Exista un timp personal dedicat pasiunilor noastre, un timp al familiei in care construim cu cei dragi si un timp profesional in care valsam cu proiecte organizationale. In acest triunghi flow-ul, trialogul, deschiderile de Sens pot aparea foarte usor daca reusim sa fim prezenti, conectati, aliniati in Acum.

Nu vorbim despre cantitati, 4 ore pentru familie, 4 ore pentru organizatie, 4 ore pentru scrisul conectiv ci despre bucuria de a fi in aici si acum, cu Graalul interior deschis onorand darul, familia, colegii.

E foarte important sa fiti centrati( nici vazduhisti, nici cazuti in materie) adica sa exprimati crucea care sunteti emitand de la Centru perfect conectati la viul profesiei sau al cuplului sau pasiunii voastre.

Intre miezul vostru si miezul familiei se va creea o corespondenta ca de la un soare interior la un alt soare interior si aceste punti de lumina va vor chema in noi si noi flow-uri( revarsari de sens, curgeri, rauriri divine, stari de maxima concentrare relaxata).

Pe timpul personal putem vorbi despre relatia cu o pasiune, relatie care in potential este o sfera ce poate fi hidratata doar prin conectie, lucrari de lumina, triunghiuri, initieri, prezenta, la fel relatia de cuplu este in potential o sfera care primeste prin taina casatoriei trei protectori, trei stalpi de lumina ce va pot sustine sa cresteti puterea cuplului prin daruire, conlucrarea cu triunghiurile, initieri pe lumina, prezenta. Si relatia profesionala este tot o sfera in potential ce are nevoie sa fie hranita de ganduri frumoase, binecuvanturi, fapte de lumina, triunghiuri trezitoare.

Da, cu siguranta aveti cateva relatii-cosuri de gunoi( patrate sau dreptunghiuri) umplute cu multe frustrari, resentimente, nemultumiri sau alte triunghiuri limitative insa voi ati ales sa nu uniti potentialul cu manifestul hranind prin neprezenta, ganduri pitice, suparari, povestile cu ceilalti.

Atunci cand onorati fiecare timp cu un triunghi de lumina sau altul( sa spunem cu intelepciune-discernamant-iubire) in centrul configuratiei maestrii timpului va vor sustine sa calatoriti pe spirala timpului, plecand la ora 8 sa spunem dintr-un punct al Bucurestiului si ajungand la aceeasi ora sau la o ora foarte apropiata, traind timpul divin, devenind poate invizibili, activand niste potentialitati de care poate nu erati constienti. Aceasta sustinere divina apare atunci cand sunteti constienti de misiunea avuta si perfect conectati dorindu-va sa o impliniti cu iubire, smerenie, intelepciune. Maestrii timpului va vor deschide portile pentru a scrie o carte intr-o noapte, pentru a ajunge foarte rapid la training-ul pe care il tineti, pentru a tese impreuna cu sotia un atelier conectiv minunat. Timpul va va asculta daruindu-va bucurie-dezvelire-flow si alte daruri pe care urmeaza sa le descoperiti in Impreuna-Una.

In centrul triunghiului descris de timpul personal-timpul dedicat cuplului si timpul profesional si roata cresterii unimice( formata din reamintire, dezvelire, constructie, desincronizare, reconectare, limpezire intelepciune)( cititi articolul dedicat ei) poate oferi multa talcuire aducand din raftul timpului cosmic, unitati de sens pe care le puteti folosi pentru a construi templul darurilor, templul cuplului, templul viului profesional.