Primul meu ghid a fost Marea, apoi Natura, apoi Manastirile apoi au venit multi oameni frumosi in viata mea care mi-au lasat in cupa interioara din darurile primite de la Ceruri apoi Provocarile m-au activat apoi cei pe care nu i-am onorat candva si cu cu care in taina lui Acum m-am asezat in sfarsit la masa intelegerii apoi Maestrii ascensionati care in vers divin scriu prin mine, initiaza, daltuiesc ateliere si calatorii frumoase, ma cresc.

Valsul sferelor a inceput la 9 ani insa in adevar l-am recunoscut la 18 cand pregatirea mea s-a conturat intr-un ritm accelerat.

Stiu ca m-am asezat cuminte in banca energetica si am cerut cunoastere si recunoastere primita pe orice cale in Gratie, la timpul potrivit.

Am deschis Cupa si m-am trezit in Bucurestiul initiatic de unde pe raze mergeam la Manastiri sau la Traitori de Sens, dospind in Unime.

Nu a fost usoara coacerea mea pentru cu multe mancaruri din bucataria interioare nu fusesera terminate astfel ca atunci cand am cerut cunoastere, au venit multe teme restante de care am inceput sa ma ocup cu multa perseverenta, deschidere si mai ales dor de zbor. In drag ceresc vazand ca multe instrumente psihologice nu cuvanta am mosit sistemul numit Triunghiul Schimbarii care m-a  ajutat sa-mi vindec trecutul, sa ma asez si mai ales sa-mi recapat aripile.

Nu m-am lasat coplesita de norii karmici pe care i-am chemat cresteam micul soare interior si cand mi s-a ingaduit am atins cu raza, norul transformandu-l cu ajutorul triunghiurilor trezitoare intr-o poaie de  SENS,  BUCURII, INTREGIRI.

Valsul sferelor l-am facut si cu  Marea. O priveam si ceva din mine crestea, largindu-se, unduidu-se usor cu ea. Apoi foarte apropiat dansul acesta ceresc l-am perceput in trialogul cu cativa ghizi intrupati care mi-au boltit intelegerea punandu-mi intrebari, dandu-mi initieri, ajutandu-ma in rodire. Jocul cosmic in care s-au impletit initierile cu lucrarile de lumina a continuat pana la 30 de ani cand un pic limpezita cu scrisul aurit  am putut sa-mi imbratisez calea si sa continui altfel pe cai de lumina, in vers divin glasuind.

In adevar valsul cu toti ghizii intrupati sau neintrupati a continuat chiar si cand iei au trecut Dincolo in timpul Somnului sau al Lucrarilor de lumina in toate momentele Graitoare.

La 18 ani cand poarta s-a deschis am simtit ca Sferele care Suntem pot Cina in Taina Unimii cu Maestrii alaturi. Ei sunt Aici si noi Impreuna-Una.

In facultate mi-am dorit sa imi fac lucrarea de diploma pe tema Maestru si Discipol, croind astfel in mine responsabilitatea discipolului in fata tuturor Maestrilor acestui Univers. Ceva din mine nespus in Lucrare s-a asezat iar dimensiunea discipolului s-a conturat luand cu asalt in Cerurile in orice moment de limpezime.

Mi-a placut rolul de invatacel in care intru in orice moment in care scriu pe jet, initiez sau sunt in trialog stiind in adevar ca marea cunoastere  o iau din biblioteca divina si doar de acolo.

Multi universitari n-au cheile templului divin astfel ca am ales sa activez inca din primii ani de facultate, Maestrul si Discipolul interior, facand valsul cu Marea Cunoastere prin intuitie, calatorie a sufletului, scrieri automate, trialoguri, revarsari de Sens.

Cu siguranta multi dintre voi cautati insa nu uitati sa incepeti prin a daltui o frumoasa relatie cu trinitatea interioara. Odata ce ati gasit echilibrul, im miezul acestei configuratii veti intalni multi oameni frumosi absolventi ai temelor in care voi va doriti sa va dati doctoratul.

Incepeti valsul cu ei onorandu-i in dar iar transferul de cunoastere si energie se va face si in timpul noptii, in somn, in meditatie, in toate lucrarile de lumina vizibile si invizibile ….el continuand in Unime.

Nu va agatati de o intalnire. Ca orice vals presupune multi pasi pana cand maestrul si discipolul se sincronizeaza.

Si in adevar cand ei s-a pornit sufletele lor canta, iubind si animand Totul.