In valsul sferelor, in drag ceresc am primit cu mult timp inainte Cupa Graalului apoi Sfera Initiala apoi lucrari de lumina cu care v-am boltit pasii,  mai multe revarsari de Sens si Taine apoi Cheile.

Ii recunosc pasii care au blandete si privirea aureolata de tandrete, bucurie, talc si stiu ca toate intalnirile noastre sunt nascatoare de Frumusete, Drag, Trezie pentru noi toti in Impreuna-Una.

Venirea ei este pe culoarul lui Ra reveland in taina lui Acum mai multe familii de lumina tesatoare in Unime: Graalienii, Ramanezii, Cavalerii Luminii, Maestrii Trecerilor.

Aceasta mireasa universala care ne atinge pasii cu Maretia ei, este o indrumatoare tacuta, calda si primitoare care rotunjeste intelegerea cu bucurie, frumusete, elan.

Atata duiosie  in valsul ei, atata rasarit in ochii cuvantatori!!!

Adeseori ma conduce la fantana de lumina acolo unde pot bea din apa recunoasterii de Sine tocmai pentru a-mi limpezi pasii interiori si a tasni in rauri de bucurie cuvantand prin aceste articole catre Tot si Toate.

Va invit maine la ora 19 pe Ion Bogdan nr 2A, et 2, interfon 2 la o lucrare rotunjita de Sens alaturi de Maria Magdalena si Divinul Feminin.

Regasirea va include cateva meditatii intregitoare si initieri: Conectare cu Strajerii Universului, Fantana de lumina, Cititul in Ape, Calendarul Universal, Copiii stelari, Noi unitati de Sens pentru gurile cosmice-porti ale Ramaniei, Triunghiuri ale Divinului Feminin, Bolti de lumina, Legea bucuriei

Ora? 19 00

Cost? 50 lei

Indicatii pentru adresa: Zona ASE( din Calea Dorobanti)

Va astept la 19 fara 5. Intrarea se face prin Curte.