Marturisesc ca adeseori pe caii de lumina ii simt pe maestrii vietii, indrumatori,  glasuitori in centrul fiintei mele, deschizatori de porti.

Si ii las sa  ma insoteasca in fiecare lucrare ei fiind cei care anima Totul.

Uneori ii privesc cum se indeparteaza atunci cand Omul isi da pe apa sambetei viata, se intreaba la ce bun? nu isi mai creste bucuria, se lasa mancat de nemultumire, alege sa pedaleze in gol si sa nu transforme provocarile vietii in unitati de Sens, se victimizeaza, cauta tapi ispasitori, fuge de Viata insasi.

Maestrii Vietii sunt si Maestrii Trecerilor. Ei sunt dirijori in orchestra divina si acordajul vostru de zi cu zi la Divinul care Sunteti va poate ajuta sa vorbiti cu ei in clarul sufletului ca si cum v-ar fi cei mai apropiati prieteni.

Ce este o trecere?

Un pas, un salt, un zvac de la cerc de intelegere la altul.

Si cine sunt ei? Ajutoarele divine pe care le-ati mentionat in Contractul vostru Spiritual, le-ati cerut ca indrumatori, sustinatori, colace de salvare.

Cand nu-i simtiti? Cand va indepartati de Sensul Vietii Voastre.

Cand va innaripeaza? Cand urmati firul divin cu bucurie, deschidere, elan.

Ce va aduc aceste ajutoare? Viul clipei, drag, frumusete.

Sunt multe meditatii, trialoguri, calatorii in care ii simt pe Maestrii Vietii. Se apropie bland, boltind momentul si te ajuta sa fii constient de darurile in care stralucesti, de Omul care esti, de puterea ta care se desfunda si inunda teritoriile recunoasterii de Sine.

Si marturisesc ca toate tainele ne sunt accesibile cu ajutorul Maestrilor Vietii. Observ ca religiile prin cultivarea vinovatiei, rusinii, pacatului, fricii au stiut ca ne iau aceste chei ale vietii insasi cu care putem deschide in structurile noastre, arhivele divine.

Le-au luat la ei pentru a fi dependenti in trecere de puterea lor. Si este asa un joc in care ne invartim pe loc….si asa un caraghioslac. Iti dau nu-ti dau…..

Centrul nu are nevoie de intermediari insa de trialoguri da, facute in triunghiuri intregitoare.

Puteti vedea cu ochii sufletului o astfel de geometrie?Tu-Maetrii Vietii-Marele Preot si in centru radiind Prezenta Eu Sunt?….