Privind cu iubire Cina cea de Taina, am simtit ca ea este un Acordaj Universal, o Revarsare de Sens, o Deschidere catre noi Toti in versurile Unimii. O masa rotunda si noi-toti treziti intru Hristos iar in centrul ei Graalul, cupa roditoare intru lumina, ochiul divin, insasi Taina. Si cercul acesta al Unimii se transforma in spirala inaltarii oameni radianti, adultii treimici dar si familiile de lumina participand la aceasta cina din taina Unimii. 

Aceste intalniri in Gratie au loc noaptea,  Maestrii Trecerilor, Veghetorii, Stalpii de Lumina, Ghizii, Dezvelitorii, Armonizatorii, Deschizatorii de Porti, toti in chip celest participand in unime la aceasta hora cereasca. 

Si am vazut cum spirale de sfere luminoase se inaltau din aceasta frumoasa regasire si ele toate conlucrau, fuzionau, valsau in Sfant Numele Tau.

Pe bolta lui Acum, aceste bucurii intregitoare se intorc, aratandu-ne in clar, darurile acestor timpuri, lucrarea lor.

Graalul care suntem straluceste si in el, multe frumuseti radiaza.

Luati ramura de maslin si asezati-o in reteaua tarilor aflate in conflict pentru ca Pacea  insasi sa se intoarca si in Casa lor Interioara, dati drumul Curcubeeelor intre tari pentru ca imbratisarea Unimii sa atinga Totul, activati triunghiurile trezitoare in orice colt luminand Drumurile, Daruiti.

In Taina sufletului aceasta este Cina.

Maestrii trecerilor mi-au fost revelati in toate provocarile ori de cate ori ma opream din a integra propria tema si a vedea darul ei. Stiuti sau nestiuti insa chemati de sufletul meu, ei ma ajutau sa fac pasul, sustinandu-mi trecerea de la un cerc de intelegere la altul pe spirala evolutiva.

Din aproape in aproape am inteles ca ei sunt experti, specialisti, absolventi ai temelor noastre la scoala vietii pe aceasta planeta si ca aceasta este misiunea lor …sa ne sprijine in reintregire.

Atunci cand esti in triunghiul iertarii si iti este greu sa oferi iertare asa zisului dusman, ei iti ostoiesc patima, supararea, furia si in grai ceresc te dezleaga de toate aceastea ajutandu-te sa patrunzi in tesatura situatiei si sa recunosti talcul ei cel mai inalt.

Ii simt ca pe niste colegi din clasele mai mari de spiritualitate veniti pe valul vietii  cu colace de salvare, cu aripi, cu intelegeri pentru a ne sustine in marile reparatii pe care le avem de facut.

Maestrii Unimii ne ajuta sa facem valsul sferelor dupa ce ne-am spalat in triunghiul iertariii de toate resentimentele, neiubirile, neiertarile impreuna cu Maestrii Trecerilor.

Unii dintre Maestri Unimii nu s-au intrupat pe aceasta planeta insa ne asteapta in grai ceresc la Portile Sfintei Trinitati, sa recunoastem Unimea care Suntem si sa ne bucuram de ea.

Colegii mai mari de clasa, Maestrii Trecerilor,  ne conduc pana aici, urmand ca in vals ceresc cu noii profesori sa marturisim Iubirea care Suntem, Frumusetea care suntem, Linistea care suntem si tot ceea ce suntem in Sfant Numele Tau.

Atunci cand iti este revelat Darul apare Maestru Trecerilor , atunci cand faci saltul de intelegere apar Maestrii Unimii.

De ce asa? Pentru ca inchizandu-se triunghiul invatarii format din teme, daruri, salturi de intelegere, se activeaza sfera care esti, crucea cosmica si incepe valsul pe Spirala Inaltarii alaturi de Maestrii Unimii. Daca te opresti insa la daruri mai ai nevoie de Maestrii Trecerilor pentru a face marea integrare.

Maestrii trecerilor nu te lasa sa te prabusesti in durere. Ei sunt cei care te invata sa echilibrezi balanta cosmica, sa te responsabilizezi, sa multumesti pentru provocare, sa vezi rostul ei si sa-l integrezi, sa rescrii plata, sa intelegi talcul uneii situatii si sa te bucuri de experienta. Uneori iau chipul unui coleg sau al unui om care se activeaza pe drumul tau pentru cateva minute, iti lasa aceste unitati de Sens si pleaca.

Ceea ce am simtit intotdeauna in relatia cu ei a fost apropierea de Om si de lumesc si de divinul din el, un fel de prietenie, tovarasie, camaraderie stiuta.

In timpul somnului ii intalnesti adeseori in clasele ceresti, veniti sa te ajute sa gasesti rezolvarea optima a unei probleme. Acel Evrika pe care il ai dimineata, sau Uau este din conlucrarea cu ei.

Genialitatea  si creativitatea de nivel superior cea care transcede epoca si este inaltatoare pentru noi toti este a Maestrilor Unimii. Insa pana la ei, in limpezire, purificare, asezare avem nevoie de Maestrii Trecerilor fara de care Portile Unimii nu ni se deschid.

……

Va invit la un atelier dedicat contractelor spirituale pentru a descoperi misiunea pe care o aveti, darurile care va cheama, vocatia, insasi Calea. La sectiunea evenimente pe site-ul frecventaom.ro veti gasi prezentarea atelierului din 30 iulie care include urmatoarele teme:

 • a opta chakra si activarea ei
 • contractele noastre spirituale
 • despre vocatie
 • misiunea momentana
 • cale, daruri, chemari
 • teste psi, abordari pentru a identifica vocatia
 • materializari in Unime
 • aresturi de putere, cunoastere, daruri, profesie
 • sobotori interni in gasirea vocatiei
 • triunghiul format din timp personal-timp profesional-timp familial
 • maestrii timpului
 • cum intram in flow
 • familia divina, familia de lumina, familia de sange
 • pomul vietii
 • reamintiri

Cost? 190 ron( include test, curs, plutire la samadhi sau intalnirea cu patul de cristale, initieri)

Cand? 30 iulie (de la 10 30 la 17 30)

Teste folosite: Decas sau Mind Mi( pentru decas va rugam sa-l completati inainte cu cateva zile de curs).Mind Mi va permite sa va evaluati vocatia punand manutele pe un aparat. Alegeti dvs.

Unde? Vasile Stroescu nr 14 langa Foisor, Frecventa Om

Inscrierile se fac pe frecventaom@gmail.com. Avansul este 100 ron pana la data de 18 iulie

Reamintire, bucurie, unime!