Incercati sa lucrati cu mandala voastra numerologica energizand fiecare cifra.

Triunghiul-radacina este format din zi, luna, an dispuse astfel: primele doua alcatuiesc baza, cifra anului este varful. Ex: 7 nov 1974. Dupa ce le-ati desenat, pictat, asezat pe o pagina, desenati trei arce si adunati ziua cu luna obtinand astfel o cifra( ex 7 plus 1 plus 1=9) aceasta este Valul, Visul din Unime, Voia apoi adunati luna cu anul si ajungeti la o nota cosmica care descrie Firea voastra, Familia de lumina din care veniti, Felul(5) apoi mergand mai departe si adunand anul cu ziua( ex: 10) veti ajunge la Misiunea voastra( dezlegand cumva misterul Contractului Spiritual care planeaza deasupra vietii voastre), Maiestria, Muntele pentru ca la mijloc in Centru sa va intalniti cu cifra-Calauza, Carul de Lumina, cea care va dezvaluie teritoriile Cunoasterii si Recunoasterii pentru ca apoi sa activati Sfera si in valsul ei, CoCreatorul care sunteti sa-si dezvaluie Stralucirea.

Lucrand cu Valul, veti transforma trecerile in Unitati de Sens, Limpezind Firea veti aduce bucurie in Omul care sunteti, Facandu-va Misiunea veti activa Muntele in asa fel incat pe Varful lui se va activa Geniul, Maestrul, Liderul conectiv sau Initiatul, Traducatorul lumilor subtile, Ghidul sau alte trinitati emitente se pot deschide la centru reveland Omul Indumnezeit.

Numesc Geniu Puterea care se dezvaluie din Trinitatea care Suntem.

Un dar naclait de betii, droguri sau egotisme care palpaie pentru mintea noastra dar care nu straluceste la Centru, nu poate fi numit Geniu.

 In adevar genialitatea imbraca triunghiul initial, Mama-Tata-Fiu, Fiica dezvaluind Gandirea Tatalui care in fuziune cu Iubirea Mamei naste in acest plan, o idee-copil, un proiect, o teorie care pot schimba Povestea acestor Timpuri.

Fara aceste contopiri ceresti, aparenta genialitate nu aduce echilibru iar scrierea sau pictura oricat de sprintara ar fi, nu inalta.

In alte timpuri, oamenii confundau, tipetele depresiei pictate, scrise sau cantate cu genialitatea, considerand ca ceea este este altfel, este genial. Nu extremele te ajuta in cocreatie ci echilibrul, relatia cu Sfanta Trinitate(Mama, Tata, Fiu, Fiica) cea care  la Centru te dezvaluie pe tine ca fiind insasi Darul.

Geniul este Divinul recunoscut, Divinul, Trait, Dumnezeu care Graieste prin tine Omul.

Cu siguranta ati tanjit copil fiind dupa precocitatea unor colegi, care afirmau din varste fragede, daruri  pe care insa nu le-au putut mentine datorita mandriei, viciilor sau a unor tare de caracter, poate mai tarziu v-ati dorit sa fiti altfel si ati cautat ca prin cursurile de dezvoltare personala( persona= masca)sa conferiti o anumita pregnanta personalitatii voastre insa in adevar nu acest lucru conteaza pentru genialitate ci Omul Trezit care constient de Maretia sa incepe sa emita in Frecventele Unimii.

 Unicitatea nu tine de cum dau din coate pentru a arata ca sunt altfel ci este strans legata accesul la Cerurile Unimii, de conlucrarile cu Maestrii Unimii, de ceea ce mosesc in Unime pentru a contribui la Binele cel Mai Inalt al Tarii, Planetei, Fratilor Mei in Sfant Numele Tau.

Cand  luati in palme de lumina( la niv ch 4) triunghiurile in care vreti sa va modelati genialitatea, fiti sincer si conectati in asa fel incat la Centru, atunci cand veti fi pregatit sa se activeze Stralucirea care Sunteti.

Nu legati genialitatea de celebritate, scena, aplauze, bani. Ati pierdut-o deja din fasa. Ceea ce vedeti la televizor cu multa regie in spate de multe ori este o masca frumos pictata insotita de multe tobe care bat.

Genialitatea este discreta, smerita, frumoasa, o trinitate radianta care straluceste intr-un domeniu sau mai multe, impletind multe fire cosmice in joaca cu Cerurile, unind lumile si dand glas unui lucru in asa fel incat el sa atinga cat mai multe suflete.

Incercati sa vedeti care este cifra voastra calauza pentru a o energiza in triunghiurile trezitoare, prin lucrari de lumina intregitoare si inaltatoare. Pastrati linistea, bucuria si mai ales smerenia in valsul vostru cu Genialitatea care este Divinul pe care voi il puteti exprima in Taina lui Acum.

Ex: cifra calauza 3. Lucrari de lumina care va pot ajuta sa va exprimati potentialul: daruiti trei carti, ajutati trei oameni frumosi sa-si exprime darul, lucrati cu triunghiurile trezitoare, luati/daruiti trei initieri, scrieti trei articole care sa ii potenteze pe fratii vostri,   onorati ora 3, ziua 3 cu un gand de recunoastiinta sau cu o fapta sau chiar trei de lumina, conlucrati cu trei maestrii ai Unimii, sculati-va la ora 3 dimineata si  participati la lucrarile divine, mositi trei carti, oferiti gratuitate la trei oameni care participa la atelierele voastre conective, daruiti trei profiluri energetice, calatoriti in triunghiurile schimbarii,  ajutati trei copiii precoce sa-si mentina si sa-si creasca darurile.

Va astept cu mare drag in toamna aceasta la atelierele din 22 oct, 5 nov si 20 nov.  Ele descriu un triunghi radiant in care Puterea noastra se dezvaluie.