Exista o credinta centrala care ne calauzeste viata si face acest lucru aproape fara sa ne dam seama.

Chiar daca ati avut o viata cu experiente variate, totul a fost modelat din perspectiva acestei unice credinte. Fara exceptie, toata iubirea si fiecare dintre temerile noastre, toate sansele pe care ni le-am asumat cu incredere si pe cele pe care le-am ratat de frica de a nu esua: sanatatea si vitalitatea, tineretea corpului vostru, felul in care imbatraniti, succesul sau esecul toate se reduc la o unica credinta.

Puteti descoperi care este aceasta credinta dand raspuns la o singura intrebare. Felul in care raspundeti dezvaluie adevarul unor credinte subconstiente care stau in centrul fiintei noastre.

Credeti ca exista o singura Sursa pentru ceea ce se intampla in lume sau credeti ca exista doua forte opuse-bine si rau …una careia ii place de voi si alta careia nu-i place?

Nu va lasati pacaliti de simplitatea acestor cateva cuvinte. Ele sunt importante si profunde. Aceasta este singura intrebare la care toti trebuie sa raspundem la un anumit moment in viata. Si probabil ca este cea mai importanta relatie pe care trebuie sa o clarificam. In simpitatea sa consta si eleganta ei. Felul in care raspundeti la marea intrebare va va indemna sa redefiniti esenta a ceea ce credeti ca sunteti si ce simtiti despre viata voastra in lume. Pe masura ce veti cunoaste claritatea pe care raspunsul la aceasta intrebare o ofera veti stimula programatorul interior sa transforme si sa adapteze tiparele favorabile ale vietii din corpul vostru.

Totul incepe cu aceasta intrebare simpla….

Gregg Braden, Vindecarea spontana a credintei