Privind spirala ascendenta veti simti chemarea de a intra in valsul sferelor, de a dezveli propria melodie interioara, de a va insoti cu bucuria Cerurilor, de a va recunoaste radianta, frumusetea, darul, unicitatea, de a impartasi.

Viul spiralei ascendente ne invita foarte usor si natural catre varf, catre soarele christic, catre constiinta trinitara trei in unul. Este un simbol care ne reaminteste cum sa facem alegeri inaltatoare, de activare a puterii interioare, de intoarcere Acasa in Unime. In sine misiunea lumeasca este asezata pe orizontala crucii si cuprinde competentele specifice pe care le dezvoltam intr-un job si tot ceea ce tine de a demonstra, a castiga, a avea, misiunea cereasca este activata pe verticala si este formata din fapte bune, chemari, rodiri, bucurii ceresti, roluri spirituale, credinte potentoare-trezitoare, virtuti  Spirala fiind cea care uneste Cerul si Pamantul in Sfant Numele Tau, misiunea lumeasca de cea cereasca dand glas la Centru, Graalului interior.

Vizualizati un triunghi format din sfere-virtuti sa spunem iubirea-armonia-pacea. Aduceti in centrul lui, Spirala Unimii. Lasati lucrarea aceasta sa se faca in interiorul vostru. Ce martisor se activeaza in miezul lui? Ce rodire?Ce intelegere? Ce simbol?

Deoarece o gasim in natura la fiecare pas se poate spune ca spirala ne ajuta sa dam glas comuniunii cu natura si cu spiritele naturii. Spirala bucuriei, spirala unimii, spirala intoarcerii Acasa pot fi activate in toate calatoriile spirituale, atunci cand contemplam, in meditatii de grup, cand vrem sa invatam sa alegem inaltator, cand ne cautam misiunea, cand suntem hotarati sa urmam chemarea Cerurilor, cand primim initieri, cand ne deschidem catre adevar, cale, viata.

Geometria sacra ca limbaj al acestui univers ne dezvaluie cu multa bucurie, intelepciune, frumusete atat simboluri in care se afla arhivate cunoasteri ale civilizatiilor evoluate cat si chei simple pentru evolutie, proprii sau generale.

Pentru a face trecerea de la un nivel de constienta la altul initierile-practica spirituala si asceza pot fi trei prieteni buni alaturi de triunghiurile-virtuti, fiecare trecere dezvelind un anumit varf de munte spre care spirala ne conduce.

Cu siguranta multi dintre voi ati praticat reiki sau ati vazut simplu un simbol care v-a chemat pe portile din Maramures sau ati primit un semn in timpul somnului si poate nu ati stiut ce sa faceti cu el. Si daca ati sti ca este un martisor ceresc pentru voi, l-ati pune pe sufletul vostru si al Planetei mai multa vreme?

…..

Va invit la un atelier intitulat Martisoare ceresti, cadoul meu pentru voi fiind Triskelion si Spirala Unimii.

Tema pentru acasa: sa va gasiti propriul simbol care va innaripeaza in aceasta etapa, sa-l desenati. Daca apar si alte simboluri veniti cu ele la atelier, vorbiti despre ele, daruiti-le.

Folositi deasemenea spirala lansand catre centrul vostru aceasta intrebare: Ce triunghi ma ajuta in aceasta etapa sa fac Trecerea de la a fi egoist la a fi generos sau de a fi rigid la a fi flexibil sau de la a fi sarac la a trai in abundenta sau de la dezbina la a uni? Luna februarie a fost o luna de trecere si ea v-a stimulat sa gasiti anumite raspunsuri in voi.

Povestea din 7 martie se va tese in jurul graimilor divine cuprinse in simboluri, temele lunii martie, geometrie sacra, regresii, calatorii in lumi subtile, darurile Thailandei pentru noi,  despre 8 in stiinta initiatica( si 8 martie),  chakra 8 si initierile ei, treimile feminine si treimile masculine, puterile divine ale anului 2018, alegeri inaltatoare, puterile spiralei in viata de zi cu zi

Unde? Strada Ronda nr 8 Bis, et 1

Cat? 30 ron

Pe ce data? 7 martie, ora 18 30

Inscrieri: frecventaom@gmail.com

Imbratisari talcuitoare!

Camelia Ra