Religiile, sectele si alte grupari s-au ferit sa recunoasca aceasta Taina considerandu-o ca fiind periculoasa pentru ceea ce ei credeau ca detin, adica o falsa putere asupra oamenilor. Marturisindu-l pe Unul, usa se deschidea catre toti: musulmani, crestini, atei, adventisti, aborigeni.

Semanand dezbinarea, ei au putut cuceri o parte din interiorul nostru.

In reteaua Noului Pamant in toate triunghiurile trezitoare vom intalni energia Unimii.

Cu alte cuvinte aceasta taina nu mai poate fi ascunsa, bagata sub lacat, evitata. Mai mult decat atat prin raspandaci, sincerici, traitori de Sens, aceasta taina se dezvaluie in toate splendoarea ei.

Iertarea nu este completa fara aceasta marturisire in Unul.

Iubirea nu straluceste fara aceasta impartasanie in Unul.

Frumusetea nu poate fi recunoascuta fara aceasta contopire cu Unul.

Si daca iubim un Om frumos si in Adevar, Impreuna suntem Unul, atunci fara taina casatoriei suntem primiti de Ceruri si daca am facut un copil si tatal a parasit familia, mama si minunea ei sunt primiti de Unul si daca am fost exclusi de biserica insa am actionat in concordanta cu legile divine, il putem marturisi pe Unul.

Doar in separare, putem fi manipulati, in Unime, puterea, frumusetea, bucuria noastra straluceste.

Echilibrati relatia cu Tatal, Mama, Fiul interior si veti simti Trinitatea care Sunteti si puterea acestei Taine: Unimea

In interiorul nostru in geometriile sufletului sunt inscrise legile divine, contractul spiritual in Impreuna-Una, taina Unimii.

Rasfoiti-le cu bucurie, recunostiinta, iubire.

In orice triunghi trezitor, Puterea care Suntem se dezvaluie.

Ce inseamna de fapt aceasta Taina Unimii? Sa recunoastem ca venim din Unul si suntem Una cu Totul.

Intr-un articol anterior v-am dezvaluit rugaciunea Trinitatea care Suntem in loc de Tatal Nostru si nu pentru ca aceasta rugaciune nu ar veni din lumina ci pentru ca anumite fragmente din ea au fost special modificate ca sa ne induca sentimentul separarii, neputintei, micimii, fricii. Nu exista ispita ci doar provocare, tema, lectie.

Desenati un cerc cu un punct in mijloc. Vizualizati aceasta figura geometrica intr-o lumina aurie sau alba. Punctul din Centru este Unul care vorbeste cu Totul.

Creeati o punte de lumina intre Centrul Vostru si Centrul Cercului.

Construiti-va, propria rugaciune, mantra, propria marturisire, propria poveste.

Si daca a tasnit Imparatia este Aici si Noi-Una sau cu Tine-Una sau Multumesc inseamna ca Centru Vostru a  vorbit si cuvintele acestea vor rodi in voi.

Taina Unimii se desface in orice triunghi de lumina, in mijlocul lui, reveland in Gratie, Sfera care Suntem si Puterea lui Impreuna suntem Una.

Va invit pe 28 fevr ora 19 la o revarsare de sens si lumina in frecventele Unimii.

Atelierul conectiv se va tine la OMRA, Occidentului nr 11, Piata Victoriei.