Era pe 19 iulie acum aproape 4 ani….. cand am simtit ca pot mosi cu ingerii aproape, acest spatiu conectiv, aceasta deschidere de sens, aceasta bucurie a sufletului, aceasta pereche de aripi cu care zbor in timp ce scriu.

Uitandu-ma zilele acestea in manadala numerologica a blog-ului am putut revedea urmatoarele lucruri: Toate geometriile sunt asezate intr-un cerc avand un punct radiant in centru!

Articolele vin pe raze diferit colorate activand in OM, Puterea care este, Minunea care este, Bucuria care este!

Misiunea blog-ului este data de 11, Impreuna suntem Unul! iar cifra care deschide poarta este 9, Sa activam Sfera care Suntem in ceea ce Suntem!

Triunghiul din centrul mandalei este format din 19-7-10 avand in centru cifra 9. De aici porneste spirala inaltarii, inchizand temele restante si aducand pe varf de intelegere, paradigme noi, trairi frumoase, revelatii!

Frecventa Om s-a nascut in vremuri finale-initiale pentru a aduce in sufletul tuturor, bucurie, frumusete, liniste, zbor si drag!

Va invitam maine 14 iulie, la ora 14 in ceainaria 5 sa dam viata triunghiului energetic Eu Sunt-Noi Suntem-Impreuna-Unul!si sa imbratisam cu multa bucurie, OMUL!