Atunci cand mergem Dincolo vom descoperi ca peste toate mamele si toti tatii exista o singura Mama si un singur Tata si ca tot ceea ce am invatat in banca unei vieti, tot aurul celest extras din fiecare experienta, devine o bijuterie divina, un talant, un dar cu care deschidem Cerurile, dand glas Triadei interioare formate din mama-tata-copil. Asa ne intoarcem acasa trecand prin initierile fiului, ale mamei, ale tatalui pentru a deveni o sfera-triunica care radiaza pe o raza a vietii sau pe mai multe!!!!

Ni s-a spus sa fim copiii adica intelepti inocenti nu sa ramanem copiii adica necrescuti, imaturi, necopti de aceea e de dorit sa nu ne agatam de mama lumeasca si sa nu ne mai onoram contractul de suflet devenind copiii-batrani sau sa ramanem pe langa tata ca fii risipitori sau ca micuti rataciti.

Sunt valuri de trezie care ne traverseaza fiinta si care ne dezvaluie in taina regasirii ….familia de lumina formata din Inspiratori care ne conduc pe Cale precum si familia divina, varful de triunghi care ne lumineaza pasii pentru a ne accesa cu iubire si intelepciune, varful Adevar. Si nu trebuie sa ne cantonam la baza muntelui in credintele mamei sau in spaimele tatalui ci sa ne luam tolba si sa pornim la drum descoperind propriile valori, marile pasiuni, frumoasele aripi de lumina.

Si doar pasind cu mult curaj si accesand soarele vointei( chakra 3) vom ajunge impletind iubirea( ch 4) cu intelepciunea( chakra 6) la varful nostru numit Om cu O mare sau Sfant sau Intelept sau Maestru sau Fiinta de lumina sau Fiu triunic.

Parintii lumesti i-am ales de sus in acord cu platile noastre si desi ei sunt expresia parintilor cosmici pe pamant, de multe ori ei nu ne pot ghida in teritoriile sufletului si ale spiritului, contractele noastre de viata fiindu-le necunoscute, la fel talantii, propria voce si unicitate. Din grija fata de noi adeseori parintii lumesti ne zagaiuiesc entuziasmele, ne omoara aripile, ne tintuiesc in ograda lor prin hiperprotectivitate, posesivitate, control.

Undeva in jurul varstei de 18 ani am intalnit-o intr-un vis pe Mama Divina ….dupa un an de boli, strigate si suferinte. Si zburam peste un camp de foc si vapaia incerca sa ma prinda si sa ma arda iar o chemam cu toate structurile pe Mama divina sa vina sa ma salveze. Si desi lupta a fost grea la final de vis Mama Divina m-a primit in bratele ei si din aceea fuziune am primit aceasta dezvelire legata de Parintii Cosmici dar si cheia pentru a scapa de bolile mele precum si patrunderea in vers divin cu care imi onorez povestea. Si am intrat intr-o noua etapa dupa acel vis intalnind la putin timp frati din familia de lumina, maestri calauzitori si manastiri indrumatoare precum si intelegeri innoitoare care m-au sustinut sa intru pe Cale si sa-mi dezvalui talantii chiar daca familia mea lumeasca nu credea deloc…in cautarile, framantarile, adancirile mele!!!

Si asa am plecat la Bucuresti de la Constanta( desi iubeam marea si toate plimbarile graitoare pe nisipul aurit) urmand vocea parintilor divini. Si am ramas aici implinind 30 de ani de cand matasesc pasii sub indrumarea parintilor divini, ascultand vocea ingerului din crestet, implinind voia Domnului, onorand omul cu O mare.

Familia divina poate fi accesata de oricine fie in timpul noptii prin somn sau vis lucid fie prin rugaciune, dezvelire,contemplatie. Si bratele lor sunt vii pentru orice fiu sau fiica ratacita…care isi cauta Vocea!!!

Si chiar daca aveti o mama apriga si un tata moale si va vaicariti pe la toate colturile ca nu ati facut nimic cu viata voastra pentru ca unul v-a castrat si altul nu v-a dat putere, incredere, curaj…. dupa 18 ani indrazniti sa zburati luminati de Soarele divin, indrazniti sa fiti adulti triunici care iau cu asalt muntele interior pentru o radia pe o raza a vietii sau pe mai multe!!!!