Cand am inceput sa scriu ma simteam in fata unor butoane cosmice fiecare cuvant fiind o geometrie graitoare. Eram adeseori transportata in Biblioteca Divina rasfoind alaturi de arhivari, cartile tarilor, planetelor, adancind partitura Frecventei Om, inaltand-o in mine.

O vreme am studiat doar vibratiie cuvintelor cu Maestrul.  In Sfera initiala, cuvintele erau  tasniri de Sens. Veneau ca niste arteziene si imi inundau fiinta…. maestrul dezvelindu-mi  puterea acestor acordaje vorbindu-mi despre maretia cuvintelor in Creatie, Razele lor, insasi Stralucirea.

Rescrierea se face prin Cuvantul inmuiat in lumina, inviorat de Taina, Frumos iubind Totul.

Si nu uita……Omul este purtator de coduri. In tandra regasire Cuvantul devine Element de Vesnicizare, Nucleu de Lumina, insasi Vasul.

Apoi maestrul ma ducea in sala creatilor si alaturi de frumoase entitati ma invita sa croiesc noi geometrii folosind vibratiile. Le vei recunoaste in articole, carti, ateliere. Experimentele se faceau cu lumina vie in culori pe care le vad doar in calatoriile mele. Aici ramaneam mai mult pana cand paginile manualului cosmic se umpleau daltuind in tesatura timpului, Omul.

Ma intorceam apoi  in Biblioteca si rasfoiam cartile care ma chemau, patrunzand versul. Nu ma grabeau, Maestru si Arhivarii imi erau alaturi. Uneori urcam la etajul cel mai inalt si ne asezam la o masa rotunda lucrand cu ecranele. Modelam energia cuvintelor. In aceeasi tesatura asezam mai multe energii de diferite culori. Cuvantul devenea frematator, plin de talc, innaripat.

Cand reuseam sa-i dau nota cosmica asteptata sa-l mult in cea mai inalta octava, maestrul zambea. Experimentam rescrierea si forta cuvintelor pana cand articolul continea intreaga melodie divina.

Apoi maestrul imi arata articolele ca niste cercuri cosmice compuse din sfere cum coborau in cupa sufletelor si urcau, unind Cerul cu Pamantul.

Procesul era foarte intens in timpul noptii si bland, cuminte insa atingator in cursul zilei.

Uneori imi dadea mai multe manuale cosmice spre studiu si ma ruga doar sa le ating. Acordajul pe care mi-l facea ma ajuta sa patrund in ele fara sa le rasfoiesc.

Mergeam apoi  in sala muzicii celeste si in drag ceresc dadea drumul Frecventei Om. Ma lasa sa simt vibratiile sa ma contopesc cu ele apoi mergeam Impreuna in sala dansului unde reuseam sa fac pasii modeland cuvantul in mine.

Pasii adancesc cuvantul ii redau forta initiala, il fac saa fie modelator in Unime.

Simte Valsul, fuziunea cu Sferele, Contopirea.

Adu aceasta nemurire prin cuvant.

Aici exersam destul de mult pentru ca era de dorit sa simt Centrul fiecarei Cuvant inainte ca Valsul sa porneasca.

Maestrul intra cu mine in jocul cosmic plamadind impreuna articolul-vals.

La final urmaream pe ecrane felul in care aceste tesaturi atingeau mai multe puncte din Univers. Intotdeauna ne opream mai mult asupra planetei Geea. Aici e timpul. Va trebui sa cobori.

Simteam o  strangere in mine dar si o dilatare fara limita atunci cand ma apropiam de Timpul in care Frecventa Om va emite Aici.

Apoi vedeam Planetele ca Sfere-Surori dandu-si mana  intre ele si  Omul radiind in centrul lor.

Sfera Om se suprapunea cu Sfera Centrala si valsul lor devenea Una si Impreuna-Totul.

Frecventa Om e Marturisire in Unime, Viu si Graire!