Pentru orice proiect de suflet veti primi unitati de timp. Exista un timp ciclic care are forma cercului si pe care il masori cu ajutorul ceasului si un timp divin care este o Spirala.

Cand sunteti pasionati de ceva primiti unitati divine de timp, adica puteti calatori in Ceruri, va umpleti de insight-uri si bucurii, va activati Paradisul launtric iar la intoarcere observati ca n-au trecut decat 3 minute.

Orice dar care vine din Contractul Vostru Spiritual este insotit de Maestrii Timpului si Ghizii lui Specifici pentru ca ceea ce voi ati scris, stipulat sa se materializeze.

De multe ori am plecat de acasa foarte tarziu in timp lumesc insa am ajuns cand era de dorit in timp divin.

Obisnuiesc sa deschid drumurile si sa intru pe Spirala Timpului ca sa ma pot uni cu Cerurile si sa ma rotunjesc in timpul calatoriei.

Pe maestrii Timpului nu-i puteti simti daca va umpleti burduful interior cu nemultumiri, ganduri negative, emotii neplacute. In acest caz transportul se face cu autobuzul, sunt multe hurducaieli, timpul curge lent, Paradisul e departe.

Intrati in triunghiul descris de Recunoastere de Sine-Bucurie-Daruri si veti simti cum totul se dilata marturisind pe Cerul vostru Interior, Frumusetea care Sunteti, Puterea, Zborul.

Orice pasiune te inalta, daltuind in tine si Omul si Ingerul.

Si in aceasta imbratisare, Maestrii Timpului va arata nu doar de cate ori ati mai scris energetic, pictat sau sculptat in alte vieti ci si faptul ca sunteti nelimitati si ca puteti face Totul pentru ca sunteti Una cu Totul.