Cand va uitati la un bloc cu 7 etaje ce vedeti? Doar etajul 2 ? sau doar etajul 7?
Probabil unii dintre voi cuprindeti totul si ramaneti cu totul altii va opriti doar asupra unui aspect de care interiorul vostru are nevoie in acel moment……la fel e si cu atractivitatea….e bine sa o primim de pe toate palierele fiintei cu care am intrat in rezonanta…..sa admiram linia trupului, sa decriptam parfumul, sa fim atenti la sprinteneala mintii, sa plutim in aburii spiritului, sa alergam pe rotunjimile sufletului.
Atractivitatea nu se reduce la imbracaminte sau la fermitatea sanilor.Nu este doar etajul 2. Sa nu ne oprim aici chiar daca in anumite varste suntem mai aproape de minunile corpului fizic.Coeficientul care masoara acest aspect al vietii noastre acopera toate manifestarile omului in toate planurile. Esti atractiv si cand tai morcovi sau cand dai cu matura si cand plangi si cand visezi si cand pictezi si cand inunzi cu fraze un context.

Mai departe incercati in contextul intimitatii pe care o aveti cu partenerul dvs sa uniti inima, trupul si spiritul. Aceasta simbioza genereza porti prin care trecand impreuna, veti intelege mai lesne intuitia, revelatia, extazul. Veti simti ca ati disolvat in voi Totul pentru a deveni Unul. Veti auzi melodiile universului si veti urmari in astral dansul vostru ca spirite. Sfera initiala va fi cu voi in aceasta adancire de sens revelandu-va din ceea ce sunteti. Aceasta uniune poate fi facuta astfel:

Doamne uneste inimile, trupurile si spiritele noastre in Sfant Numele Tau!!!!Fie ca Gratia sa fie cu Noi in Unul!

Acest acordaj este cu atat mai puternic daca urmeaza tainei casatoriei. El armonizeaza cuplul pe toate palierele lui dand posibilitatea ca prin intalnirea asa zis trupeasca, cei doi sa acceseze si alte dimensiuni ale fiintarii.