelor limitative, cele ce stau la baza nefericirii noastre, a neimplinirii.
Asezandu-le pe suflet activam linistea, pacea ce ne invaluie dezvaluindu-ne inca o data Puterea care Suntem, Maretia din noi.
Triunghiurile Schimbarii sunt un instrument foarte puternic pentru oricine alege sa le activeze, sa lucreze cu ele.
A fost un salt, de la intuneric la lumina. O reamintire.
Cu Tine Una! Cu Totul Una! Manifestand compasiunea in tot si toate ajungem sa iubim totul, ajungem sa iubim Centrul fiecarui Om, sa intelegem.
Fara Sus sau Jos, fara Aici sau Acolo, cu totii ne putem simti Una, parte din acelasi Intreg!
Imbratisari