Iubesc marea de cand eram mica pentru ca am crescut in Constanta imbratisand-o zi de zi, vorbind cu ea, spovedindu-ma ei. Oriunde calatoresc, apa este suportul pentru a ma transporta, mediul inspirator pentru a pasi in lumea subtila. Cei care deschid portile interioare sunt ingerii apei alaturi de ingerii solari si ingerii naturii.

In Sardinia am descoperit golfuri de poveste, protejand triunghiuri delicate de plaja, fiind invitat mai intai sa urci muntele sau sa te bucuri de stanci si apoi sa te contopesti cu marea. De multe ori drumetia de 20 min sau 30 de min cu stancile vorbitoare, cu aleile serpuitoare, cu florile in cascada este cea care deschide jocul cosmic, dansul acesta dezvelind intr-un mod neasteptat …o plaja cu ape azurii imbratisate de mult portocaliu si pesti dragalasi care iti spala privirea. Cumva aici darurile naturii desi sunt la tot pasul…….se ascund si apoi se reveleaza …pentru a te lasa si pe tine sa faci cativa pasi, sa devii curios, sa te indragostesti mai intai de o floare sau de chipul unei stanci si apoi deodata pe neasteptate sa descoperi un mic paradis.

Cel mai dragalasi vizitatori la Costa Paradiso usor zgomotosi dar si simpatici…. au fost mistretii. Inca din prima seara ….stand in restaurant, abia sositi si savurand o apa rece, am vazut pe terenul de sport, un mistret mic facandu-si aparitia. Cand Stefan s-a apropiat de el pentru ca era uimit de coltii lui si de prezenta …..s-a indepartat grabit, disparand in noapte. Apoi am observat ca in fiecare seara mistretii se apropie de casute, piscine……trec pe langa ele cautand de mancare, fara a fi agresivi. Intr-o seara i-am vazut plimbandu-se de jur imprejurul piscinei, copiii aflandu-se in centrul ei…. neindraznind sa guste si el …un pahar cu apa. Sentimentul pe care l-am avut vazandu-i ……l-as putea descris astfel: Uau!!! niste adolescenti zburliti. Nu sunt rautaciosi …..ci doar curiosi si doritori sa descopere mancare. Sunt multe stanci impadurite care se contopesc cu casutele si piscinele …neexistand o separare intre natura si oameni. Tocmai de aceea ….mistretii calatoresc nestingheriti, colorandu-ti privirea si inmultind ….zambetele.

Dar sa ne intoarcem la maretia unor locuri care iti vorbesc in ochii interiori invitandu-te la un neasteptat mai putin zgomotos.

Plutind pe apa intr-una din zile …..am simtit bucuria de a explora lumea invizibila. Asa am pasit intr-o sala imensa ca o oala urisa in centrul careia se afla un cristal roz-portocaliu. Sala avea multe etaje, pe fiecare aflandu-se cate un brau de cristale, de alte si alte culori. Nu erau separate ci activau o spirala de lumini care continuau dincolo de mediul acvatic salutand Cerul. Am simtit sa ma aproprii de cristalul roz-portocaliu insa o poarta argintie s-a activat oprind Pasirea. Am perceput prezenta ghizilor, fratii Azurienii si am intrebat unde ma aflu?!…. Intr-una din regiunile Agarthei. Sunt mai mule porti, aici este sala cristalelor. Un triunghi verde-albastru-portocaliu mi-a deschis poarta ….primii pasi dezvelindu-mi o floare alba de cristal. Era atat de vie si atat de frumoasa incat simteam sa o ating, sa o miros, sa ma joc cu ea. M-am oprit simtind …….energia ei care tasnea prin fiecare petala curgand asemenea luminii lichide prin toate cristalele care descriau spirala. O infuzie imensa……activa firul acesta coordonator dand voce fiecarui cristal in diversitate insa pastrand marea unitate…Vie. Am simtit corpul de cristal al planetei activandu-se…vibratil, radiant, plin de Sens.

AraN imi spuse…..aceste cristale vii sustin alinierile individuale, colective, planetare. Pentru o clipa am vazut axul celest, coloana vie imbratisata de spirala de cristale dezvelind din aproape in aproape….Sfera. Omul este o geometrie armonioasa, radianta. Pe masura ce isi activeaza corespondenta cu aceste corpuri subtile, punand germeni de lumina, Sfera ……devine din ce in ce mai puternica …participand tot mai constient la aceste dansuri cosmice vii, la aceste fuziuni ceresti, care se se fac in timpul noptii dar si in timpul zilei, in locuri binecuvantate, in natura, in temple, alaturi de oameni conectati, in porti de lumina.

