Ma simt coplesita, bucuroasa si inca uimita de felul in care Maestrii Timpului imi daruiesc unitati de timp pentru toate proiectele de suflet care ma cheama.

Si chiar daca agenda zilei se modifica semnificativ si drumurile sunt altele, dorurile mele se coc si cu ele odata si alte realitati.

Imaginea pe care o aveam din anii copilariei, mergand peste campuri cu trusa de limpezit suflete, primeste o noua semnificatie: sa unesti lumile in timp divin

De multe ori, nu imi place un anumit lucru si as vrea sa ma opresc insa se desfac in mine florile ale cunoasterii si se trezesc anumite unitati de putere si parca o mana divina ma ia pe sus astfel ca ma duc sa tin un atelier conectiv sau o metaconsiliere desi poate mi-as fi dorit doar sa scriu si sa meditez.

Sunt petale care ma chema fara de care floarea Soarelui care sunt nu ar straluci.

Ma amuz de multe ori pentru ca pe firul divin primesc urmatoarele trei file din povestea ce urmeaza sa o tes alaturi de anumiti oameni. Si de multe ori ma intreb: de unde Timp…

Si nu apuc sa pasesc in mantia proiectului ca timpul este deja acolo deschizand portile intelegerii cu dragul cel mare….

Atunci cand spunem, nu am timp, sunt ocupat, nu pot, sunt obosita si ne repetam aceste lucruri fara sa ne ascultam Centrul, anumite potente nu se mai desfac, anumite inzestrari nu nu mai vorbesc.

Marea Trecere este ajutata si de Maestrii Timpului care ne sustin in a ne face temele incepute candva in energia recunoastiintei-iubirii-bucuriei permitand Intregului care Suntem sa ne vorbeasca si valsului sferelor sa se daltuiasca…

Si fiecare cerc de intelegere se inchide in timp divin iar Spirala Inaltarii straluceste cu noi in Impreuna-Una!