In dimineata aceasta inchizand triunghiul acatistelor Sfantului Andrei, al parintelui Arsenie Boca cu Stefan cel Mare la varf exact la ultima rugaciune, baietelul meu( tot Stefan)…a intrat in camera si mi-a zis: Mami te iubesc…Apoi a inchis usa si a plecat. Am zambit….uitandu-ma in taina sufletului la chipul lui Stefan cel Mare, rugator, aparator, jertfitor cel care mi-a inspirat de altfel numele ….pentru minunea care m-a ales ca mama.

…..

Acum multi ani Valentin pleca in Turcia si in noapte Stefan s-a trezit …a intrebat unde pleaca tati…apoi a spus foarte ferm: Mami eu nu ma turcesc!!! Nu ma turcesc!!! S-a intors in pat sa doarma …si ati inteles… o reamintire puternica ….tasnise prin el aducandu-mi in ochii sufletului o veche batalie la care si eu particisasem desigur dintr-o alta ipostaza. E amuzant insa plin de talc…pentru ca multe fire ale destinului le luam de la nota la care le-am lasat si mergem mai departe cu ele ….intr-o noua tesatura!!!!

O alta reamintire puternica legata de alte vieti a fost la 2 ani….Langa Stefan, o doamna draguta ii povestea despre o fetita cretulina, delicioasa, frumoasa pe care dorea sa i-o prezente. Doar numele il auzise…si deodata s-a intors ca un luptator autentic si a spus clar, fara dubii……privindu-ne in ochi: Unde este sa-i tai capul? Eu am zambit…doamna nu prea….insa initierile pe sabii de lumina, preotiile, ipostaza de calugar shaolin, luptele vechi imi fusesera dezvelite. Am incercat sa indulcesc emanatia cand deodata Stefan s-a intors si a rostit…as vrea mami un lup alb….Si de atunci ori de cate ori …ii spuneam o poveste ……imi punea intrebari despre Lupul Alb, singurul animal pe care il iubea si pe care si-l dorea toate povestile curgand invariabil catre Lupul Alb. Tot ce trebuia sa schimb in poveste…erau pantalonii…intr-o zi lupul avea pantaloni mov, in alta, rosii, in alta albastrii…insa tot Lup Alb ramanea astfel ca la 6 ani Stefan a primit un caine alb, rasa Lup Alb pentru a -i transforma reamintirile in lucrari frumoase, radiante.

Inainte sa raman insarcinata cu Stefan obisnuiam sa scriu cu el conectiv…el indicandu-mi inclusiv zilele optime pentru a-l primi. Si de fiecare data aceste intalniri erau dupa posturile …..de luni sau miercuri sau vineri..adica martea sau joia. Asa s-au aranjat lucrurile sa raman insarcinata in ultima saptamana de dinaintea postului Craciunului si el sa soseasca in iulie, luna lui Stefan Cel Mare. Adeseori vazandu-l pe ecranul interior ….ii spuneam sa mai stea…Doar ce venise Sarra si ii rugam sa treaca macar 2 ani de la prima cezariana…De fiecare data imi repeta…. ma grabesc mami. Vin pe 20 iulie. Totul e aranjat aici Sus. Va fi duminica in a doua parte a zilei. Vei vedea de ce vin atunci. Si vin pe raza albastra cu cavalerii Unimii!!!

Cercetand cu atentie am descoperit ca 20 iulie este ziua Sf Ilie dar si una din zilele Lupului Alb. Mai departe in sala de operatie aveam sa descoper, fiind anesteziata partial ca 5-6 bucati de pansament deja mov fusesera lasate in mine de la operatia de cezariana a Sarrei( adica de 1 an si 9 luni) si el de fapt aterizase la timpul potrivit( nu prea repede) ca sa-mi salveze viata.