De ce Agartha?

Pentru ca ea functioneaza ca spatiu de conectie, intalnire, fuziune intre Azurieni, Arturieni, Andromedani facilitand comunicarile dintre voi pamantenii si civilizatiile evoluate. Un taram-intermediar dar si un conector pentru supralumi.

Ce reprezinta aceasta Floare de Lumina? Activarea corpului de cristal, a corpului budhic, a corpului atmic. Este darul nostru pentru voi….. reamintire, putere cereasca, forta prin care are loc casatoria Cerului cu Pamantul. De ce prin ape se face calatoria la floarea de cristal? Pentru ca apele va purifica, va spala, va limpezesc. Anul acesta este guvernat de energia mamei. Lucrarile voastre de lumina contribuie la activarea corpurilor de cristal, budhic, atmic. Apa, florile, cristalele sunt darurile Mamei Divine pentru voi. Vorbiti cu apa divina, imbratisati Floarea care Sunteti, conectati–va la Cristalele eterice ale Planetei.

Apoi AraN mi-a aratat o alta poarta pe care un triunghi auriu a deschis-o. Am pasit intr-o sala verde unde pe 9 raze puternic activate se aflau reprezentati ai cilivilizatiilor-frati si surori. Stateau in niste sfere frumoase opaline conectati cu totii la soarele christic, absorbind lumina. O pace radianta le invaluia chipul. TransMisia creea perdele de sfere care hraneau pamantul. Lucrarea aceasta este constanta…imi spuse AraN chiar daca participa alte si alte familii de lumina. Aici ne intalnim in aceasta sala a Unimii si pe 3 sau 7 sau 9 raze, ne conectam la Soarele Christic apoi tesem cu lumina perdele de sfere cu care imbracam Planeta si pe Voi. Nu suntem separati niciodata ….aceste perdele de lumina protejand planeta, pe noi-toti, natura, dezvelirea, Marea Trecere.

Sa inteleg ca aceste perdele ne aduc intuitii, revelatii, ne descatuseaza?

Va sustin sa aveti curajul de a pasi pe Cale si de a daltui in Unime alaturi de noi. Totul este o tesatura luminica la care participam cu totii.

Apoi AraN imi arata o alta poarta care s-a deschis in fata unui triunghi-mov. Un munte frumos de cristal s-a dezvelit, varfurile Sardiniei, fiind imbracate cu toatele in mantii de cristale sau triunghiuri de cristale sau perdele de cristale. Aici vei simti alte graimi ale Agarthei, corpul de cristal al planetei, lucrarile Unimii, bucuriile Inaltarii. M-am apropiat de munte ca de o esenta vie. Am patruns in el si am simtit o racoare placuta. Pe masura ce inaintam simteam infuzia cereasca care imi hidrata verticala interioara. Noi etaje se activau ca si cum fara aceasta coloana vie si puternica, muntele nu ar fi capatat grai si chip. M-am apropiat de un ecran alb-albastru si mana mea a atins Ramania…o hora formata din sapte munti activandu-se asemenea unui cerc de triunghiuri puternice salutand Cerul. Sunt muntii vostrii sacri, depozitari ai arhivelor pamantului, antene pentru voi, sustinatori divini in Marea Trecere. Si aici vei gasi spirale de cristale, aur, pesteri graitoare. Activati Muntele Interior ….spuse AraN. Initierea apei, initierea muntelui, initierea soarelui, cele trei calauze ….va vor ajuta sa calatoriti la Marele Centru, poarta principala din Marele Soare Central. De aici vine invitatia de a va Centra. Pentru a activa ……Stralucirea care Sunteti. Soarele christic imbratiseaza soarele fizic, fiind partea nevazuta a soarelui la care voi va raportati. Indrazniti sa va deschideti catre partea invizibila a naturii, corpul mamei divine. Imbratisati ceea ce este…lasandu-va ghidati. Am privit muntele de cristal imbratisat de un soare care era format din mai multe cercuri de lumina lichida. Pentru cateva clipe…am simtit un fel de TransFuzie…care parca mi-a hidratat aripile, cercurile mici de lumina, corpurile subtile dilatandu-se…extinzandu-se. Am pasit in Soare……scufundandu-ma in el. Viata, lumina, Tot.

M-am trezit matasind apa in care se varsa Soarele…printre unduiri…cristalul roz-portocaliu stralucind.

Apa, soare, natura

In ochiul trezit,

Dumnezeu a vorbit

Salutand Omul.