De multe ori ma apropii de o masa rotunda inundata de raze si tes din aceste lumini articole-covoare, imbinand intelegerile dintre ele. In astfel de momente transportatoare simt puterea lui Ra si conlucrez cu mai multe familii de lumina care imi sunt alaturi amintindu-mi lucrari facute impreuna dar si file pe care doar le-am desenat urmand sa le materializam in taina lui Acum.

In aceste impletituri cosmice, s-au desfacut in structurile mele anumite momente din Atlantida in care colucram cu Maestrii-Preoti la Protectia Energetica a vastului teritoriu. Tehnologiile noastre de atunci erau foarte avansate si ele erau conectate intim la corpul energo-informational al Planetei si al fiecarui Om. De multe ori ma simt un Buton intr-o retea imensa si ori de cate ori ma intorc acolo revad toate conexiunile energetice pe care le realizasem intr-o retea minunata care era sustinuta de Cristale, Piramide, Munti, toate conlucrand in Sfant Numele Tau.

Mi se spunea Aran si eram recunoscut ca Maestrul Triunghiurilor. Nu aveam varsta insa cu toate acestea purtam pecetea multor vremi. Ma vad apoi intr-o piramida alb-bleo contempland o lume a triunghiurilor vibratile, care se misca, glasuiesc la Centru, respectand niste rimuri cosmice. Stiu ca le-am adus aici pentru a intari protectia energetica a vastului imperiu. Pe fiecare unitate de timp, triunghiurile imi dezvaluie lucrarea lor asemeni unor harti uriase care se deschid si emit, impletind unitati de Sens. Fila la care ma intorc este cea a semnalelor de alarma. Protectia noastra era grav avariata de cateva experimente, conlucrari cu alte civilizatii care nu respectau Codul.

Triunghiurile imi comunicau totul si stiam ce avea sa se intample. Desi Marele Preot fusese anuntat, prabusirea era iminenta. Refaceam zilnic reteaua cu ajutorul triunghiurilor protectoare insa gaurile se largeau tot mai mult permitand unor virusi sa patrunda si sa afecteze circuitele.

Piramida mea transportatoare era ca un vehicul mic energetic ce se putea dematerializa in orice moment, calatorind cu energia-sursa in galaxia-parinte de unde am venit. Puteam oricand sa o decuplez si sa ma intorc insa misiunea nu se incheiase. Trebuia sa vad finalul, sa-l retin si apoi sa-l rescriu in Unime. Ultima versiune trebuia inregistrata, transmisa generatiilor viitoare, decodificata.

Inainte cu cateva minute de prabusire toate tehnologiile s-au dezactivat cum scoti din priza, televizoarele, calculatoarele insa tiuitul lor era urias iar reteaua mea abia mai putea suporta aceast dezacord, aceasta disonanta. Priveam cum se ard circuitele, tacand. Nu mai puteam face nimic. Triunghiurile lucrau in continuare insa interventia lor abia peste timp mai putea fi simtita.

M-am oprit la Centru in piramida triunghiulara si am cuplat vehiculul la o alta energie. Ultima versiune fusese inregistrata. Maestrii Triughiului isi incheiasera deocamdata misiunea. Galaxia Parinte fusese avertizata. Acum efectuam Intoarcerea urmand ca nu peste mult timp sa Revin.

Indepartandu-ma aveam in spate un fel de ovoid format din nervuri sparte arse de un foc incandescent, mistuitor. Se prabusea lent parca pentru a lasa in apus ceva din semintele unui rasarit care tasneste Acum.

Cand ovoidul a disparut noua retea asa cum fusesese lucrata de Maestrii Triunghiului si alte Familii de Lumina, stralucea, nucleele de lumina anuntand in Univers, Prabusirea Atlandidei dar si Nasterea unei Lumi Noi care avea sa inceapa cu Maestrii Trecerilor la momentul potrivit, in timpul pe care il recunoasteti.