M-am trezit intr-un cerc de luminatori imbracati in alb, frumosi, simpli, radianti ca niste sori care isi dau mana pentru o nastere cosmica, o Unime ce se pregateste sa Vina.

Ii priveam asemenea unui copil mirat, calduros, plin de zambet asteptand ca in cupa interioara sa se aseze mesajele lor in tandra bucurie a Recunoasterii.

Cine sunteti? Cuvantatori ai Unimii, Maestrii Ascentionati, Marea Fratie Alba

Va simt atat de aproape ca o croire cereasca care coboara in plan, simpla, frumoasa, iubitoare. Undeva in mine Pacea, Iubirea si Bucuria parca si-au trezit faldurile in întâlnirea cu Voi.

Le-am privit mainile care radiau descriind un cerc de lumina plin de raze. La mijloc a aparut Pamantul alb-argintiu-bleo rotindu-se usor intr-o cununa de Luminite.

Pamantul face Trecerea si voi la fel in Bucuria Regasirii. Taramul Pacii si al Iubirii coboara in acest sarut al zorilor noi. Imbratisati ceea ce este asa cum Este.

Unul dintre Frati s-a desprins usor si mi-a calauzit mana catre aceea parte a Pamantului unde se afla tara noastra. Pe harta ei am vazut nori trecând ca vata de zahar negru apoi am zarit un soare auriu parca descatusat in plinul unor timpuri cunoscute, noi si altfel incepand sa straluceasca glazurând cu auriu fiecare pas. Intr-un Bucuresti proaspat croit, vedeam temple-scoala si izvoare care urcau si coborau delusoare dezvelind o lume radianta, frumoasa, plina de Pace.

E prea frumos ca sa fie adevarat si totusi ceva din mine imi spune ca e aproape aceasta dezvelire. Parca s-ar coace undeva in spatele cortinei si apoi deodata ar aparea in ochiul trezit, atingand Totul.

Orasul Bucuriei e plin de mireasma, frumusete, drag in versul acestei regasiri.

Apoi am zarit Templul Omului in centrul lui inconjurat de multe piramide cristaline cu diferite functii toate lucrând parca pentru aceasta Deschidere.

M-am intors catre ei Toti si am cerut Indrumare.

Omul se dezvaluie din aproape in aproape si in nelimitarea lui, locurile capata un alt chip. Când Pacea va cobora vei vedea acest Bucuresti initiatic. El este aici doar pentru Dezvelitori.

Am atins Poarta Templului si inauntru am zarit 7 simboluri ca niste strajeri emitenti, stalpi de lumina si bucurii inaltatoare. In centrul lor Unimea radia ca o harta cereasca.

De aici vor porni Carmuitorii, Inteleptii Planetei, Vajnicii.

De ce de aici?

Pentru ca aici sunt Arhivele Planetei, Puterile ei si Locul acesta pregateste Noii Zori.

Usor am vazut cum se slujea in Templu, fara cuvant, pe raze, un sunet de vânt-susurat inconjurand dealurile ca o tandra imbratisare cosmica.

O tasnire mare parca mi-a umplut sufletul. Sunteti voi, Marea Fratie Alba.

Suntem Noi a spus …..el, radiantul Peter Deunov. Apoi l-am putut recunoaste pe Aivanhov, Serafim de Sarov, Ghandi, SaRuNa si alti maestri cuvantatori in Unime.

Templul Omului a inceput sa radieze emitand in reteaua Planetara ca o Raza Puternica, Viul ei atingând Totul.

Omul….am soptit. Omul cu O  mare.

Emisia a continuat fara cuvinte, pe unde alb-bleo sustinand asezarea. Templul radia atingand cu unda lui intreaga Planeta. Lumina era paradisiaca ca un ocean cuvantator si transparent care atingea totul dandu-i Maretie.

Privind Marea Fratie Alba, Glasuitorii Unimii am simtit cum timpul isi pierde colbul si doar Cupa ramane in tandra bucurie de a nunti Taramurile. Tinutul Pacii al Iubirii si al Bucuriei e Aici.