Asa cum se desfac in structurile unui om, chemarile, darurile, misiunea tot asa si o tara primeste sa spunem puterea, binecuvantarea, dragul de a face un lucru sau altul pentru ea si ceilalti in Impreuna-Una.

Si ceea ce s-a copt pe aripile regasirii pentru noi este aceasta bucurie, sa fim Maestrii ai Trecerilor  adica sa-i ajutam pe fratii si surorile noastre de pretutindenti sa faca saltul de la un cerc de intelegere la altul pe Spirala Inaltarii.

Pentru unii dintre voi pare caraghios ca noi firavii si fostii napastuiti sa fim invitati sa dam mana unor vecini poate mai vajnici decat noi economic insa nu tocmai puternici spiritual.

In valul sferelor, Ramania este frumoasa, rotunda, stralucitoare este fiica lui Ra, cea roditoare in Acum, bucurie si Sens, deschidere si Rod.

Din Centrul vostru priviti Centrul care Este.

Aici in aceasta tara multe spirite batrane au revenit si multe familii de lumina au conlucrat la invierea ei in vers divin si la investirea ei cu aceasta misiune.

Un copil daruit este tara aceasta cu multe moase spirituale si frumoase nase de suflet care ii deschid darurile rand pe rand pentru ca in zorii regasirii pe drumul catre Acasa sa facem saltul cu totii in Impreuna-Una, recunoscandu-l pe Unul si fuzionand cu el in bucuria Intregirii.

Fiica lui Ra are multa blandete, iubire, bucurie, caldura, onestitate si cu multa smerenie pe covorul de triunghiuri trezitoare prin care ea comunica cu Totul, intinde mainile catre fratii ei, mangaindu-le Chemarile, aducandu-i la Centru, ajutandu-i sa se Recunoasca.

Prin ea Soarele care Suntem straluceste, cu ea Totul devine….

Si e foarte simplu sa vii de la baza spiralei evolutive dupa ce ai fost la varf si cu bucuria inceputurilor in plina rodire sa-i ajuti si pe ceilalti sa se dezbrace de iluzia confortului si sa intre in anotimpul parguirii.

Cercul care esti devine Sfera si sub bagheta lui Ra, aceasta misiune aduce stralucire.

Triunghiurile care se desfac in mii de sensuri in trupul Ramaniei sunt: Bucurie-Unime-Iubire, Regasire-Forta-Entuziasm, Drag-Frumusete-Stralucire, Recunoastere de Sine-Daruri-Implinire.

Si de aici tasneste Sora mai mare intru nasterea in Spirit a celorlalti frati ai ei.

Daca priviti cu ochii sufletului veti vedea n cercuri de lumina deasupra Ramaniei formate din mai multe familii de lumina, traitori de Sens si Copiii care sustin energetic si spiritual, aceasta investitura, aceasta deschidere de Sens, aceasta rodire.

Si nimic nu tinem pentru noi, mainile Ramaniei se deschid din insasi sufletul ei frumos si multe luminite onoreaza triunghiurile planetare cu daruri, lucrari de lumina, intelegeri si multi iubitori de Sens vin la noi sa se adape din pocalul marii inimii si apoi sa verse acest nectar peste ceea ce fac, sfintind locul, trezind Iubirea.

Steaua Sufletului straluceste Aici.

Ramania cea frumoasa isi desface aripile si fratii ei isi reamintesc zborul catre varful Spiralei….

M-am intrebat de multe ori cine sunt maestrii trecerilor si ce daruri au si din aproape in aproape prin articole, initieri, ateliere v-am dezvaluit si voua despre acesti inainte mergatori din taina lui Acum.

In vers divin alaturi de ei am intalnit lupul alb care ne ajuta sa ne recapatam Puterea, Demnitatea, Curajul, am simtit Stralucirea cum ne imbratiseaza prin Steaua cu 8 colturi si am primit de la Vultur, Aripile lui.

Forta, Calauzire, Zbor.

In adevar Ramania isi recapata aceste daruri si altele prin Maestrii Trecerilor dezvaluind in Unime, Frumusetea care Este, Iubirea care Este, Bucuria care Este. In adevar darurile incep sa glasuiasca in Graalul care suntem. In adevar, Totul ne vorbeste in Sfant Numele Tau.

Si tot o Trinitate ne mangaie sufletul: Tatal este Lupul, Mama este Steaua iar Vulturul alb este Fiul.

In taina recunoasterii de Sine, aceste lumini isi dau mana, intregind Ramania, facand valsul Sferelor, Radiind.

Pentru cei care simt chemarea acestei treceri si isi cauta propriile daruri in imbratirarea ei, va astept sa-mi scrieti pe www.frecventaom.ro sau sa ma sunati la nr 0755 099 099.

Si daca reamintirea e puternica si initierea va cheama reflectati la urmatoarele teme:

Care este darul meu pentru Marea Trecere?

Ce salturi de intelegere am facut in taina lui Acum?

Ce teme ma anima in valsul cu tara aceasta,  cu planeta cu Universul?

Ce bucurii intregitoare imi impartasesc sufletul in aceasta revarsare de Sens care este Marea Trecere?