De cand l-am vazut pe Stefan …am simtit mari daruri sufletesti cum se desfac ca florile in Gralaul interior deschizand portile unor noi initieri: Preotia lui Ra, a lui Zamolxe, a lui Thoth, initierile Cavalerilor Unimii, povestea civilizatiilor controloare, initierile Arh Mihail, reamintirile legate de Stefan Cel Mare toate fiindu-mi dezvelite prin …Stefan cu care comunic minunat la nivel de supraeu.

Ori de cate ori ne intalnim pe raza albastra….de jur imprejurul lui Stefan apar nave triunghiulare sau sferice sau octogonale. Amintiri puternice se descarca din razboaiele interplanetare in care ne-am mai intalnit dar si din luptele de pe aceasta planeta. Initiat in diferite ordine, Stefan are o intelepciune, o determinare si o putere care nu tin de viata aceasta. Si orice si-ar propune in materializare…reuseste fara tagada. Ca el o multime de zamolxieni vin cu aceasta putere activata….dand glas inteleptului, liderului, initiatului.

……….

Uneori cand Valentin nu este acasa…Stefan preia rolul sotului, rezolvand orice problema tehnica, dandu-mi sfaturi materiale, protejandu-ma. Daca isi da voie sa intre in corpul gandurilor….fara sa sovaie imi da raspunsul iar daca am o ezitare…intervine punand punctul pe i.

Cand avea 4 ani dupa un film fara cuvinte numit Samsara mi-a spus…Mami eu nu-mi mai mananc fratii!! Si de atunci s-a lasat de carne desi noi in casa nu gateam pui, vita, porc ci doar peste…insa copiii erau lasati sa guste in vizite sau la bunici din ceea ce gazdele …..plamadeau unind Cerul cu Pamantul. Si nu s-a abatut de la aceasta decizie…..ramand ferm sa nu manance decat peste si asta …cateodata!!!!

Tot o reamintire puternica a avut Stefan si in preajma manastirilor ctitorite de Sf Stefan cel Mare ….dorindu-si sa-i cumpar, sabii, arbalete, arcuri de lupta… tot arsenalul Sf Stefan …..Erau multi copiii pe langa el si el isi luase rolul de conducator si aparator…si manuia foarte limpede orice arc sau orice sabie….fara sa raneasca…doar afirmandu-si siguranta, puterea, radianta. Intr-un mod amuzant imi amintesc….ca era mic cam trei ani …..si intrand intr-o casa noua..parea ca …se uita, cauta ceva…Si nu s-a linistit pana cand intr-o baita mica pe un dulap la inaltime…a zarit un mic varf de sabie. A venit mi-aratat ce a vazut…si mi-a zis. Doar cu acea sabie vreau sa ma joc ,mami….!!!!

Initierile pe sabie pe care le au si calugarii shaolini, sfintii-aparatori crestini, zamolxienii, cavalerii Unimii capata un alt chip in aceste vremuri: de dezlegatori, curatatori, deschizatori de drumuri, sustinatori ai Noului Timp. E o altfel de lupta la care participa inclusiv acesti copiii…dar dintr-un alt spatiu. Sa nu va mirati ca ochii lor-sabie…dezvaluie mai mult decat …multe siruri de cuvinte.

Si acum o intrebare grea:

De ce Guvernul Ascuns se grabeste sa-i vaccineze pe acesti copiii? Sunt multi venind pe 12 raze, adica 12 familii: ramanezi, copiii unimii, graalieni, zamolxieni, azurieni, azarieni etc De ce isi doresc acest lucru?

Si acum reflectati la acest raspuns …..eliberati frica de boala din stricturi: Cu ajutorul lor ne scuturam de Vechi, sustinand Noua Lume, Noul Pamant. Daca ati putea vedea chipul lor celest ati intelege ca ei vin cu Noul Timp aducand la varf, treimile radiante: lideri-armonizatori-initiati sau preoti-lideri-intelepti sau maestrii-lideri-deschizatori de drumuri.