Inainte sa intru in poarta scrisului conectiv, ma opresc si primesc de la triunghiurile de lumina cu care conlucrez, indrumare.

Si ceea ce am simtit soptind, Te primesc Marie, Te primesc Ana, Te primesc Ioachim a fost ceva coplesitor, mare, greu de descris.

M-am limpezit toata trecand printr-un nor alb de lumina.

Apoi am perceput cele trei energii, impletindu-se. Energia Mariei care este fiica in acest triunghi am simtit-o ca fiind jucausa, calda, mangaietoare, energia Anei am trait-o in toata blandetea ei, frumusetea, asezarea ei iar energia lui Ioachim am simti-o ca fiind plina de talc, de intelepciune, ascultare smerita.

M-am asezat in centrul acestui triunghi cu bucurie si i-am rugat pe ei sa vorbeasca prin mine.

Va suntem aproape in tot si toate, dragilor. Iubiti-va, dati-va mainile, conlucrati. Cerurile sunt Aici si Impreuna-Una. Primiti-ne.

M-am intrebat de ce am inceput aceasta comunicare cu Te primesc...Obisnuiam sa folosesc alte chei in Unime…Recunosc, Sunt Una, Marturisesc, Onorez, Slava Tie, Cinstesc.

Pentru prima data am simtit puterea acestui Te primesc si am vazut cum Sferele care suntem au fuzionat iar din aceasta impletire s a nascut, articolul.

In adevar acest triunghi este plin de Sens pentru toate fiicele si fii Domnului care au ca teme… vindecarea familiei interioare, trezirea darurilor in cuplu, nasterea de copiii sanatosi, iubirea de Tot si Toate, recunoasterea Trinitatii care Sunt.

Iar pentru Maestrii Unimii, acest triunghi este luminator, ajutator si transformator in toate provocarile care preced sau care urmeaza Trecerile.

Faceti o rugaciune simpla in centrul acestui triunghi, pornita din voi, necitita, adresandu-va si Anei si Mariei si lui Ioachim si veti simti Puterea care vine din insasi Trinitatea care sunteti.

Va astept luni 8 sept la ora 19 pe Ion Bogdan nr 2A et 2, interfon 2 sa conlucram cu acest triunghi de lumina, asezand mari darurile lui in reteaua Ramaniei si a Noului Pamant, pentru inaltarea noastra a tuturor in Sfant Numele Tau.