Am ponit spre Marea Piramida intr-o zi de miercuri, 7 septembrie 2022 dupa ce ne-am acordat cu totii la triunghiul format din Isis-Osiris si Horus avand in centru Soarele Iubirii. Drumul era lung insa ochii nostri frematatori, curiosi, profunzi. Marea Piramida descrie Muntele Interior, calatoria de la Diversitate la Unitate de la Mult catre a fi Unul-Una. Cu totii o facem prin multe vieti, trecand prin frumoase initieri alaturi cel mai mare Indrumator numit Viata. Cand am pasit in Marea Piramida…in fata Putului (prima camera care te duce in miezul Pamantului si in care multi Initiati si-au intalnit Umbrele ….murind acolo sau trecand peste)…. ne-a oprit un pic…..amintindu-ne de acele colturi, nerezolvate, frici care sunt inca in noi. A fost un moment scurt prin care am salutat subsolul interior, imbratisandu-l si eliberand si alte vesminte vechi. Apoi am continuat drumul catre camera Regelui oprindu-ne si facand cerc de jur-imprejurul sarcofagului. Cei care au plutit in samadhi …..au perceput foarte intens acest moment. Mai multe reamintiri i-au invaluit deodata…..Eram inchisi pentru 2-4 zile in acest sarcofag in apa cu sare si preotii cantau activand spiralele cosmice. Dupa acest timp unii se intorceau reveland din splendorile divine altii mureau. Insa peste ani stapanind Ank-ul ne intorceam in Camera Regelui de data aceasta in centrul ei primind pe raza alb-argintie o alta Initiere. Prin ea relatia cu tatal-fiul, valsul cu divinul masculin capata grai, forta, radianta. Copilul-initiat se maturiza devenind Preot-Intelept-Rege. Ceva nedespletit…….devenea vizibil, puternic, fremator. Prin intalnirea cu sarcofagul( si eliberarea de stransorile credintelor limitative/dorintelor/ atasamentelor) se activa micul soare sau soarele puterii apoi la distanta de cativa ani sau cateva vieti se dezvelea christul masculin din Soarele Iubirii.

In centrul camerei Regelui am simtit Graalul, Cupa Unimii dar si Puterea de Sine, Jertfa de Sine, Curajul de Sine. Parea ca vechiul mobilier plecase …odata cu umbrele eliberate in Put precum si prin trecerea activata in Sarcofag. In acest loc am simtit Asezarea, Centrarea, Miezificarea si parca toata rafuielile cu barbatul interior si exterior…dezactivandu-se inclusiv femeia-barbat sau femeia impietrita, rece, neinduplecata. Si mai multe umbre paraseau ringul, chipuri cazute sau subpersonalitati care sufocasera initiatul-initiata. Miezul se dezvelea curat, frumos, radiant. Divinul masculin radia.

Din acelasi spatiu ne-am acordat la Camera Reginei si asa am perceput-o pe Isis pe Tya pe Maat, Shesat, Hapshesut, pe Nefertiti pe toate reginile-initiate si preotese, forte triunice radiante care s-au Unit cu Cerul prin darurile lor activandu-se… Aripile de Lumina. Sunt acele intelepte care nu au ramas la baza piramidei, au fost pregatite 12 ani in Scoala lui Horus Ochiul Drept inca 12 ani prin Scoala lui Horus ochiul Stang si apoi in Marea Piramida( a 13 a chakra) au primit Coroana Regelui si Cununa Divinului Feminin( baza a triunghilui mic) pentru ca la Varf fuzionand cu Unul-Una, in cerurile Unimii sa se intoarca Acasa.

Cele trei initieri: Putul, Camera Regelui, Camera Reginei dezvaluie in Centru……Omul cu O mare, forta Triunica care a spart coaja de ou, devenind Sfera-Om care straluceste de pe varful piramidei. Ochiul din Triunghi este divinul revelat, christul interior, prezenta care ne priveste. Lasand la baza nevoile pitice si mergand catre Varf descoperim in noi, puteri interioare, talente, forte nebanuite. Asa ies la suprafata darurile divinului masculin( ex curajul, fermitatea, rezistenta) dar si darurile divinului feminin( bucuria, caldura, blandetea, gingasia, bunatatea, compasiunea, recunostiinta etc). Cand stam doar la baza baltim …cu sindromul brandurilor, cu a avea, a castiga, a demonstra…cand inaintam( uitandu-ne la Varf) si dezbracandu-ne de frici, frustrari, suparari…descoperim frumusetea din noi, bucuriile vietii, marile daruri. Si fructicandu-ne talantii ne unim cu Cerul devenind noi insine prin marile salturi de intelegere, Varfuri radiante, Stele, Sori.

Piramida ne dezvaluie vesmintele divine pe care le primim( conurile de lumina, trenele, cununile, cristalele) dupa fiecare lectie de viata onorata sau dupa fiecare tema facuta sau dupa fiecare proba trecuta intr-un mod minunat. Si chiar daca am ramas mai mult in Put luptandu-ne cu fricile sau inca suntem prinsi de propriile atasamente in Sarcofag e de dorit sa continuam Drumul cu Bucurie, Curaj si Iubire oprindu-ne in Camera Regelui pentru a imbratisa petalele divinului masculin dar si in Camera Reginei pentru a saluta florile interioare, intelegand ca fara acest echilibru nu putem accesa Marele Varf.

Pe masura ce facem pasi urmand propria verticala interioara intelegeri si daruri se dezvaluie sustinandu-ne sa ne eliberam de aresturi de vointa, afective, financiare care ne inchid ca intr-un sarcofag. Scapand de atasamente, suparari, credinte limitative invingem moartea fizica, eternizandu-ne. Omul regasit, omul trezit care s-a unit cu Soarele Christic arata ca un Ank a carui orizontala s-a transformat in doua aripi de lumina.

Indrazniti sa fiti Varf, Indrazniti sa fiti ca Soarele, indrazniti sa fiti Radianti, plini de Iubire, cu Aripi de Lumina!!!!!