Orice relatie cu tatal, cu mama cu fiul, cu bunica reflecta povestea noastra cu noi insine, valsul sau zbuciumul nostru interior. Si prima intrebare pe care e de dorit sa ne-o asezam in Graalul interior este aceasta: Cine sunt? Veti simti ca acea cruce( karma, pacate, credinte limitative, avorturi) care credeati ca e foarte grea si care ati considerat ca vine de la mama sau de la tata va dezvaluie in adevar, maretia, puterea, zveltetea, unicitatea voastra.

Tot ceea ce luam de la mama ca teme de viata nefacute sau de la tata sunt oportuniti de crestere, daruri care nu se vad inca, bogatii incredibile.

Imi amintesc de un un anumit moment din viata mea: veneam dupa un an de boli, cu multe diagnostice grele, trecusem pe langa moarte de mai multe ori si prin trei accidente si intr-o noapte am visat-o pe Maica Domnului. Zburam peste un camp cu foc si flacarile incercau sa ma prinda….si din mine din soarele interior ma rugam la ea, ma rugam cu lacrimi. Atunci am simtit pentru prima data …flacara iubirii divine care era atat de frumoasa in visul meu. Zburand si luptandu-ma in acelasi timp vocea Maicii ma chema. La final de vis am fuzionat cu ea…si a doua zi am primit mesajul sa merg la Frasinei unde m-am facut bine. Dupa aceasta ridicare de val Maica mi-a aratat o pagina din fila vietii mele zdrobitoare…Nu vei avea copiii pana nu ii vei ridica pe acestia….si erau multi copiii, multi copiii care tipau din intuneric razbunare, suparare, ura peste mine si peste sora mea. Si mi-am amintit deodata momentele in care mama avorta in baie si apoi cadea pe fotoliu sau pe pat sau pe strada….si eu ma invarteam in jurul ei nestiind ce sa fac, rugandu-ma cu lacrimi sa o readuca Bunul Dumnezeu …..aici. Si Doamne erau tare multe…..Si ce sa fac? sa postesti, sa te rogi, sa mergi la Sfinta Liturghie, sa faci fapte bune fata de copiii, sa botezi. Asa am sa fac. Si m-am pornit pe treaba, harnicindu-ma zi de zi, fara sa ma gandesc ca mama e de vina sau tata nu a stiut cum sa o protejeze si uite ce poveri avem. E ce e. Orice tema care ni se da este o minunata oportunitate de a evolua, de a creste, de a ne dezveli darurile.

Stiu ca din clipa aceea….cu flacara iubirii divine activata n-am mai putut sa accept avortul iar la randul meu ca trainer, coach, om la cabinet sau in alte situatii m-am luptat cat am putut ca micutii maestrii sa nu mai fie respinsi. Ocupandu-ma de pacatele de neam intre 18 si 30 ani am observat ca din aproape in aproape se construieste un prezent radiant si un viitor atat de matasos la care nu visaseem niciodata. Si parca aveam aripi mergand la radiestezie, reiki, scoala de energie universala, cursurile de spiritualitate, spovedanii, impartasanii, botezuri, Sfinte Liturghii.

Atunci cand ne alegem, familia de Sus din Viata Dintre Vieti o facem in acord cu pacatele noastre anterioare. Astfel vom alege un neam de zgarciti pentru ca asa am fost si noi in alte vieti sau un neam de tradatori pentru ca si noi am tradat si tot asa. Primim ce meritam pentru ca asa se inchid cercurile si ne putem ridica pe spirala inaltarii. Deci daca ne-am ales mama de sus dupa chipul nostru interior cine mai este de vina ca am mostenit avorturi sau tradari sau greseli fata de barbati? Chiar daca o alegem pe mama X din mai multe mame ea poarta chipul nostru interior, adancimile noastre nelimpezite dar si toate darurile care asteapta sa se dezvaluie prin acceptare, iubire, iertare.

Aschia nu sare departe de trunchi adica avem mama pe care o meritam si ea este expresia Mamei Divine, a Mamei Ceresti. Si daca alegem sa o judecam pe noi ne judecam si daca alegem sa nu o iertam pe noi nu ne iertam. Si nu poate inainta nici o fiica pe nici un palier al vietii pana cand nu si-a acceptat, primit, iubit, Parintii. Caci nu te poti ridica pe spirala vietii avand aceste greutati in suflet, in energetic, in fizic.

Noi suntem templul in care sufletul este expresia mamei divine, spiritul expresia tatalui ceresc iar pe langa aceste instante avem un triunghi de servitori care desi detin cheile cuferelor noastre nu ar trebui lasati la carma vietii: mintea, inima si corpul. Si inima se supara pe mama…si mintea o judeca…..insa fara suflet noi nu putem anima creatia iar fara spirit nu ne putem accesa contractele.

Am ales de Sus, mai departe e important doar sa onoram temele, oamenii, situatiile cu care ne intalnim, toti fiind expresii ale divinului care ne ghideaza in opera de indumnezeire.

Neonorand mama pe care o avem nu putem accesa cufarul mamei divine adica: iubirea, bucuria, intelepciunea, smerenia, recunostiinta, caldura, compasiunea. bunatatea, rabdarea, frumusetea etc.

Caci prin mama lumeasca ne vorbeste Mama Divina.

1.Incepeti prin a va face iertarile fata de Mama din toate vietile si ipostaze. Ma iert si ma dezleg pentru tot ce i-am facut Mamei/ Fiicei Acum si Altatadata, Rog Sfanta Treime sa ma ierte si sa ma dezlege, Sunt Una cu Iertarea

2. Cititi Paraclisul Maicii( 40 de zile)

3. Activati Crucea de lumina: In numele Tatalui( ch 6) a Fiilor si a Fiicelor( ch 2), a Dumnezeului Mama( umarul drept) a Sfantului Duh( umarul stang), a Soarelui Divin( Centru). Ce simtiti?

4. Chem si invoc Flacara Iubirii Divine. Vizualizati cum sunteti o Cruce care primeste aceasta Flacara in Centrul ei.

7. Invoc Triunghiul Iubirii, Blandetii, Rabdarii. Vizualizam cum ne imbracam cu acest Triunghi format din Sfere-Virtuti.

8. Faptuim inaltator: botezuri, fapte bune etc

9. Ne observam emotiile. Nu le mai aruncam pe ceilalti. Gradinarim comportamente inaltatoare, Impartasim din ceea ce descoperim

10. Multumim pentru ceea ce este exact asa cum este cu lacrimi, iubire, caldura

Activand chipul ceresc al relatiei Mama-Fiica, veti primi aripi de lumina, bucurie, iubire, recunostiinta, cunoastere, multe daruri care va vor ghida pe Cale. Caci mama si tatal din exterior ne dezvelesc Treimea interioara, Triunghiul de lumina, Familia divina.

Aceasta tema va fi abordata si in atelierele din 14 si 7 oct. Iubire, armonie, pace!