Maestrii trecerilor mi-au fost revelati in toate provocarile ori de cate ori ma opream din a integra propria tema si a vedea darul ei. Stiuti sau nestiuti insa chemati de sufletul meu, ei ma ajutau sa fac pasul, sustinandu-mi trecerea de la un cerc de intelegere la altul pe spirala evolutiva.

Din aproape in aproape am inteles ca ei sunt experti, specialisti, absolventi ai temelor noastre la scoala vietii pe aceasta planeta si ca aceasta este misiunea lor …sa ne sprijine in reintregire.

Atunci cand esti in triunghiul iertarii si iti este greu sa oferi iertare asa zisului dusman, ei iti ostoiesc patima, supararea, furia si in grai ceresc te dezleaga de toate aceastea ajutandu-te sa patrunzi in tesatura situatiei si sa recunosti talcul ei cel mai inalt.

Ii simt ca pe niste colegi din clasele mai mari de spiritualitate veniti pe valul vietii  cu colace de salvare, cu aripi, cu intelegeri pentru a ne sustine in marile reparatii pe care le avem de facut.

Maestrii Unimii ne ajuta sa facem valsul sferelor dupa ce ne-am spalat in triunghiul iertariii de toate resentimentele, neiubirile, neiertarile impreuna cu Maestrii Trecerilor.

Unii dintre Maestri Unimii nu s-au intrupat pe aceasta planeta insa ne asteapta in grai ceresc la Portile Sfintei Trinitati, sa recunoastem Unimea care Suntem si sa ne bucuram de ea.

Colegii mai mari de clasa, Maestrii Trecerilor,  ne conduc pana aici, urmand ca in vals ceresc cu noii profesori sa marturisim Iubirea care Suntem, Frumusetea care suntem, Linistea care suntem si tot ceea ce suntem in Sfant Numele Tau.

Atunci cand iti este revelat Darul apare Maestru Trecerilor , atunci cand faci saltul de intelegere apar Maestrii Unimii.

De ce asa? Pentru ca inchizandu-se triunghiul invatarii format din teme, daruri, salturi de intelegere, se activeaza sfera care esti, crucea cosmica si incepe valsul pe Spirala Inaltarii alaturi de Maestrii Unimii. Daca te opresti insa la daruri mai ai nevoie de Maestrii Trecerilor pentru a face marea integrare.

Maestrii trecerilor nu te lasa sa te prabusesti in durere. Ei sunt cei care te invata sa echilibrezi balanta cosmica, sa te responsabilizezi, sa multumesti pentru provocare, sa vezi rostul ei si sa-l integrezi, sa rescrii plata, sa intelegi talcul uneii situatii si sa te bucuri de experienta. Uneori iau chipul unui coleg sau al unui om care se activeaza pe drumul tau pentru cateva minute, iti lasa aceste unitati de Sens si pleaca.

Ceea ce am simtit intotdeauna in relatia cu ei a fost apropierea de Om si de lumesc si de divinul din el, un fel de prietenie, tovarasie, camaraderie stiuta.

In timpul somnului ii intalnesti adeseori in clasele ceresti, veniti sa te ajute sa gasesti rezolvarea optima a unei probleme. Acel Evrika pe care il ai dimineata, sau Uau este din conlucrarea cu ei.

Provocarile zilnice sunt sa spunem pansate de ei. La fel creativitatea de nivel inferior si mediu, creativitatea cotidiana este sustinuta de ei.

Genialitatea  si creativitatea de nivel superior cea care transcede epoca si este inaltatoare pentru noi toti este a Maestrilor Unimii. Insa pana la ei, in limpezire, purificare, asezare avem nevoie de Maestrii Trecerilor fara de care Portile Unimii nu ni se deschid.

Pentru cei care vor sa primeasca aceaste acordaje, va sfatuiesc mai intai sa participati la optimizari in triunghuri de lumina( in fiecare atelier conectiv al frecventeiom se fac astfel de initieri dar si fata in fata la cabinet) si dupa un timp sa spunem de coacere sa veniti la aceste pregatiri in Ceruri oferite de Maestrii Trecerilor. 

Initierile Maestrilor Unimii sunt sa spunem capsuna de pe tort si ele se aseza in trena voastra energetica dupa multe recunoasteri, acordaje, lucrari de lumina. Profilul intitulat Triunghiurile de lumina si Unimea va poate ajuta sa vedeti in ce moment evolutiv sunteti si daca v-ati aliniat la Unime pentru a primi aceste valsuri in lumina.